frewilka Napisano 2 Lipca 2009 Napisano 2 Lipca 2009 Witam! jeszcze w śląskim... mieszkam między Żywcem a Suchą B. Preferuję jazdę w terenie jak i po asfalcie...byle bez nadmiernej ilości ciepłej spalinki rekreacyjnie... pożeranie km i wyścigi to nie dla mnie. jestem chętna do wszystkich wycieczek w okolicy
michaljezior Napisano 14 Lipca 2009 Napisano 14 Lipca 2009 Witam! Jako pierwszy jestem chyba tutaj z Orzesza (12 km od Mikołowa) . Lubię średnie i dłuższe trasy. Chętnie popedałuje z jakąś rowerzystką, rowerzystą lub większą grupką osób z okolic ;D Moje gg: 3247926
mikiziko Napisano 18 Lipca 2009 Napisano 18 Lipca 2009 Imie : MIKOŁAJ Pseudo: MIKI Miejscowosc : KATOWICE Rower : KROSS LEVEL a2 Export Deore XT ALivio Przód amor XCR Max Spead 71km/h Max Trip : 210km (Katowice - Kraków) srednia predkosc : 22km/h maratony : 1.Silesia MTB Cup WPKiWu w Chorzowie 2008 i 2009 2.Kraków MTB powerade 2008 w planach Ustroń Fuji film eska 2009 15 sierpnia Kraków Powerade 2009 30 sierpnia o mnie: jestem bikerem z zacieciem lubie dlugie jak i krótkie dystansy na rowerze jezdze na codzien do sklepu i poruszania sie po miescie czesto wyskakuje na rowerze na kolko trennigowe po parku WPKiWu w chorzowie gdzie sobie smigam zaliczylem juz wycieczki do Tych Pszczyny bielska bialej tarnowskich gor chorzowa sosnowca bytomia itp lubie organizowac spontaniczne wypady na rowerze jak i sam brac w nich udzial nie jestem osoba ktora przeklada swoja maszyne ponad wszystko nie jestem tez super fanem lekkosci sprzetu aczkolwiek przy przyplywie gotówki lubie sobie cos zmodyfikowac tanim kosztem jak kazdy biker staram sie jezdzic coraz dalej i coraz lepiej aby szlifowac kondycje i pielegnowac te pasje poza rowerem insteresuje sie komputerami naprawiam serwisuje i takie tam prowadze wlasne forum dyskusyjne gdzie jest dostepna rowniez galeria www.mikiziko.fora.pl serdecznie zapraszam chetnie tez moge posmigac z kims na 2 kolkach w katowicach czy tez po województwie slaskim jutro wlasnie wybieram sie ponownie do krakowa kontakt do mnie GG 638330 KOM 696-298-582 POZDRAWIAM MIKOLAJ
SlawekS Napisano 2 Sierpnia 2009 Napisano 2 Sierpnia 2009 Cześć, Sławek z Katowic Ligoty, jeżdzę amatorsko na góralu, 20-70 km/trip zależnie od czasu. Srednia 20-26km/h Bujam się po dolnce , chorzowskim, czasem ścieżka np na Pszczynę. Górki chyba troche za bardzo karkołomne jak dla mnie.. no moze tez z amatorami bez kasków i spd . Chętnie popedałuję z kimś z okolicy. (lejdis invited too )
ozim84 Napisano 5 Sierpnia 2009 Napisano 5 Sierpnia 2009 Witam wszystkich. Imie - Tomek Miasto - Wodzisław Śląski Rower - Trek 4400 Najwięcej na rowerze - 315km w 24h v max - 67 km/h lipiec 2009 - zjazd z przełęczy STELVIO we wŁoszech max wysokośc - 2758m npm Włochy - Passo Dell Stelvio max dystanse wyprawowy - 9.07-22.07.2009 Ceske Budejovice - Genewa - wiecej na www.przedsiebie.cba.pl Szukam kompanów do wspólnych wypadów tak naprawdę byle gdzie, preferuje szose, może być w góry może być w ciekawe płaskie miejsca. POZDRAWIAM bikee84@o2.pl gg 6929455
blajo Napisano 12 Sierpnia 2009 Napisano 12 Sierpnia 2009 Witam Błażej, Mszana (koło Wodzisławia Śląskiego), lat 23. Po paru latach przerwy wróciłem do rowerowania, obecnie jeżdżę na białym Kelly's Magnus 2009 Chętny na ciekawe wycieczki, może coś się kroi?
