Skocz do zawartości

Ślązacy wpisujcie się!

koco

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Lubliniec się Wszystkim serdecznie wita. Lubliniec znajduje się 15 km od Tarnowskich Gór więc móżna mnie czasami spotkać na tej szosie :)

hehe Lubliniec jest jakies 30 km od Tarnowskich Gor... bo mieszkam po drodze na TG i ja mam 15 km na Tg.. A ciebie jakos nigdy nie spotkalem na tej trasie:]

Napisano

hejka a jest tu kto może z Dąbrowy Górniczej lub okolic np Sosnowiec, Bedzin, Czeladz itp

głównie interesują mnie ludzie którzy jeżdzą po górach, może byc także jura jakies wypadziki jedno dniowe lub wikendowe aha wycieczki oparte o jak najmniejszy koszt

pozdrawiam

Cze pochodze z Bedzina i mam pytanie czy zna ktos jakis najblizszy rajd rowerowy jeszcze w tym roku. Smigam na trasie Bedzin-Krakow-Slomniki caly czas szosa ale moze byc i w terenie. Jeszcze nie startowalem nigdy, jezdze samemu i chcialbym wkoncu sprawdzic na co mnie stac. Pozdro

Napisano

mrOwa___1991 spoko kiedys sie dogadamy na gg i pojedziemy moze jeszcze z Modym i dayusem, krisem, mc :) czyli jak zawsze cala nasza paka z Tworoga :D :D

Napisano

Bizon dej pozór co godosz, goroli tu jest trocha, ale do starego Ślązoka pedzieć gorol to wiesz...

Bizon-bo zostaniesz łysy jak cię dopadną hanysy :)

Napisano

bizon zostanie łysy jak go dopadną pieroński hanysy

i bedzie pasoł owce,bo żadna z łysym nie pójdzie na manowce :)

witejcie chłapcy :D

• 3 tygodnie później...
Napisano

Świeże mięso prosto z Tychów melduje się na pokładzie... :) Do tej pory śmigałem sam, ale miło by było, gdyby ktoś do jazdy się znalazł w moich okolicach oczywiście w nowym sezonie, bo teraz to dla mnie jest trochę za zimno...

Napisano

A ja jestem z Mysłowic. na razie jeżdżę z dwoma kumplami ale fajnie byłoby pojeździć w liczniejszym teamie. :)

POZDRAWIAM

• 4 miesiące temu...
Napisano

Czas na Joda który porusza sie po lasch pomiędzy Częstochową a Tarnowskimi Górami. Pozdro dla wszystkich tych których wyprzedza.

Napisano

Witam.Mieszkam w Katowicach i na rowerze spędzam każda wolną chwilę.Moje ulubione tereny to lasy i bezdroża na południe od Katowic (Murcki,Kostuchna,Podlesie).Energię i płyny uzupełniam najczęsciej w rejonie ośrodka przy KWK Staszic.

• 4 tygodnie później...
Napisano

Witam jestem z Tychów. Szukam ludzi z okolic Tychów do jakiś wspólnych przejażdżek może w przyszłości wypraw. Jeżdżę na szosówce ale leśne ścieżki nie są mi obce ;)

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...