koco Napisano 3 Września 2006 Napisano 3 Września 2006 Witajcie!! Ja jestem krzysiek z Bielska-Białej czyli praktycznie jestem goralem Mam 18 lat teraz przez wkacje od czerwca do dzisiaj przejchalem prawie 1000km. Jezdze glownie po gorach czasem wpadnie jakas szosa. Jezdze na rowerze za ok 1500 bo na lepszy mnie na razie niestac ale wymieniam w nim cos nie cos Jesli jest ktos z Bielska to mzoemy sie kiedys ustawic! Pozdro!!
Marix Napisano 3 Września 2006 Napisano 3 Września 2006 Witam tez jestem z Bielska:) moj przebieg w wakacje to okolo 2500 km ogólem 5000 km z tym ze ja jednak głównie po asfalcie jeżdże na jakąś ustawke jestem zawsze chętny moja ulubiona trasa to bb-szczyrk-bb pomimo blachosmrodów:) max trip 300 km avs akceptowalna 26-31 preferowana 27-30
koco Napisano 3 Września 2006 Autor Napisano 3 Września 2006 No to wybierzemy taka tarske pol asfaltem pol gorami, albo bielsko kozy kobiernice porabka przegibek bielsko 60 prae km nie pamietam
koniu Napisano 3 Września 2006 Napisano 3 Września 2006 hejka a jest tu kto może z Dąbrowy Górniczej lub okolic np Sosnowiec, Bedzin, Czeladz itp głównie interesują mnie ludzie którzy jeżdzą po górach, może byc także jura jakies wypadziki jedno dniowe lub wikendowe aha wycieczki oparte o jak najmniejszy koszt pozdrawiam
Badb Catha Napisano 3 Września 2006 Napisano 3 Września 2006 Ja z Dąbrowy Górniczej; Tylko asfalt, choć rower crossowy; Średnia akceptowana po prostej 1 - 32 Km/h ; Zawsze chętny do jazdy, gdziekolwiek ; Max na dzień ~ 200 km pozdrawiam.
piotro Napisano 3 Września 2006 Napisano 3 Września 2006 Cześć jestem z Żywca. Nazywam sie Piotrek. Zacząłem jezdzić tydzień temu na razie mój najdłuższy dystans to 34,8km ze średnią 28,3. Wiem że słabo ale dopiero zaczołem! POZDRAWIAM
skawka Napisano 3 Września 2006 Napisano 3 Września 2006 Hej jestem Ania i mieszkam sobie w Bytomiu Jak na razie w tym roku zaczęłam przygodę z rowerem, więc jestem raczkujacym kolarzem . Pozdrawiam wszystkich ŚLĄZAKÓW.
Marix Napisano 3 Września 2006 Napisano 3 Września 2006 piotro, Jeśli zacząłeś jeździć tydzień temu to średnia jest bardzo wysoka, zresztą w ogóle jest bardzo wysoka. chyba ze pedziles na zlamanie karku żeby sobie coś udowodnić koco nie ma problemu każda traska dla mnie jest ok nie znosze tylko błota i nigdy nikt mnie w las po deszczu nie wpakuje:) przynajmniej dopóki nie moge wszystkiego wyczyścić własnymi rękami, dopóki nie mam kompletu narzędzi na przegibku w zeszłym roku byłem tyle razy że hohoho a w tym roku byłem chyba dosłownie raz:) zmieniłem upodobania. troche inne trasy, ale za to mniej urozmaicone. nie przeszkadza mi jednak jak jestem nawet 5 razy w tygodniu w szczyrku Generalnie jestem osiągalny również w tygodniu... chociaż teraz nowa szkoła więc zobaczymy jak to będzie :P skawka, pomimo ze administracyjnie namieszano, to my z podbeskidzia nie czuliśmy i nie czujemy się ślązakami:) chyba że miałaś na myśli tylko ślązaków właśnie
koco Napisano 3 Września 2006 Autor Napisano 3 Września 2006 Marix, ja tam bloto nawet lubie, ostatnio bylem na tydzien w Makowie Podhalasnkim i zrobilem 120 km i prawie caly czas sypalo deszczem troche slisko ale dalo sie wytrzymac Ja ta trase ktora Ci opisałem robie raz do roku I własnie ja sie czuje Góralem a nie Ślązakiem!!!!! Nie Marix?? Pozdro dla wszytskich Górali
