Bizon Napisano 13 Września 2006 Napisano 13 Września 2006 Nic nie godom ale terozki fajno pogoda je,peirzyński deszcz nie pado , można by jechac do Ustronia na browara.Tam ślązokom lejom za darmo-oczywiście piwo
czArny_777 Napisano 13 Września 2006 Napisano 13 Września 2006 Ale widze, że Czestochowian też kilku jest...
Złomek Napisano 13 Września 2006 Napisano 13 Września 2006 Nic nie godom ale terozki fajno pogoda je,peirzyński deszcz nie pado , można by jechac do Ustronia na browara.Tam ślązokom lejom za darmo-oczywiście piwo witam to jak pierony pojedziecie, to zahaczcie o Pszczyna, moga tez sie wybrac na browarka
Road_King Napisano 13 Września 2006 Napisano 13 Września 2006 witam to jak pierony pojedziecie, to zahaczcie o Pszczyna, moga tez sie wybrac na browarka To co jadymy w niedziela z rana? z Pszczyny przyjedź do Żor i pojadymy do Ustronia? Bizon co Ty na to?
Bizon Napisano 14 Września 2006 Napisano 14 Września 2006 Hmmm niedziela odpada a przynjamniej rano chyba ze po poudniu by się dało ,jesli oczywiście wróce cały w maratonu
Złomek Napisano 14 Września 2006 Napisano 14 Września 2006 To tak jak bym jechal przez szwecje do egiptu zapodajcie trase to wam powiem gdzie dolacze do was ps jestem niedzielny kierowca, wiec moge byc 5 kolem u wozu
Witcher Napisano 16 Września 2006 Napisano 16 Września 2006 Katowice się kłaniają Jak ktoś ma plan na fajną wycieczkę to piszcie PM, zobaczę czy czasu starczy i jadę
ralf Napisano 17 Września 2006 Napisano 17 Września 2006 a ja dopiero odkryłem ten dział, widziałem go wczesniej ale jakos nie zagladałem do niego. jestem z Jankowice koło Pszczyny od początku wakacji mam 5261.5km (wakacje mam juz od hmmm, kwietnia któregos, ale smigam od czerwca) max. dzienny 301.1km i nigdy wiecej tego raczej nie powtórze, no chyba ze w kierunku północnym smigam na rowerze od zawsze, a tak gdzies dalej niz po wsi i okolicznych wsiach i miastach to moze od 5-6 lat nie pamiętam dokładnie
hosejw Napisano 17 Września 2006 Napisano 17 Września 2006 ralf ... o żesz w mordke jeża, ja często śmigam do Pszczyny właśnie przez Jankowice bo mam najbliżej a te trasy w jankowickich lasach mmm miodzio :030: , nie wspomne nawet o żubrach ( pare razy widziałem ) jak tylko zakończe sesje to zaraz gdzieś razem pohasamy co?
gomez29 Napisano 18 Września 2006 Napisano 18 Września 2006 Dabrowa Górnicza powitać ja w kierunku enduro raczej.... w miare możliwości roweru mojego ale może już niebawem bedzie wypaśny sprzecik ... to się zobaczy
ralf Napisano 18 Września 2006 Napisano 18 Września 2006 ralf ... o żesz w mordke jeża, ja często śmigam do Pszczyny właśnie przez Jankowice bo mam najbliżej a te trasy w jankowickich lasach mmm miodzio :030: , nie wspomne nawet o żubrach ( pare razy widziałem ) jak tylko zakończe sesje to zaraz gdzieś razem pohasamy co? no czemu nie, tez musze sie kiedys przejechac do lasów, moze w koncu trafi sie jakis żubr, bo byłem tam w tym roku chyba z 20 razy (nie mówie od głownej drodze tylko w lesie) i ani jednego żubra kedynie przy głownej drodze czasami widze, ale to przeważnie jak sie spieszyłem do szkoły to nie było czasu
corida_pl Napisano 22 Września 2006 Napisano 22 Września 2006 To ja się tez dopisze.... moje okolice (czyli obszar Jaworzno-Pszczyna-Gliwice-Katowice) obsługuje na crossie Authora - max. 80-90 km popołudniami (dopóki wystarczająco jasno było) . Weekendy - Beskidy okolice Brennej, Wisły,Ustronia i Jura - jak czas pozwala . Radzę sobie jak moge - wiek nie ten , ale jeszcze walczę