sath Napisano 13 Sierpnia 2009 Napisano 13 Sierpnia 2009 Witam! Jeżdżę na czerwonym Giancie Rincon (z którego została rama i parę innych rzeczy, ale ogólnie przerobiony jest na typowe XC). Tereny to Będzin, Czeladź, Sosnowiec, Katowice, Dąbrowa Górnicza, Siewierz, Tarnowskie Góry - lasy i trasy rowerowe w tych okolicach. Większość czasu spędzam na krążeniu po ścieżkach w okolicach jezior Pogoria, Przeczyce, po pobliskich lasach, wsiach itp. w celach treningowych. Jak mam ochotę, to robię też dalsze wypady np. do Ogrodzieńca. Ogólnie robie przebiegi od 50 do 100 km jednorazowo. Średnia z takich wypadów (teren przeplatany asfaltem) 22-24km/h. Można mnie rozpoznać po białym kasku Rudy Project. Jakby ktoś chciał wspólnie pojeździć, to musicie mnie dogonić na trasie albo napisać na priv Mam też szare ostre koło (na którym obecnie spędzam najwięcej czasu). Jakby ktoś się chciał wspólnie pouczyć jazdy na takim rowerze albo po prostu pośmigać gdzieś po okolicach, to zapraszam.
Fiku Napisano 22 Sierpnia 2009 Napisano 22 Sierpnia 2009 Witam wszystkich Marcin, Chorzów Po kilku latach przerwy znów na dwóch kółkach
zagajnik Napisano 23 Sierpnia 2009 Napisano 23 Sierpnia 2009 Cześć Mieszkam w Zawierciu i intensywnie kręcę się na moim rowerku dookoła mojego miasta w promieniu mniej więcej 30 km A jako, że tereny jurajskie są przepiękne więc zawsze coś nowego do sprawdzenia swojej techniki jazdy jak i do zobaczenia się znajduje. Pozdrawiam Jacek
Sambolime Napisano 17 Października 2009 Napisano 17 Października 2009 Witam jestem z Chorzowa nowy na forum ale chetnie pojeżdże z kimś z okolic i poznam jakieś ciekawe trasy rowerowe niezależnie od pogody moje GG 5748226 . Pozdrawiam
Gromosmok Napisano 17 Października 2009 Napisano 17 Października 2009 Dopisuje sie do Śląskiej grupy Gromosmok Katowice.
CORKY Napisano 26 Marca 2010 Napisano 26 Marca 2010 Siemka! Adam 22 lata z Bielska - Białej. Głównie jeżdżę szosą, choć szosówki nie posiadam Pozdrawiam!!!
Robert12139 Napisano 27 Marca 2010 Napisano 27 Marca 2010 Witam wszystkich Ślązaków. Mam na imię Robert mieszkam w Pszowie koło Wodzisławia Śląskiego i Rybnika. To będzie mój 3 sezon na "poważnie" na rowerze. Mam 2 rowery Kelly's Phanatic oraz Merida Road Race 905. Najdłuższa przejechana trasa 320 km z Konina do domu ( powrót z małej wyprawy po Polsce ). Najlepsza średnia to 30 km/h na 100 km na Phanatic'u. Meride kupiłem tydzień temu i dopiero zaczynam jeździc na szosie. W tym roku zrobione 400 km Jeżeli jest ktos z okolic to jestem chętny na wspólne wycieczki po okolicy jak też i dalsze wyprawy z sakwami...
rafalek940 Napisano 27 Marca 2010 Napisano 27 Marca 2010 Witam Jestem Rafał mam 16 lat śmigam na rowerku od 4 lat. Ścigam dię od 3 lat. W tym roku juz mam 1000 km mam 1 rower boplight. Pozdro wszystkich Ślązoków (tych za brynicy też ale troszke mniej ) !
