siwyex Napisano 5 Września 2006 Napisano 5 Września 2006 Witam:) Jeżdżę od zawsze, ale dopiero od soboty mam rower, na którym chce się jeździć Więc dopiero teraz chcę się zabrać za poważniejsze wycieczki. Rower mam crossowy, więc chyba nie muszę mówić jaka jazda mnie interesuje. Góry uwielbiam, ale nie szaleństwa między drzewami na korzeniach;) Mam nadzieję, że będzie więcej osób z okolic Raciborza i Rybnika, ale pozdrawiam oczywiście wszystkich:) Tomek z Kuźni Raciborskiej elko do Kuźni nie mam daleko jakieś 20km możemy się kiedyś wybrac posmigać
Bizon Napisano 5 Września 2006 Napisano 5 Września 2006 Pierona Road_King cie rzech nie mioł na myśli jaki mosz te koło ,żebych cie poznoł na drodze.Nie godej że szaro szosówa Dema
krystuss Napisano 5 Września 2006 Napisano 5 Września 2006 Sosnowiec sie zglasza! smigam tylko po szosie jakby ktos mial ochote pojezdzic to prosze sie zglaszac choc teraz to tylko weekendy bo mam praktyki a potem juz uczelnia :\ srednia do zaakceptowania to jakies 26-34 zalezy od dnia i trasy smigam najczesciej po jurze lub gdzies na wschod od naszej kochanej aglomeracji pozdrawiam Zagłębiakow!! ale Slazakow i Gorali tez
Biedronca v4 Napisano 6 Września 2006 Napisano 6 Września 2006 Bytom pozdrawia kochanych gorali i inne slaskie pasci Niestety moje wyjazdy wakacyjne nie pozwolily mi w tym roku zrobic wiecej niz jeden 25km wypad po pagorkach miejskich..ale sezon jeszcze sie nie skonczyl Zaraz wlasnie gdzies jade Osobiscie wole asfalt,pola i lasy,a gory wole deptac
Road_King Napisano 6 Września 2006 Napisano 6 Września 2006 Pierona Road_King cie rzech nie mioł na myśli jaki mosz te koło ,żebych cie poznoł na drodze.Nie godej że szaro szosówa Dema hehehehe, nie godom ino padom , hehehe , nie szosówa ino goral ZR Litening 6,0 pierońsko szary, mogymy sie spotkać kajś na Gichcie :twisted:
Szarki Napisano 6 Września 2006 Napisano 6 Września 2006 Siema, jestem kolejny z Zabrza jakoś nas mało jest Ja uprawiam lekkie DH, Freeride ale jakby ktoś miał ochote to jestem też otwarty na XC
Gvalchmei Napisano 6 Września 2006 Napisano 6 Września 2006 Witam. Jestem z Rudy Śląskiej. Rower mam crossowy, więc trasy raczej przesądzone - asfalt, lżejsze górki, laski, łąki i co tylko... Ale jak przyciśnie to z góralami też jadę...
Karol Napisano 6 Września 2006 Napisano 6 Września 2006 Katowice witają Nawet nas tu dużo Przebiegi itp nieważne, bo jazda to przecież czysta przyjemność Bizon dej pozór co godosz, goroli tu jest trocha, ale do starego Ślązoka pedzieć gorol to wiesz... Noo Ty chachorze Witom Road King a już myślołech że w Żorach yno bizony żyją
Thrall Napisano 7 Września 2006 Napisano 7 Września 2006 Witam, Bytom sie kłania. W tym sezonie przejechalem ok. 1000 km. Nic imponujacego ale zawsze lepsze jak nic na razie na rowerku zaliczylem czesc Jury Krakowsko - Czestochowskiej, Czesc Beskidu Slaskiego (jadac glownie asfaltem) i no dosc konkretnie zjechalem okolice Bytomia (Zabrze, Ruda Śl, Tarnowskie Gory). Obecnie robie dystanse po ok. 30 km (najczesciej do Bytomskich Dolomitow gdzie mozna calkiem fajnie pojezdzic) Max DST: 105 km V max: cos pod 60 km/h
maxiu14 Napisano 7 Września 2006 Napisano 7 Września 2006 Witam wszystkich Jestem z Dabrowy Górniczej - DG Przebieg od poczatku wakacji 1700 km Pozdrawiam
Szczesny Napisano 8 Września 2006 Napisano 8 Września 2006 Witam wszystkich górali jestem Paweł z Jasienicy (9km od Bielska-Białej) , jeżdże amatorsko Enduro, czasami szosa.
