Mod Team bogus Napisano 28 Stycznia 2009 Mod Team Napisano 28 Stycznia 2009 Siema, mam na imię Bartosz, ale mówią na mnie Boguś. Jeżdżę na Wheelerze PRO29 - całkowicie zmodyfikowany.
Housik Napisano 23 Lutego 2009 Napisano 23 Lutego 2009 Kamil, Rybnik chętnie się przejadę do kogoś poznać nowe tereny Jeżdżę Czarnym Mondrakerem kilka mies. temu jak ktoś widział białego Corratec i czarnego A6 disc to byłem ja
Wiader Napisano 1 Marca 2009 Napisano 1 Marca 2009 Witam, Nazywam się Sławek, znajomi wołają na mnie Wiader ;p. Czekam aż się zrobi trochę cieplej i w drogę. Czas zrzucić kg i znowu jakoś wyglądać ;] No i kondycje poprawić of course. W miarę możliwości czasowych jestem otwarty na wszelkie propozycje Pozdrawiam ;]
cusek Napisano 1 Marca 2009 Napisano 1 Marca 2009 Kurde co jest wszyscy od strony gliwic:) Witam cię Sławku:) Zapoznaj się z tematami jest wiele interesujących propzycji
Claudec Napisano 1 Marca 2009 Napisano 1 Marca 2009 No wiec na imię mam Sebastian i jestem z Łazisk Górnych, ponad rok temu wciągnęli mnie do grupy Rowerorysci.pl i tak sobie teraz jeżdżę po okolicach Mikołowa i nie tylko
hipolais Napisano 7 Marca 2009 Napisano 7 Marca 2009 Witam Racibórz się kłania Nazywam się Adam, jeżdżę sobie na rowerku amatorsko od 15 lat z różnymi przebiegami. Kiedyś z przewagą smoły po kilku nie ciekawych incydentach już tylko terenowo. Tak wiec są to Lasy Raciborskie od Raciborza aż po Gliwice i Kędzierzyn. Pozdrawiam wszystkich Ślązaków i nie tylko
Silvan Napisano 7 Marca 2009 Napisano 7 Marca 2009 witam,imie Krzysiek. ja ,dla złamania zasady gliwic, jestem z Przegędzy (k/Rybnika) rower - Specialized Hardrock Comp Disc plus z tyłu Deore i platformy dołożone. ludzie z okolic Rybnika- chętnie poznam(oczywicie nie tylko z Rybnika, no ale wiadomo, dystans do pokonania) gg 9024626
wildduck Napisano 10 Marca 2009 Napisano 10 Marca 2009 Witam.Jestem z okolic Bielska-Bialej.jezdze glownie po gorach.Moj sprzet to Merida Big Air Pro po bardzo duzych zmianach.Pozdro!!
richat Napisano 12 Marca 2009 Napisano 12 Marca 2009 Witam wszystkich Michal sie klania jestem z Czerwionki K/Rybnika
kamilos86 Napisano 17 Marca 2009 Napisano 17 Marca 2009 Kamilos z tej strony. witam wszystkich BIKERÓW jestem z Katowic i tu tez kręce na kole, mozna mnie spotkać na dolinie 3 stawów, lasy panewnickie, wesoła i oczywiście beskidy w tym roku po duzych modyfikacjach mojej maszyny marzy mi sie jakiś maraton. chetnie poznam ludzi z okolicy. pozdrawiam
sowa23 Napisano 20 Marca 2009 Napisano 20 Marca 2009 ja jestem z gliwic,najbardziej lubie jezdzic w okolicach lasow bojszowa,rudzinca,łączy jezdze ze srednia do 30km/h i dystanse 60-70km,zadko wiecej. Szukam wlasnie osób chcących sie wybrac na takie wycieczki. znam prawie wszystkie lesne i wiejskie drogi,a takrze tanie wiejskie bary z dobrym zimnym piwkiem i droge do domu lasami i polami chetni pisac na gg-15752135
mirek30 Napisano 30 Marca 2009 Napisano 30 Marca 2009 Witam Ślązaków, jestem Mirek z Tarnowskich Gór i po ponad 10 letniej przerwie znowu zaczynam ostro jeździć a jest co nadrabiać.
ToR Napisano 31 Marca 2009 Napisano 31 Marca 2009 Witam:) Tomek z Katowic-Giszowca:) Dosc czesto jezdze i wspolorganizuje jakies wieksze wypady ~150km w prawie kazdy weekend gdzie zbiera sie spora ekipa:D Udzielam sie glownie na innym forum ale mozna rozszerzyc dzialalnosc:) Pozdro
cycloholic Napisano 11 Kwietnia 2009 Napisano 11 Kwietnia 2009 Witam wszystkich Ślązaków, Zagłębiaków i nie tylko! Aga z Będzina. Jeżdżę, chyba od zawsze... W tygodniu: krótkie pedałowanie, głównie okolice Pogorii, Rogoźnika, Kazimierza Górniczego, 30-50 km. Jak jest trochę więcej czasu: Sosina, Świerklaniec, Chorzów, Katowice. W weekendy nieco dalej, np. na Jurę, do 150 km albo w góry. Do tej pory pojeździłam trochę po Beskidzie Śląskim, ze względu, że to najbliższe od Śląska góry Ale chętnie wybiorę się dalej. Jeżeli ktoś jest chętny na wspólne pedałowanie, zapr., chętnie też dołączę na jakiś wypadzik, najchętniej po górach Pozdrawiam!