meoplus Napisano 28 Marca 2010 Napisano 28 Marca 2010 Witam P I O T R E K - Katowice Śmigam na AUTHOR VERSUS, Od początku marca 5 dni w tygodniu 20 - 30 km okolice Katowic. Chętnie posmigałbym z kimś, chciałbym w tym roku szczelić jakąś trasę np. do Budapesztu. GaduGadu 3271071 e-mail: meoplus@mikolow.net
gks Napisano 2 Kwietnia 2010 Napisano 2 Kwietnia 2010 Napisano 27 marzec 2010 - 13:26 Witam wszystkich Ślązaków. Mam na imię Robert mieszkam w Pszowie koło Wodzisławia Śląskiego i Rybnika. To będzie mój 3 sezon na "poważnie" na rowerze. Mam 2 rowery Kelly's Phanatic oraz Merida Road Race 905. Najdłuższa przejechana trasa 320 km z Konina do domu ( powrót z małej wyprawy po Polsce ). Najlepsza średnia to 30 km/h na 100 km na Phanatic'u. Meride kupiłem tydzień temu i dopiero zaczynam jeździc na szosie. W tym roku zrobione 400 km Rydułtowy się kłaniają . Z miłą chęcią spotkam "wyczynowca " który robi na Phanatic'u srednią na 100km 30km/h . w tym roku od lutego 800km .
Robert12139 Napisano 3 Kwietnia 2010 Napisano 3 Kwietnia 2010 Wyczynowiec to za dużo powiedziane Rekordowa średnia padła na Sokole we Wrześniu zeszłego roku. Pewnie się orientujesz co to za impreza. Wtedy kondycja była dosyć dobra i oponki zmienione Też chętnie bym się spotkał...
gks Napisano 4 Kwietnia 2010 Napisano 4 Kwietnia 2010 Wyczynowiec to za dużo powiedziane Rekordowa średnia padła na Sokole we Wrześniu zeszłego roku. Pewnie się orientujesz co to za impreza. Wtedy kondycja była dosyć dobra i oponki zmienione Też chętnie bym się spotkał... Tylko że ja delikatnie mówiąc jestem wiekowym amatorem 58-lat i takie średnie jakimi się "pochwaliłeś " są dla mnie nie osiągalne !!! Wejdź do działu Trening rowerowy i zdrowie pod.tyt. "Trening po zawale " tam znajdziesz moje " osiągnięcia " Jeżeli nadal będziesz wyrażał chęci spotkania to dlaczego nie zawsze miło będzie spotkać niezłego " wyczynowca "
Sznycel Napisano 28 Kwietnia 2010 Napisano 28 Kwietnia 2010 Siemka mam na imie Kuba i mam 15 lat jezdze juz troche najczesciej w terenie jestem z Jaworzna i jestem chętny na jakies wypady w okolicach katowic ;D
Scarr94 Napisano 13 Maja 2010 Napisano 13 Maja 2010 Witam wszystkich Ślązaków. jestem Marcin. Mam 16 lat. Jestem z Jastrzębia Zdroju. Najczęściej śmigam po Jastrzębiu i innych okolicznych miastach/wsiach. Chętnie pojeździłbym z kimś z okolicy. Pogoda nie ma dla mnie przesadnie dużego znaczenia. Nr Gadu-Gadu:7066417
docups Napisano 20 Maja 2010 Napisano 20 Maja 2010 Witam! Jestem Paweł. Aktualnie z Chorzowa a oryginalnie z Bukowna w małopolsce. Ostatni rok rowerowo mam spisany na straty ze względu na zmiany życiowe ale pora powrócić do formy i pomęczyć się trochę. Jeśli jest ktoś chętny do wspólnego śmigania to zapraszam na PW. Pozdrawiam!
bjo Napisano 9 Lipca 2010 Napisano 9 Lipca 2010 Siema! Bartek, Rybnik . Po raczej długiej przerwie, ponownie zaczynam "latać".
qlesh Napisano 11 Lipca 2010 Napisano 11 Lipca 2010 Chyba czas się przywitać, dopiero trafiłem na ten temat. Łukasz, z Tychów. Chętny na przebieżki po lasach i nie tylko, 1x1 lub w szerszym gronie
intruz Napisano 11 Lipca 2010 Napisano 11 Lipca 2010 O siema glesh Ja to jestem z Mikołowa pewnie się orientujesz Często jeżdżę w lasach tyskich i okolicach, a też lubię śmignąć do Gliwic. Jakbyś chciał się zgadać na jakieś terenowe szaleństwo to ja chętnie
qlesh Napisano 11 Lipca 2010 Napisano 11 Lipca 2010 Nie mam nic z naprzeciwka możemy jechać, oby tylko czas pozwolił.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.