Skocz do zawartości

Ślązacy wpisujcie się!

koco

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Napisano

Kamil, Rybnik chętnie się przejadę do kogoś poznać nowe tereny

Jeżdżę Czarnym Mondrakerem

kilka mies. temu jak ktoś widział białego Corratec i czarnego A6 disc to byłem ja

Napisano

Witam, Nazywam się Sławek, znajomi wołają na mnie Wiader ;p. Czekam aż się zrobi trochę cieplej i w drogę. Czas zrzucić kg i znowu jakoś wyglądać ;] No i kondycje poprawić of course. W miarę możliwości czasowych jestem otwarty na wszelkie propozycje :(

Pozdrawiam ;]

Napisano

Kurde co jest wszyscy od strony gliwic:) Witam cię Sławku:) Zapoznaj się z tematami jest wiele interesujących propzycji

Napisano

No wiec na imię mam Sebastian i jestem z Łazisk Górnych,

ponad rok temu wciągnęli mnie do grupy Rowerorysci.pl i tak sobie teraz jeżdżę

po okolicach Mikołowa i nie tylko :ermm:

Napisano

Witam

Racibórz się kłania

Nazywam się Adam, jeżdżę sobie na rowerku amatorsko od 15 lat z różnymi przebiegami. Kiedyś z przewagą smoły po kilku nie ciekawych incydentach już tylko terenowo. Tak wiec są to Lasy Raciborskie od Raciborza aż po Gliwice i Kędzierzyn.

Pozdrawiam wszystkich Ślązaków i nie tylko ;)

Napisano

witam,imie Krzysiek. ja ,dla złamania zasady gliwic, jestem z Przegędzy (k/Rybnika) rower - Specialized Hardrock Comp Disc plus z tyłu Deore i platformy dołożone. ludzie z okolic Rybnika- chętnie poznam(oczywicie nie tylko z Rybnika, no ale wiadomo, dystans do pokonania) gg 9024626

Napisano

Witam.Jestem z okolic Bielska-Bialej.jezdze glownie po gorach.Moj sprzet to Merida Big Air Pro po bardzo duzych zmianach.Pozdro!!

Napisano

Kamilos z tej strony. witam wszystkich BIKERÓW

jestem z Katowic i tu tez kręce na kole, mozna mnie spotkać na dolinie 3 stawów, lasy panewnickie, wesoła i oczywiście beskidy :D w tym roku po duzych modyfikacjach mojej maszyny marzy mi sie jakiś maraton.

chetnie poznam ludzi z okolicy. pozdrawiam :)

Napisano

ja jestem z gliwic,najbardziej lubie jezdzic w okolicach lasow bojszowa,rudzinca,łączy

jezdze ze srednia do 30km/h i dystanse 60-70km,zadko wiecej.

Szukam wlasnie osób chcących sie wybrac na takie wycieczki.

znam prawie wszystkie lesne i wiejskie drogi,a takrze tanie wiejskie bary z dobrym zimnym piwkiem i droge do domu lasami i polami :D

chetni pisac na gg-15752135

• 2 tygodnie później...
Napisano

Witam Ślązaków, jestem Mirek z Tarnowskich Gór i po ponad 10 letniej przerwie znowu zaczynam ostro jeździć a jest co nadrabiać.

Napisano

Witam:)

Tomek z Katowic-Giszowca:)

Dosc czesto jezdze i wspolorganizuje jakies wieksze wypady ~150km w prawie kazdy weekend gdzie zbiera sie spora ekipa:D

Udzielam sie glownie na innym forum ale mozna rozszerzyc dzialalnosc:)

Pozdro

• 2 tygodnie później...
Napisano

Witam wszystkich Ślązaków, Zagłębiaków i nie tylko! Aga z Będzina. Jeżdżę, chyba od zawsze... :P W tygodniu: krótkie pedałowanie, głównie okolice Pogorii, Rogoźnika, Kazimierza Górniczego, 30-50 km. Jak jest trochę więcej czasu: Sosina, Świerklaniec, Chorzów, Katowice. W weekendy nieco dalej, np. na Jurę, do 150 km albo w góry. Do tej pory pojeździłam trochę po Beskidzie Śląskim, ze względu, że to najbliższe od Śląska góry ;) Ale chętnie wybiorę się dalej. Jeżeli ktoś jest chętny na wspólne pedałowanie, zapr., chętnie też dołączę na jakiś wypadzik, najchętniej po górach :P

Pozdrawiam!