Dj EGG Napisano 3 Września 2006 Napisano 3 Września 2006 tez sie dopisze - żorzanin - zaczelem na poczatku wakacji i powoli sie rozkrecam
piotro Napisano 3 Września 2006 Napisano 3 Września 2006 piotro, Jeśli zacząłeś jeździć tydzień temu to średnia jest bardzo wysoka, zresztą w ogóle jest bardzo wysoka. chyba ze pedziles na zlamanie karku żeby sobie coś udowodnić Do celu była 25 bo było lekko pod górkę Ale potem z górki to prawie 30-35 cały czas temu sie podniosła Pozdrowienia
daniel_1990 Napisano 3 Września 2006 Napisano 3 Września 2006 Witam Nazywam sie Daniel. Góral ze słotwiny (to koło szczyrku). Jeżdze freeride. tylko góry bo do lasu mam 150m a na skrzyczne 2 km. przez wakacje to 1200 km przejechałem
Młody_56 Napisano 3 Września 2006 Napisano 3 Września 2006 Ja jestem z zawiercia kolo katowic Jezdze glownie po jurze Krakowsko-Czestochowskiej a wlasciwie to zwiedzilem juz jej wieksza czesc Pozdrowienia dla bikerow Tomek
Ciastkorz Napisano 3 Września 2006 Napisano 3 Września 2006 Jestem Marcin.. Mieszkam w wsi Dębieńsko (koło Rybnika) na rowerku jezdze niecale 5 miesiecy
Road_King Napisano 3 Września 2006 Napisano 3 Września 2006 Cze jestem z Żor , do Bielska mam koło 37km i chętnie wybrałbym się na wspólną traskę z Góralami, preferuje góry i lasy , ale szosa tez niczego sobie , w końcu codziennie jadę drogą do roboty (katowice), szczerze powiedziwszy czytałem ostatnio o nowej trasie ze szczyrku do Zakopanego (125km) i chętnie bym ją zrobił, pozd_Rower for All Tomek Ich bin Schlesien
paweł żurek Napisano 3 Września 2006 Napisano 3 Września 2006 Cześć pozdrawiam wszystkich. Jeżdżę od jakiegoś czasu po górach głównie okolicy Wisły - enduro. Ostatnio oszalałem na punkcie szosy. Szukam chętnych do pojeżdżenia. Badb Catha moi rodzice mieszkają w Zagórzu to rzut beretem od DG może kiedyś pośmigamy?
Pacmen_89 Napisano 3 Września 2006 Napisano 3 Września 2006 Po raz kolejny Zabrze Przeważnie z kumplem śmigam we wszystkich miejscach możliwych :] Jak coś to do miast siąsiednich czyli Bytom, Ruda itd. daleko nie mammy a i do Katosów na MK dojedżamy jak jest pogoda i czas aby być
snaketg Napisano 3 Września 2006 Napisano 3 Września 2006 witam. Wpisuje się Jacek z Tarnowskicg Gór !!!!
mike87 Napisano 3 Września 2006 Napisano 3 Września 2006 Imię: Michał Wiek: prawie 19 lat Miasto: Bytom Najdłuższy dzienny przelot: 172km Najwyższa średnia na długim dystansie: 106km ze średnia 30,6km/h Znoszone średnie: 20-30km/h Rower: Kelly's Exquisite DSC (Cross, cały seryjny oprócz opon) Dotychczasowy przebieg: 4455km (od połowy maja) Śmigam po Bytomiu, Tarnowskich Górach, Zabrzu, Miasteczku Śląskim, a czasem dalej - Częstochowie, Pławniowicach
Marix Napisano 3 Września 2006 Napisano 3 Września 2006 http://www.forumrowerowe.org/index.php?act...t=0#entry267837 proponuje się tu przenieść ludziom z Podbeskidzia i mniej wiecej z pobliża jeziora goczałkowickiego
Theraphos Napisano 3 Września 2006 Napisano 3 Września 2006 Grzesiek "Rzeźnik" | Katowice Meridka matts sport 500 Głownie to XC
Majkel Napisano 3 Września 2006 Napisano 3 Września 2006 Majkel "Dugi", Ruda Śląska. preferowana jazda XC - od lasów po góry
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.