Andrzej67 Napisano 13 Maja 2011 Napisano 13 Maja 2011 Witam mam na imię Andrzej mam 44 lata, jestem z Rudy Śląskiej w tygodniu pracuje, ale soboty niedziele jestem chętny na wypady rower trekingowy, szosa,las
87dawid87 Napisano 13 Maja 2011 Napisano 13 Maja 2011 melduje sie i tu jako cienki bolek dawid 24l z Rudy Śląskiej...akwarysta z zamiłowania...astronomia, astrofizyka. itp...
Th0mas Napisano 22 Maja 2011 Napisano 22 Maja 2011 Tomek- Mikołów Pedałuję na niebieskim Cube Attention
Aneta Napisano 22 Maja 2011 Napisano 22 Maja 2011 Z kolei ja jestem Aneta i liczę sobie 21 wiosen:P, a czytając Wasze posty uważam się za rowerowego amatora (ale z pasją) w całym tego słowa znaczeniu;) Kołuję sobie po okolicach Cieszyna od 3 lat, w tym właśnie czasie zrodziła się we mnie pasja do pedałowania i z każdą trasą rośnie coraz bardziej- kto jak kto, ale Wy chyba mnie zrozumiecie;)) Pozdrawiam.
terrago Napisano 23 Maja 2011 Napisano 23 Maja 2011 Milosz, okolice Pszczyny. Preferencje jazdy dość dokładnie opisane w "O mnie" (na moim profilu). Mieszkam w okolicach Pszczyny i zapraszam na wspólne wypady. Zapraszam również w swoje strony - jest gdzie pojeździć. Zainteresowanych tematem odsyłam tutaj => http://bikers.maverick-multimedia.pl/about-us Greetz, M.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.