rozrywkowy Napisano 22 Listopada 2006 Napisano 22 Listopada 2006 Łukasz z Bratkowic to jest 13 km od rzeszowa mój rower to Author Kinetic '06 kupiony od Misiek^^ z forum na razie pracuje nad formą a później zobaczymy... może jakieś dłuższe wypady
seth_Io Napisano 23 Listopada 2006 Napisano 23 Listopada 2006 witam Tomek z Nowej Dęby szukamm ludzi jezdzacych w okolicy a konkretnie cross country tak tarnobrzeg i okolice nowej deby prosze oi kontakt:) moj sprzet to skadak na ramnie biria pro rs z psylo z przodu i naped xt lx w sezonie przejezdzam kolo 6 tys km
TomekW Napisano 23 Listopada 2006 Napisano 23 Listopada 2006 witam Tomek z Nowej Dęby szukamm ludzi jezdzacych w okolicy a konkretnie cross country tak tarnobrzeg i okolice nowej deby prosze oi kontakt:) moj sprzet to skadak na ramnie biria pro rs z psylo z przodu i naped xt lx w sezonie przejezdzam kolo 6 tys km Jak Tarnobrzeg to odrazzu do WIlka pisz on cierpi chyba na brak towarzyszy
r02 Napisano 24 Listopada 2006 Napisano 24 Listopada 2006 witam Tomek z Nowej Dęby szukamm ludzi jezdzacych w okolicy a konkretnie cross country tak tarnobrzeg i okolice nowej deby prosze oi kontakt:) moj sprzet to skadak na ramnie biria pro rs z psylo z przodu i naped xt lx w sezonie przejezdzam kolo 6 tys km Cześć Wreszcie ktoś z ND na forum Chyba się kiedyś nawet minęliśmy, ale pewnie nie kojarzysz :D Pozdrawiam edit: Tak w ogóle to chyba się wcześniej nie wpisałem Mam na imię Andrzej i jestem z Nowej Dęby, rowerami zainteresowałem się ok. rok temu. Jeżdżę na Giancie Sierra(trochę słaby ).
szymkowar Napisano 28 Listopada 2006 Napisano 28 Listopada 2006 Cześć Wreszcie ktoś z ND na forum Chyba się kiedyś nawet minęliśmy, ale pewnie nie kojarzysz Pozdrawiam edit: Tak w ogóle to chyba się wcześniej nie wpisałem Mam na imię Andrzej i jestem z Nowej Dęby, rowerami zainteresowałem się ok. rok temu. Jeżdżę na Giancie Sierra(trochę słaby ). Co jest kaziu?? :lol: Ja czasami pomykam, ale na razie mam strasznieeeeeee lipny rower ale już w tym sezonie się to powinno zmienić Jestem Szymek z Nowej Dęby Seth może kojarzysz chłopaczka turlającego się na żółto- czarnym roweryku??
krisss 1989 Napisano 28 Listopada 2006 Napisano 28 Listopada 2006 krzysiek Stalowa wola jezdze na unibike evolution 05 całkowicie przerobiony preferuje ostre mtb i skoki pozdro dla wszystkich z podkarpasia a w szczegulnosci stw i tarnobrzega:D
Misiek^^ Napisano 28 Listopada 2006 Napisano 28 Listopada 2006 Zorganizujcie jakiś trip do Rzeszowa na niedzielę żeby z nami pośmigać
piotrkv Napisano 28 Listopada 2006 Napisano 28 Listopada 2006 Bardzo dobry pomysł, przyjdźcie nie wiem, pociągiem to wszyscy śmigamy tylko żeby pogoda ładna była.
