Skocz do zawartości

Ślązacy wpisujcie się!

koco

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć, Darek z Rudy Śląskiej. Ogólnie kręcę dojeżdżając do pracy, aczkolwiek lubię jeździć na rowerze tylko jak zachęcić do tego rodzinkę heh.

Napisano

Witam!!

Krzysiek z Katowic.Mam 15 lat.Startuje w Bike Maraton.Mój największy sukces dotychczas to 2 miejsce.Trenuje po 40-50km ale interesują mnie tez dłuższe wycieczki.Chętnie bym z kimś potrenował z okolic.

Mój nr GG:4325686

Napisano

Witam, w sobotę spokojnym wolnym tempem z wczesnego ranka kręcimy na Łysą Horę 1324m npm. Idzie dojechać asfaltem wieć 100% asfalt. Jedziemy na mtb kach, ok 150km w 2 strony razem z Wodzisławia Śląskiego. Lecimy przez Jastrzębie Zebrzydowice Cieszyn,

Zapraszam, czym więcej tym lepiej. Już nas jest 4 ;)

Napisano

Cześć, Damian z Katowic, ale niedługo wyprowadzam się do Mikołowa. Czy są jacyś rowerzyści w Mikołowie? :) Naprawdę chciałbym mieć z kim jeździć :)

Napisano

Witajcie,

mam na imię Tomek i jestem z Rudy Śląskiej, staram sie smigać po kolicach w każdy weekend(w tygodniu raczej nie ma czasu) przeważnie traski 50 - 70 km. Bardzo często zaglądam na Giszowiec, w ten weekend mam zaplanowaną trase do Pszczyny i z powrotem, jak by ktoś miał ochotę to zapraszam.

Pozdrawiam

Napisano

Cześć, Damian z Katowic, ale niedługo wyprowadzam się do Mikołowa. Czy są jacyś rowerzyści w Mikołowie? :icon_wink: Naprawdę chciałbym mieć z kim jeździć :thumbsup:

Siema :devil: Ja jestem z miko, jakby co to wal śmiało na PW i się dogadamy co do wycieczek. Ja śmigam prawie codziennie :devil:

Napisano

Nieeee Rybaczówka to bar koło jeziora.A ten przystanek to Giszowiec osiedle :)

ok, nie znam się jestem tam tylko gościem:), ale lubię tam sie zatrzymać na colę :(

Napisano

Cześć. Tomek z wioski w okolicy Gliwic ;), na granicy województwa. Na rowerze (crosssowym) jeżdżę sam, albo z kolegą (z tym ze on ma szosę); jak na razie trasy 50-60 km, ale jak naprawię rower i się doposażę ;) to planuję wiecej, o wiele więcej.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Witam z Mikołowa. Dopiero zaczynam swoją przygodę z rowerem (od 02.06.2010) ale nie wyobrażam sobie dnia bez niego :icon_wink:

Napisano

Witam .

I ja się tu dopiszę - Marek z Wodzisławia Śląskiego. Jeżdżę prawie codziennie, głownie asfalt. W weekendy przeważnie dłuższe trasy około 200km.

W tym roku kilka tras zrobiłem w Czechach.

Pozdrawiam.

Napisano

Witam z Mikołowa. Dopiero zaczynam swoją przygodę z rowerem (od 02.06.2010) ale nie wyobrażam sobie dnia bez niego :wallbash:

Wreszcie jakaś rowerzystka z Mikołowa ;)

Napisano

Witam,

Szukałem miejsca na pierwszy post i myślę, ze to jest dobre :) Michał Katowice Panewniki. 30 lat. Szukam osób na wypady w góry - MTB oraz jakieś szybkie wypady w pobliskie lasy żeby utrzymać w miarę formę. Mam czas i w tygodniu i w weekendy - elastyczna praca ;) Podaje gg: 404233. Pozdrawiam ;)

• 2 tygodnie później...
Napisano

witam.mieszkam w Miedzybrodziu Bialskim.jezdze glownie po gorach.asfalt traktuje jako zlo, czasem niestety konieczne.czesto krece po gorach Slowacji.moj rower zlozylem na ramie Merida one five o 3000.mam na ime Tadeusz.czasem lubie poszalec,bylem z rowerem na Babiej,Kasprowym ,Vielkim Kryvaniu.moj gg 5065901 to na wypadek gdyby ktos mial jakis ciekawy pomysl i szukal wspolnika.pozdro

• 4 miesiące temu...
Napisano

Witam!

Jestem z Rybnika i jak tylko stopnieje śnieg to zacznę męczyć swój rower. Zamieniłem 15-to letniego "górala" na crossa.

Bardzo jestem ciekaw wrażeń i przebieram nogami z niecierpliwości.

pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Napisano

Witam

Jestem z Bytomia , na wiosne szykuje rower i od marca zaczynam swoją przygode z rowerem , najpierw zamierzam z kuzynem do Czeladźi jechać. A potem gdzieś dalej ;D

Napisano

czesc , jestem Grzegorz z Swietochlowic mam 38 lat , jezdze amatorsko i w sumie zaczynam dopiero przygode z mtb (przejechane ok 2500 km) glownie po lesie w panewnikach jak i 2 wycieczki w beskidach zaliczone ,dlugosc tras w moim wykonaniu to od 30 do 50 km . W tym sezonie mam zamiar troszke wiecej jezdzic i zaliczyc rowniez jure , jesli jest ktos chetny do wspolnych wycieczek to zapraszam

• 3 tygodnie później...
Napisano

Witam Serdecznie!

Nazywam się Maciej. Jestem z Gliwic. Pierwszy mój sezon w M2 (będzie ciężko ;p ).

W tym sezonie zrobiłem ok 3500 km. Jeżeli ktoś byłby chętny na jakiś wypad na maraton (GIGA) nie daleko, to jak najbardziej się piszę.

Pozdrower

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Kamila z Katowic

31 lat

rower to moja pasja od kilkunastu lat, ale jeżdżę asfaltowo.

Do tej pory na Meridzie, a od tego sezonu na moim upragnionym CUBE ;)

Napisano

Do tej pory na Meridzie, a od tego sezonu na moim upragnionym CUBE ;)

czyli tak jak ja hehehe , do jesieni 2010 na meridzie kalahari 550 a od tego roku na CUBE LTD COMP z malymi ulepszeniami , super rowerki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...