turfinh Napisano 2 Lipca 2007 Napisano 2 Lipca 2007 Witam Ślązaków! Jestem z Katowic, jeżdżę głownie po okolicznych leśnych szlakach.
Mordiz Napisano 24 Maja 2008 Napisano 24 Maja 2008 I Bytom obecny : ) gotowy do jazdy , prawie zawsze (praca , szkoła).
Kamil_ Napisano 24 Maja 2008 Napisano 24 Maja 2008 Witajcie, mógłby ktoś z Was powiedzieć mi jak dojechać na rowerze z Będzina do Katowic? (proszę się nie śmiać, tylko pomóc ) Tak żeby trasa obejmowała drogi którymi rower może się poruszać. )
kabanosdg Napisano 25 Maja 2008 Napisano 25 Maja 2008 Siemanko. Mateusz się kłania, z Dąbrowy G. Rocznie od 2 - 6 tyś. Rowerek MTB (planuję zakup szosy ), AVS: 1-32km/h. Co do wypadów to i góry i szosa (w tej chwili mam dosyć grube opony więc bardzo długie dystanse na szosie będzie ciężko trzasnąć). ps: Kamil_ - jedziesz do centrum Sosnowca, przez patelnię i w prawo, potem pod wiaduktem kolejowym, za nim w lewo na pierwszym skrzyżowaniu (tak jak torowisko), potem cały czas główną, jak się skończy to w prawo ulicą O. Westerplatte aż do dużego skrzyżowania (przy trasie), na nim w prawo, a potem już tylko prosto i dojedziesz na warszawską w Kato Wszystkie drogi dopuszczone dla rowerów. Pozdro
Kamil_ Napisano 25 Maja 2008 Napisano 25 Maja 2008 Wielkie dzięki Kabanos Nie no, jednak nie ogarniam tej drogi jak patrzę na zumi.. Mógłbyś rzucić okiem na zumi, i podać nazwę paru ulic po drodze? Bardzo bym prosił
kabanosdg Napisano 25 Maja 2008 Napisano 25 Maja 2008 Wielkie dzięki Kabanos Nie no, jednak nie ogarniam tej drogi jak patrzę na zumi.. Mógłbyś rzucić okiem na zumi, i podać nazwę paru ulic po drodze? Bardzo bym prosił Od Nerki w Będzinie -> Małobądzka -> Będzińska (koło Wydziału Nauk o Ziemi, UŚ) -> Orla (Będzińska przechodzi w Orlą, ale to cały czas ta sama ulica na wprost) -> Skręcasz na ślimaku (wiadukt zaraz przy centrum Sosnowca) w prawo w ulicę 3-go Maja (główna w Sosnowcu przy Dworca PKP -> Na światłach skręcasz w prawo w Piłsudskiego (pod wiaduktem) -> pierwsze skrzyżowanie, skręcasz w lewo w ul. Sosnowiecka -> Potem w prawo w Morawy -> Na końcu ulicy w prawo w Obrońców Westerplatte -> Na końcu ulicy w prawo w 1-go Maja -> Cały czas prosto wiaduktem nad trasą Tychy - Katowice. Pozdro
Kamil_ Napisano 25 Maja 2008 Napisano 25 Maja 2008 Teraz już wiem, wielkie dzięki za poświęcony mi czas )
Pawel90 Napisano 26 Maja 2008 Napisano 26 Maja 2008 Katowice się meldują ;PP Jeżdże głownie na południe
qjon777 Napisano 11 Czerwca 2008 Napisano 11 Czerwca 2008 Koszęcin sie kłania pozdrawiam wszystkich Ślązaków
Moloch89 Napisano 11 Czerwca 2008 Napisano 11 Czerwca 2008 Witam Jestem z Piekar i szuakm kogoś do pośmigania, bo jazda w jedynke mi sie juz znudzila;p P.S. Ale to zabrzmiało bez zadnych podtekstów prosze:P
owen777 Napisano 17 Czerwca 2008 Napisano 17 Czerwca 2008 Bytom wita (jak ja wcześniej tego tematu nie znalazłem?! ) Jeżdżę głównie na wschód albo zachód, ew. północ, także jakby co to gg
Gary Napisano 26 Sierpnia 2008 Napisano 26 Sierpnia 2008 mnie tu jeszcze nie bylo !! Glwice Sie Klaniaja
1415chris Napisano 26 Sierpnia 2008 Napisano 26 Sierpnia 2008 i ja w gliwicach spedzilem sporo czasu ok 20 lat
Kamiill Napisano 3 Listopada 2008 Napisano 3 Listopada 2008 Witam, Kamil z Poraja Cykloza w pełni rozwinięta Od maja zacząłem konkretniej jeździć, mój przebieg maj-paźdz. - 8248,9 km. Na wspólne wypady i wyrypy jestem zawsze chętny o ile czas dopisze
siloe Napisano 25 Listopada 2008 Napisano 25 Listopada 2008 Witammm, Lady ze Skoczowa śle uśmiech;) No bike no life...
KTMrider Napisano 25 Listopada 2008 Napisano 25 Listopada 2008 Witam tu Grzegorz z Grodźca (pomiędzy Bielskiem a Skoczowem) Pozdrawiam!
Millten Napisano 1 Stycznia 2009 Napisano 1 Stycznia 2009 Artemiusz, Pszczyna, rocznik 91, Rower górski -sztywniak. Uwielbiam gory, ale dlugie wycieczki po szosie tez sa ok. Beznadziejne to przedstawienie, jak co to pytac ;p
weberwrc Napisano 27 Stycznia 2009 Napisano 27 Stycznia 2009 hej mam na imie Piotr i jestem z Gliwic jak zrobi sie troche cieplej można by spotkac sie wieksza paczka "forumowa" i potrenowac np. na Czechowicach moje GG : 3608013 prosze napisac na gg poniewaz rzadko odwiedzam te forum Pozdrawiam
Dawwwid Napisano 27 Stycznia 2009 Napisano 27 Stycznia 2009 No to może się przedstawię Dawid z Gliwic lat 23 ( już prawie ) jeżdżę na rockriderze 8.1 i czekam na lepszą pogodę
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.