Nero12 Napisano 3 Września 2006 Udostępnij Napisano 3 Września 2006 temat dla bikerów z Radomia drugie co do wielkosci miasto w mazowieckiem i nie mozna zapomniec o nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viviusek Napisano 4 Września 2006 Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Jupi cos nareszcie sie dzieje ;] ja zreszta tyz nie mam z kim zabardzo jezdzic na rowerze i poszukuje osob chetnych na wycieczki Czekam na propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
teddo Napisano 4 Września 2006 Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Ciekaw jestem gdzie jeździcie wokół Radomia (tak w promieniu 30 - 40 km), bo mi po paru tysiącach kilometrów ciekawe miejsca i trasy się kończą. Jak znacie jakieś fajne szlaki, PTTK - owskie lub własnego autorstwa dajcie tutaj znać. Wszystko jedno: szosa, las, polne drogi, szutry..... Michałów pozdrawia wszystkich bikerów z Radomia!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crazybiker Napisano 11 Września 2006 Udostępnij Napisano 11 Września 2006 No pieknie sie dzieje! Chlopaki poczatek pazdziernika to moj come back do kraju wiec robimy spotkanie na piwku a potem na weekendzie jak pogoda bedzie sprzyjac maly wypad! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.