Skiba_TG Napisano 25 Października 2006 Napisano 25 Października 2006 Lubliniec się Wszystkim serdecznie wita. Lubliniec znajduje się 15 km od Tarnowskich Gór więc móżna mnie czasami spotkać na tej szosie hehe Lubliniec jest jakies 30 km od Tarnowskich Gor... bo mieszkam po drodze na TG i ja mam 15 km na Tg.. A ciebie jakos nigdy nie spotkalem na tej trasie:]
Sosik Bedzin Napisano 25 Października 2006 Napisano 25 Października 2006 hejka a jest tu kto może z Dąbrowy Górniczej lub okolic np Sosnowiec, Bedzin, Czeladz itp głównie interesują mnie ludzie którzy jeżdzą po górach, może byc także jura jakies wypadziki jedno dniowe lub wikendowe aha wycieczki oparte o jak najmniejszy koszt pozdrawiam Cze pochodze z Bedzina i mam pytanie czy zna ktos jakis najblizszy rajd rowerowy jeszcze w tym roku. Smigam na trasie Bedzin-Krakow-Slomniki caly czas szosa ale moze byc i w terenie. Jeszcze nie startowalem nigdy, jezdze samemu i chcialbym wkoncu sprawdzic na co mnie stac. Pozdro
Mr0wa_1991 Napisano 27 Października 2006 Napisano 27 Października 2006 Skiba_TG: a moze zbierzemy sie gdzies i pojezdzimy? Znajomych nigdy nie za duzo Jesli sie zgadzasz to napisz na gg albo prv
Skiba_TG Napisano 27 Października 2006 Napisano 27 Października 2006 mrOwa___1991 spoko kiedys sie dogadamy na gg i pojedziemy moze jeszcze z Modym i dayusem, krisem, mc czyli jak zawsze cala nasza paka z Tworoga :D
sn3jk Napisano 27 Października 2006 Napisano 27 Października 2006 Ruda Śląska na razie to jestem do tyłu z kondycją, ale z czasem powinno być lepiej
aga Napisano 28 Października 2006 Napisano 28 Października 2006 Bizon dej pozór co godosz, goroli tu jest trocha, ale do starego Ślązoka pedzieć gorol to wiesz... Bizon-bo zostaniesz łysy jak cię dopadną hanysy
Cub_S Napisano 28 Października 2006 Napisano 28 Października 2006 Bizon-bo zostaniesz łysy jak cię dopadną hanysy Kolejno swojo dziołcha na forum I jak rymy skłodo pzdr
Bizon Napisano 30 Października 2006 Napisano 30 Października 2006 Aga to powinni lecieć tak Bizon-bo zostaniesz łysy jak cię dopadną pierońskie hanysy A tak na marginesie chciołech pedzieć -Cześć dziołcha
aga Napisano 3 Listopada 2006 Napisano 3 Listopada 2006 bizon zostanie łysy jak go dopadną pieroński hanysy i bedzie pasoł owce,bo żadna z łysym nie pójdzie na manowce witejcie chłapcy
koncertownik Napisano 29 Listopada 2006 Napisano 29 Listopada 2006 Świeże mięso prosto z Tychów melduje się na pokładzie... Do tej pory śmigałem sam, ale miło by było, gdyby ktoś do jazdy się znalazł w moich okolicach oczywiście w nowym sezonie, bo teraz to dla mnie jest trochę za zimno...
Paweł 13 Napisano 30 Listopada 2006 Napisano 30 Listopada 2006 No tak no to przyszedł czas na mnie no to jestem z Gliwic
MMaaXX Napisano 7 Grudnia 2006 Napisano 7 Grudnia 2006 A ja jestem z Mysłowic. na razie jeżdżę z dwoma kumplami ale fajnie byłoby pojeździć w liczniejszym teamie. POZDRAWIAM
siwyex Napisano 7 Grudnia 2006 Napisano 7 Grudnia 2006 No tak no to przyszedł czas na mnie no to jestem z Gliwic W takim razie czekac tylko na wiosne i smigamy
Jod Napisano 26 Kwietnia 2007 Napisano 26 Kwietnia 2007 Czas na Joda który porusza sie po lasch pomiędzy Częstochową a Tarnowskimi Górami. Pozdro dla wszystkich tych których wyprzedza.
saucio Napisano 26 Kwietnia 2007 Napisano 26 Kwietnia 2007 Wita się zwami Grześ z Rudy Śląskiej (Orzegów City :surprised: ) śmigam wszędzie gdzie popadnie na mojej czarnej bestii
srebrny ford Napisano 27 Kwietnia 2007 Napisano 27 Kwietnia 2007 Witam.Mieszkam w Katowicach i na rowerze spędzam każda wolną chwilę.Moje ulubione tereny to lasy i bezdroża na południe od Katowic (Murcki,Kostuchna,Podlesie).Energię i płyny uzupełniam najczęsciej w rejonie ośrodka przy KWK Staszic.
Mr0wa_1991 Napisano 30 Kwietnia 2007 Napisano 30 Kwietnia 2007 Tarnowskie Góry rowniez nie spia W razie wycieczek przez to miasto badz tez w poblizu- jestem chetny
omen Napisano 1 Maja 2007 Napisano 1 Maja 2007 piekary sie melduja. chetny do wszystkich wycieczek w okolicy. pozdrawiam.;]
Jonder_qind Napisano 29 Maja 2007 Napisano 29 Maja 2007 Witam jestem z Tychów. Szukam ludzi z okolic Tychów do jakiś wspólnych przejażdżek może w przyszłości wypraw. Jeżdżę na szosówce ale leśne ścieżki nie są mi obce
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.