grzegosz Napisano 9 Maja 2016 Udostępnij Napisano 9 Maja 2016 Cześć!Rozważam sobie zmianę ramy, obecnie jeżdżę na peaku, ale zmieniam amor na wyższy, chcę spróbować czegoś trochę cięższego niż "xc" i mam dylemat.Szukam czegoś pod amor 120mm, zależy mi na osi 142x12 i możliwości wsadzenia sztycy stealth, więc musi mieć dziurę do wejścia przewodu.To co póki co mi wpadło w oko to Ragley BigWig lub zamówienie customa u np. Rychtarskiego, ale jedna i druga opcja to raczej droższa zabawa, macie pomysły na jakieś tańsze alternatywy?pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 9 Maja 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Maja 2016 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.