grabek Napisano 29 Września 2006 Napisano 29 Września 2006 Witam wszystkich! Dopisuje sie do Slaskiej grupy Maciek - Bytom pozdrower
mtb_rider Napisano 4 Października 2006 Napisano 4 Października 2006 a co mi tam wpisac sie mozna wkoncu do sierpnia tego roku mieszkalem na slasku --> Wola , i czesto smigalem z ralfem tzn. czesto w tym roku i czasem gdzies sie wybierzemy jeszcze razem
kmZ Napisano 4 Października 2006 Napisano 4 Października 2006 Zabrze pozdrawia śląsk :q widze, że im bliżej gór, tym więcej bike'rów :]
Michale Napisano 14 Października 2006 Napisano 14 Października 2006 I ja sie przylaczam do grupy W prawdzie jestem nowy, i przygode na powaznie z rowerkiem dopiero zaczynam, a to wszystko dzieki dobrej znajomosci kolegi KOCO (serdeczne pozdrowienia dla niego). Pozdrawiam Michale-Bielsko
Cub_S Napisano 21 Października 2006 Napisano 21 Października 2006 Witam, dopiero teraz zauważyłem temcik ale lepiej poźno niż wcale Kuba - Chorzów W ciągu roku przejeżdzam ok .... - czy to ważne , jeżdze dla: siebie , zdrowia, adrenalinki ,dla górskiego powietrza , pięknych widoków ,by poznać tak smao zakręconych ludzi , oderwać się od codzienności ..dla tego że to lubie Od czasu do czasu startuje w maratonach/xc ale to tylko dla zabawy i odrobiniki sportowej rywalizacji Zachęcam do wspólnych ustawek jak kto chętny walić na gg 1359258 ( zawsze niewidoczny wiec pisac ) W stylu Eci : PozdróWko Silisiańskie
Ilonka Napisano 24 Października 2006 Napisano 24 Października 2006 Cześć, Wisła / Siemianowice Śląskie jestem dumna z faktu, że w wątku "śląsk" jest najwięcej postów :022: jednak zastanawia mnie gdzie można ich autorów spotkać, bo o ile codziennie jeżdżę w okolicach Wisły, Siemianowic, Sosnowca i Katowic to o ile w Wiśle jeszcze ktoś się czasem pojawi, to pozostałe miejsca w których bywam świecą nieobecnością :029: a być może ja po prostu jeżdżę o niewłaściwych porach ... pozdr
Mr0wa_1991 Napisano 24 Października 2006 Napisano 24 Października 2006 Tarnowskie Góry sie kłaniaja ;] Ja rowniez z TG jestem Moze zrobimy spotkanie wszystkich z TG i okolic ?? zainteresowanych odsylam do tematu
MeSky Napisano 24 Października 2006 Napisano 24 Października 2006 Cześć, Wisła / Siemianowice Śląskie jestem dumna z faktu, że w wątku "śląsk" jest najwięcej postów :022: jednak zastanawia mnie gdzie można ich autorów spotkać, bo o ile codziennie jeżdżę w okolicach Wisły, Siemianowic, Sosnowca i Katowic to o ile w Wiśle jeszcze ktoś się czasem pojawi, to pozostałe miejsca w których bywam świecą nieobecnością :029: a być może ja po prostu jeżdżę o niewłaściwych porach ... pozdr Najwyraźniej jeździsz nie tam gdzie trzeba;p Zawitaj do Bielska-B to można się umówić na jakąś wycieczkę albo polecam wyjazd na Szyndzielnię (1017m n.p.m.). W ostatnia niedzielę było multum cyklistów na trasie... cały czas pozdrawiałem i od tego szczęka bolała mnie bardziej niż nogi;P
ralf Napisano 25 Października 2006 Napisano 25 Października 2006 Szyndzielnia ma chyba 1026m.n.p.m :wink: no w niedziele to było wiecej rowerzystów niz ludzi, jadąc traske Szydznielnia - Klimczok - Karkoszczonka - Salmopol - Skrzyczne spotkałem ich chyba z 50 :eek: szkoda ze wiekszość miała z górki, a ja prawie cały czas pod góre, nastepnym razem pojade taka traske w od Skrzycznego i bedzie na pewno lepsza
Sixer Napisano 25 Października 2006 Napisano 25 Października 2006 Lubliniec się Wszystkim serdecznie wita. Lubliniec znajduje się 15 km od Tarnowskich Gór więc móżna mnie czasami spotkać na tej szosie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.