Skocz do zawartości

Bikerzy z podkarpacia

roswell

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich...

Benior z Rudnej Małej (7km od Rzeszowa)... Uczęszczam do Technikum Elektronicznego (profil Informatyczny) przy ul. Hetmańskiej... Jak na razie sprzęt jest w budowie więc do początku wakacji raczej nie pojeżdżę... no może przy odrobinie szczęścia i szczodrości rodziny, ale do rzeczy... mój stary sprzęt był dość dobry ale swoje przeżył i pora na zmianę (jak kogoś interesują fotki starego roweru to Kliknij )... Teraz składam nowy rower na ramie Ballistic X-Light więc zobaczymy jak się będzie sprawować... Jak złoże rower to może się gdzieś razem wybierzemy... :rolleyes:

Pozdrawiam...

• 2 tygodnie później...
Napisano

Łukasz => Krosno

Rower: BH Jumper 780

Może ktoś chętny do jazdy w terenie po okolicach (prządki, odżykoń, czarnorzeki)? Kumple niestety teraz robią prawko więc nie ma co na nich liczyć ;)

Jak coś to PW.

• 4 tygodnie później...
Napisano

Rafał , Grzęska(Przeworsk) jestem zapalonym (początkujacym) Dirtowcem :D ale XC nie gardzę i lubie wybrać się w dalsze trasy ;) poruszam sie rowerkiem czeskiej firmy Leader Fox, model Dragstar z 2004 roku, oczywiście 14" :D

• 2 tygodnie później...
Napisano
A wiec... Witam wszystkich jestem Przemek z Ropczyc ...a fura moja to SPECIALIZED STUMPJUMPER FSR XC B)

Jak miło kolejnego kolegę z naszego miasta spotkać na forum B)

Napisano
Alee ten rower masz czysty :/ aż za czysty :P

Wycieczka a gdzie i kiedy itp informacje :P?

Prosto z myjni :) pierwszy i ostatni dzien jego czystosci :P dam Ci znac w przyszłym tygodniu, zbierzemy paczke i jedziemy sieknac jakąs "setke" :P tak dla rozruchu :)

Napisano

Mam pytanie do bikerów z rzeszowa: Ile jest kilometrów ze stolicy naszego województwa do bieszczad?? Patrząc na mapę myślę, że najkrótszą drogą wyniesie to ok. 110-120km czy się nie mylę w moich obliczeniach z góry dziękuje za odpowiedź:) Dodam, że dokładnie interesuje mnie miejscowość lutowiska.

Napisano

hej Krethh, odezwij sie na gg to jakąś traske śmigniemy

chociaż ostatnio jakoś czasu znaleźć nie moge, ten sezon kolarskim raczej nie będzie... ale następny.. :-)

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...