Skocz do zawartości

Bikerzy z podkarpacia

roswell

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

A ja jestem wesoły Romek i jestem z Mielca ;) chyba jako pierwszy mielczanin na forum.

Ujeżdżam ramkę American Eagle i lubię jeździć na maratony rowerowe :confused: pozdrawiam kolegów z podkarpacia.

• 5 miesięcy temu...
Napisano

Romanxc, niestety Ci się nie udało być pierwszym mielczaninem na forum, ja byłem wcześniej od Ciebie, a przede mną też byli B)

Wracając do tematu to jeżdżę czarnym crossem na ramie Giant Custom 2000.

• 4 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Napisano

Tomek z Kańczugi, rowerek unibike viper na kółkach 28", nie ukrywam że bardzo poszukuje kogoś na wspólne wypady z okolic.

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Napisano

Witam z Tarnobrzega, jestem kompletnie zielony i mam nadzieję, że się dużo dowiem na tym forum.

Jeżdżę na starym beleczym, toczy się do przody więc jest OK ;)

Pozdrawiam

Tomek

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Lukasz z Zaklikowa. 14 lat. Jezdze na Delta Trend 301M ale kupuje trekingga ok 30km dziennie. 85szosa 15inne

• 3 tygodnie później...
Napisano

Cześć, jestem Artur - mieszkam ok.17km od Rzeszowa w stronę Babicy/Drogi na Słowację. Jeżdżę głównie po okolicy jak również często jestem gościem w Rzeszowie. Dziennie staram się robić nie mniej niż 30km.

pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Napisano

Witam wszystkich

Przemek z Grabownicy, niestraszne mi wypady do 120km a i moze 150 przezyje, jeżdże na standardowym Kelly's Quartz '09. Udało mi sie pojeździc w tym roku troche po bieszczadach :)

• 2 tygodnie później...
  • Mod Team
Napisano

Wtam

Jestem Kamil z Radymna z checia bym z kims gdzies wyskoczył :P nawet i po asfalcie by mogło byc :P MOja merida niczego sie nei boi :D Tras obecnie nie robie wiekszych jak 30km bo mam zbyt niewygodne siodełko ale na przyszły sezon bedzie zmiana ;)

Z chcecia posmigam po przemyslu i okolicach ;)

• 2 tygodnie później...
Napisano

Jaki przyszły sezon? A zima to co nie sezon?

Ja jestem z Dębicy i robię dziennie około 25km a w wakacje trochę więcej. Na razie lepszy rower jest w trakcie zakupu :)

Napisano

Witajcie ;)

Piotrek, mieszkam w Przeworsku, sprzęt to Kross Level A4 '08. Z chęcią wybiorę się na trasy do 60 km :) Na przyszły sezon oczywiści planuje większe przebiegi

• 5 miesięcy temu...
Napisano

Pierwszy post na forum także korzystając z okazji pragnę wszystkich przywitać:D

O sobie powiem tyle, że od paru lat studiuję(a więc praktycznie i mieszkam) w Rzeszowie.

W poprzednim roku dominowały u mnie rekreacyjne przejażdżki 30-60km w okolicach grodu Rzecha i myślę w tym będzie podobnie - wszelkie towarzystwo mile widziane.

A jeżdżę wysłużonym(pełni on także funkcję całorocznego środka transportu po mieście) rowerkiem na ramie Birii.

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...