Marix Napisano 8 Września 2006 Napisano 8 Września 2006 Przypominam, że jest oddzielny temat dla górali (Podbeskidzie)
Bizon Napisano 9 Września 2006 Napisano 9 Września 2006 Katowice witają Nawet nas tu dużo Przebiegi itp nieważne, bo jazda to przecież czysta przyjemność Noo Ty chachorze Witom Road King a już myślołech że w Żorach yno bizony żyją Ty pieroński nasienie .Tyś gorol nad gorolami co ty tukej robisz w hanysowie . Road King ni mom nic przeciw gichcie trza się ugodać i tam się spotkac
Paweł 13 Napisano 9 Września 2006 Napisano 9 Września 2006 siemka jestem Paweł z Gliwic jeżdże XC i drogą
chrison Napisano 9 Września 2006 Napisano 9 Września 2006 witam. wpisuje sie choc slązakiem sie nie czuje. mieszkam w zaglebiu dabrowskim a nie na slasku.
Dapio Napisano 10 Września 2006 Napisano 10 Września 2006 Witam wszytskich Ślązaków, choć widzę że południowa część jak na razie słabo reprezentowana (poza rowerzystami z Rybnika). O mnie: jeżdżę na MTB przerobionym na szosowym, zwykle od 40 - 100km, średnie od 25 do 33km/h :wink: Reprezentuję Jastrzębie Zdrój
Road_King Napisano 10 Września 2006 Napisano 10 Września 2006 Witam wszytskich Ślązaków, choć widzę że południowa część jak na razie słabo reprezentowana (poza rowerzystami z Rybnika). O mnie: jeżdżę na MTB przerobionym na szosowym, zwykle od 40 - 100km, średnie od 25 do 33km/h :wink: Reprezentuję Jastrzębie Zdrój Dej pozór na ekipa ze Żor
baksik22 Napisano 11 Września 2006 Napisano 11 Września 2006 Ja jestem Paweł z rybnika chętnie pojeżdże z innymi forumowiczami:P Mój dystans od konca czerwca do dzis dnia to ok 1400 km około ponieważ ja zaczołem jeździc dopiero w czerwcu a rower kupiłem w lipcu i przez to jest okolo bo na tamtym zrobilem cos kolo 550- 700 a na tym 708km. Moja największa wycieczka to 44 km ale mam sile na 2 3 razy tyle:P Maxymalna prędkośc z górki 61km\h na prostej najwiecej mialem 51km\h Średnia to ok 20 km\h więc jeśli ktoś chetny na traske po rybniku to zapraszam:P
DARO Napisano 11 Września 2006 Napisano 11 Września 2006 Cześć, kłania się Darek z Chorzowa. Jeżdże kiedy tylko się da (czyt. kiedy żona pozwoli :030: ) i gdzie się da. Jestem wniebowzięty kiedy uwale się błotem,ale asfalt też nie jest mi obcy. Preferowane lightowe tempo (stary już jestem :twisted: )
Dapio Napisano 11 Września 2006 Napisano 11 Września 2006 Dej pozór na ekipa ze Żor Ni miołech okazji spotkać rowerzysty ze Żor u siebie - ale myśla że to kwestia czasu
Road_King Napisano 12 Września 2006 Napisano 12 Września 2006 Ni miołech okazji spotkać rowerzysty ze Żor u siebie - ale myśla że to kwestia czasu zapraszosz na El Grande Browarre? mogymy takie obalić kaś w Ustroniu Bizon pewnie tysz by pojechoł
Ciastkorz Napisano 12 Września 2006 Napisano 12 Września 2006 Witam wszytskich Ślązaków, choć widzę że południowa część jak na razie słabo reprezentowana (poza rowerzystami z Rybnika). Nio bo Rybnik najlepszy je...a Zory majom chyba lepszo ekipa (Bizon) Ale to sie zmiyni.... Rybnik bydzie czolowom miejscowka nie ino na Slasku ino w Polsce... Pozdro do nowych forumuserow i tych starych Milego krecenia
WarpER Napisano 12 Września 2006 Napisano 12 Września 2006 MiastoŚwiętejWieży (administracyjnie to Śląsk, więc tu sioę wpisuję ) Przebieg tegoroczny ok. 2600, po zmianie roweru (Accent ElNino) niecałe 700 (ale jeżdzilem tylko kwiecień-czerwiec a potem w sierpniu!). Uprzedzam, że z powodu braku netu na chacie nie będę za bardzo zmawiał się na wycieczki po jurze i okolicach, ale polecam te tereny (kto zna, ten wie!). Jak coś, zamieszczę plany paru fajnych tras XC długości 60-100 km, tak w sam raz na jeden dzień WitAm! Też się wpisuję tu jak kolega wyżej, witam wszystkich z regionu i rodaków z miasta i okolic Pozdrawiam wszystkich a szczególnie Panów z góry ... z Jasnej Góry
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.