Napisano

Siema wszystkim :) Mieszkam sobie w Mysłowicach, mam na mie Rafał, 21 lat, aktuanie jestem w wojsku ale 28 kwietnia kończę to "znajomość" i w maju planuje kupic nowe koło, (A6 '09 w planach), jak się uda to i na zlocie sie pojawie :)

szerokiej, kamienistej i błotnistej drogi wszystkim :P

• 2 tygodnie później...
Napisano

Łukasz, Jaworzno. Reprezentuję mniejszość jaworznicką. Można powiedzieć, że jestem rowerowym noworodkiem. Jeżdżę dopiero od lipca '08 (do listopada wyjeździłem trochę ponad 6000km). W tym roku słabo. Dopiero niecałe 600km. Preferuję jazdę asfaltem, czasami lasami. Zazwyczaj jeżdżę na 40-60km, jak jakaś wycieczka dłuższa to średnio 150- 170km. Prędkość od 20km/h do 33km/h na płaskim. Czyli bez rewelacji i zawodostwa. Gdzie jeżdżę? Po Jaworznie głównie i miastach ościennych. Jak czasu więcej to Jura, Beskidy i dalsza okolica. Jak ktoś chętny na takie amatorskie się włóczenie to zapraszam na gg: 5956166.

Napisano

Witam wszystkich! Irek, lat 35, Scott Scale 70. Poszukuję chętnych na wspólne treningi z Zabrza i okolic. Nie znam tych terenów gdyż aktualnie remontuje mieszkanko i lada dzień będę się przeprowadzał. Jeżdże maratony ale ten sezon raczej mam stracony. O formę jednak trzeba dbać dlatego szukam kogoś z kim mógłbym pojeździć. Pozdrawiam!

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Witam, jestem Dawid - lat 18. Średnio od kwietnia do hm.. powiedzmy września przejeżdżam ok. 3500 - 4500 tyś. km. Mieszkam w Katowicach ( bardzo blisko WPKiW ), i chętnie poszerzę swoje horyzonty. Fakt - mój sprzęt jest średniej klasy, ale pakuję w niego co się da ( rzecz jasna konkretnego ). Jeżeli ktoś by chciał sobie ze mną pojeździć to pisać na gg - 1015257.

• 2 tygodnie później...
Napisano

To ja też się wpiszę !:D A CO ? :P Łukasz z Mysłowic 23 lata. Zacząłem śmigać na rowerku w tym roku;] Najczesciej smigam w okolice Pszczyny, Ogrodzieńca, Krakowa :) A weekendzik lubie spędzić na pedałowaniu do Zawoji i atakowaniu Krowiarek :) Póki co "pędzę" mniej więcej 23- 27km/h ; p szybciej też ale to raczej żyła:D pozdrawiam !!! :) PS smigam na crossie x sport 3.0 gianta ;p

Napisano
To ja też się wpiszę !:) A CO ? :) Łukasz z Mysłowic 23 lata. Zacząłem śmigać na rowerku w tym roku;] Najczesciej smigam w okolice Pszczyny, Ogrodzieńca, Krakowa :) A weekendzik lubie spędzić na pedałowaniu do Zawoji i atakowaniu Krowiarek :P Póki co "pędzę" mniej więcej 23- 27km/h ; p szybciej też ale to raczej żyła:D pozdrawiam !!! :) PS smigam na crossie x sport 3.0 gianta ;p

chyba cię kiedyś widziałem jak popędzałeś po M-cach ale nie jestem pewien - za szybko jechałem :)

gdyby co to rozbijam się po południowych dzielnicach miasta.

Napisano

Witam, Daria z Rybnika - w każdej wolnej chwili śmigam po lasach w okolicy, gdy trochę więcej wolnego to ciut dalej, czasem się uda gdzieś w Beskidy wyskoczyć :)

Napisano

Witam, nazywam się Rafał mam 25 lat, jestem z Rudy Śląskiej, chętnie pojeżdżę z kimś z okolicy, no i marzy mi się wybrać w końcu w góry, a to wiadomo, że lepiej z kimś...pozdrawiam wszystkich

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...