Katystopej Napisano 19 Kwietnia 2009 Napisano 19 Kwietnia 2009 Siema wszystkim Mieszkam sobie w Mysłowicach, mam na mie Rafał, 21 lat, aktuanie jestem w wojsku ale 28 kwietnia kończę to "znajomość" i w maju planuje kupic nowe koło, (A6 '09 w planach), jak się uda to i na zlocie sie pojawie szerokiej, kamienistej i błotnistej drogi wszystkim
luk8 Napisano 28 Kwietnia 2009 Napisano 28 Kwietnia 2009 Łukasz, Jaworzno. Reprezentuję mniejszość jaworznicką. Można powiedzieć, że jestem rowerowym noworodkiem. Jeżdżę dopiero od lipca '08 (do listopada wyjeździłem trochę ponad 6000km). W tym roku słabo. Dopiero niecałe 600km. Preferuję jazdę asfaltem, czasami lasami. Zazwyczaj jeżdżę na 40-60km, jak jakaś wycieczka dłuższa to średnio 150- 170km. Prędkość od 20km/h do 33km/h na płaskim. Czyli bez rewelacji i zawodostwa. Gdzie jeżdżę? Po Jaworznie głównie i miastach ościennych. Jak czasu więcej to Jura, Beskidy i dalsza okolica. Jak ktoś chętny na takie amatorskie się włóczenie to zapraszam na gg: 5956166.
czarnaMAMBA Napisano 29 Kwietnia 2009 Napisano 29 Kwietnia 2009 Witam. Po małej kontuzji wracam do rowerowania. Myslę że trochę ludzi do współnej jazdy tu jest Pozdro i do zobaczenia na szlaku i wspólnych wypadach.
Ireq Napisano 30 Kwietnia 2009 Napisano 30 Kwietnia 2009 Witam wszystkich! Irek, lat 35, Scott Scale 70. Poszukuję chętnych na wspólne treningi z Zabrza i okolic. Nie znam tych terenów gdyż aktualnie remontuje mieszkanko i lada dzień będę się przeprowadzał. Jeżdże maratony ale ten sezon raczej mam stracony. O formę jednak trzeba dbać dlatego szukam kogoś z kim mógłbym pojeździć. Pozdrawiam!
Dzejpys Napisano 2 Czerwca 2009 Napisano 2 Czerwca 2009 Witam, jestem Dawid - lat 18. Średnio od kwietnia do hm.. powiedzmy września przejeżdżam ok. 3500 - 4500 tyś. km. Mieszkam w Katowicach ( bardzo blisko WPKiW ), i chętnie poszerzę swoje horyzonty. Fakt - mój sprzęt jest średniej klasy, ale pakuję w niego co się da ( rzecz jasna konkretnego ). Jeżeli ktoś by chciał sobie ze mną pojeździć to pisać na gg - 1015257.
kraszak Napisano 11 Czerwca 2009 Napisano 11 Czerwca 2009 siemka tu kamil jestem z okolic Czestochowy a dokładniej z K-ck
grucha777888 Napisano 14 Czerwca 2009 Napisano 14 Czerwca 2009 To ja też się wpiszę ! A CO ? Łukasz z Mysłowic 23 lata. Zacząłem śmigać na rowerku w tym roku;] Najczesciej smigam w okolice Pszczyny, Ogrodzieńca, Krakowa A weekendzik lubie spędzić na pedałowaniu do Zawoji i atakowaniu Krowiarek Póki co "pędzę" mniej więcej 23- 27km/h ; p szybciej też ale to raczej żyła:D pozdrawiam !!! PS smigam na crossie x sport 3.0 gianta ;p
hosejw Napisano 15 Czerwca 2009 Napisano 15 Czerwca 2009 To ja też się wpiszę ! A CO ? Łukasz z Mysłowic 23 lata. Zacząłem śmigać na rowerku w tym roku;] Najczesciej smigam w okolice Pszczyny, Ogrodzieńca, Krakowa A weekendzik lubie spędzić na pedałowaniu do Zawoji i atakowaniu Krowiarek Póki co "pędzę" mniej więcej 23- 27km/h ; p szybciej też ale to raczej żyła:D pozdrawiam !!! PS smigam na crossie x sport 3.0 gianta ;p chyba cię kiedyś widziałem jak popędzałeś po M-cach ale nie jestem pewien - za szybko jechałem gdyby co to rozbijam się po południowych dzielnicach miasta.
darja Napisano 16 Czerwca 2009 Napisano 16 Czerwca 2009 Witam, Daria z Rybnika - w każdej wolnej chwili śmigam po lasach w okolicy, gdy trochę więcej wolnego to ciut dalej, czasem się uda gdzieś w Beskidy wyskoczyć
raf113 Napisano 22 Czerwca 2009 Napisano 22 Czerwca 2009 Witam, nazywam się Rafał mam 25 lat, jestem z Rudy Śląskiej, chętnie pojeżdżę z kimś z okolicy, no i marzy mi się wybrać w końcu w góry, a to wiadomo, że lepiej z kimś...pozdrawiam wszystkich
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.