cesi99 Napisano 8 Maja 2016 Udostępnij Napisano 8 Maja 2016 Jak myślicie czy z czasem 25-30min, ewentualnie 22/23min na 10km (5 okrążeń po 2km) w kategori amator i masters jest szansa, że mnie nie zdublują? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emremigiusz Napisano 8 Maja 2016 Udostępnij Napisano 8 Maja 2016 Nie będzie im trudno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sender Napisano 9 Maja 2016 Udostępnij Napisano 9 Maja 2016 Jedź się ścigać. Zdublują, czy nie, zabawa będzie przednia, a i doświadczenia nabierzesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modrzew Napisano 9 Maja 2016 Udostępnij Napisano 9 Maja 2016 A czy my tu wrożki jesteśmy? Póki nie wystartujesz to się nie dowiesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cesi99 Napisano 9 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 9 Maja 2016 A czy my tu wrożki jesteśmy? Póki nie wystartujesz to się nie dowiesz Bez kolarki chyba nie mam co na razie i w sumie kasku tez nie mam ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sender Napisano 10 Maja 2016 Udostępnij Napisano 10 Maja 2016 No kask to wiadomo, podstawa, rower też. Choć ja pamiętam jak dziś, startowałem na górskim w mieście i nie byłem jedyny. Zawody to super zabawa. Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.