whatisup Napisano 28 Listopada 2006 Napisano 28 Listopada 2006 Wita was szcześliwa posiadaczka niejakiego Garego hehe :wink:
szymkowar Napisano 28 Listopada 2006 Napisano 28 Listopada 2006 Jeżeli było to do Nowej Dęby, to niestety nie mamy pociągów przejeżdzają jedynie, ale się nie zatrzymują na 99%, 100% pewności nie mam, ale raczej się nie mylę
seth_Io Napisano 30 Listopada 2006 Napisano 30 Listopada 2006 welcome widze ze duzo nas tu z nowej deby sie narobilo:) mnie moze kojarzycie na birii pro rs pomykam po debie i okolicach w teamowych ciuvchach i helmeciku:) glównie teraz na weakendach bo w rzeszowie siedze:) ale mlodzicy sami:) a kojarzycie taka panne co na meridzie czarnej pomyka:) ona tez z nowej deby:) sie moze jakos na weakendzie spykniemy:) jakby co to moze poznajecie rower? http://www.bikefoto.pl/rower/zdjecie/13865/ http://www.bikefoto.pl/rower/zdjecie/13866/ http://www.bikefoto.pl/rower/zdjecie/13867/
r02 Napisano 30 Listopada 2006 Napisano 30 Listopada 2006 Seth_Io, wysłałem PM Co do ludzi z ND, to mam jeszcze jednego kolegę(na krossie a2), który mówił, że będzie jeździł regularnie w przyszłym sezonie
bartekft Napisano 1 Grudnia 2006 Napisano 1 Grudnia 2006 cześć jestem kompletnym amatorem z Rzeszowa. Jeżdże dosyc rzadko. Nie mam umiejętności ale na wiosne bede miał nowy sprzęt (scott scale 40 lub 50). Od wiosny zaczne jeżdzić na serio na nowym sprzęcie (xc). pozdro dla wszystkich
piotrkv Napisano 1 Grudnia 2006 Napisano 1 Grudnia 2006 Nie od wiosny, tylko od teraz zacznij jeździć ! I w niedziele sie pojawiaj !
bartekft Napisano 1 Grudnia 2006 Napisano 1 Grudnia 2006 no nie wiem czy zaczne teraz jeżdzić. Bedzie nowy sprzęt to se będę jeździł. Na razie od czasu do czasu bede śmigał na starym sprzęcie. i wątpie czy sie pojawie w niedziele. ;]
Misiek^^ Napisano 1 Grudnia 2006 Napisano 1 Grudnia 2006 łohoho kogo my tu mamy! Składaj sprzęta szybko A i na starym cię zapraszamy!
artur zeszuf Napisano 1 Grudnia 2006 Napisano 1 Grudnia 2006 witam i jak co zapraszam w kazda niedziele na rynek o 10 oczywiscie rzeszow ja smigam na skladaku i jakos daje rade
JaFranek Napisano 1 Grudnia 2006 Napisano 1 Grudnia 2006 Jestem Paweł z Tarnobrzega. Pomykam na kolarce (stara ale jara i fajna ) Zacząłem studia w Rzeszowie więc często ostatnio tam przebywam. Zamierzam na wiosnę zabrać rower do Rzeszowa i tam pośmigać szczególnie w kierunku Bieszczad
Kacprzaki Napisano 21 Kwietnia 2007 Napisano 21 Kwietnia 2007 Panowie(i Panie tez oczywiscie) z Bieszczadow,to moze ja rzuce jakas propozycje;) Co powiecie na wspolny wyjazd po bieszczadzkich trasach na dlugim weekendzie? Wpisujcie sie jezeli tylko planujecie spedzic calkiem ciekawie czas xD Pozdr.
Misiek^^ Napisano 21 Kwietnia 2007 Napisano 21 Kwietnia 2007 my ( http://rowery.rzeszow.pl ) jedziemy za tydzień rowerami do Komańczy i na Chryszczatą. Możesz się podpiąć
Kacprzaki Napisano 21 Kwietnia 2007 Napisano 21 Kwietnia 2007 @Misiek - kiedy dokladnie zamierzacie wyjechac.Chetnie bym sie przylaczyl ale obawiam sie ze zaczniecie w sobote-niedziele,mnie wtedy niestety nie ma :/ Jezeli jednak planujecie inny termin to prosze o info;) Pozdr,
Munez18 Napisano 22 Kwietnia 2007 Napisano 22 Kwietnia 2007 Siema:) Jest tu chociaz 1 osoba z Przemyśla lub okolic???
goofy Napisano 30 Kwietnia 2007 Napisano 30 Kwietnia 2007 goofy babica 16 km od rzeszowa częste wypady po ostrym terenie do 30 km
roswell Napisano 30 Kwietnia 2007 Autor Napisano 30 Kwietnia 2007 @Misiek^^ Jestem zainteresowany wspólnymi wyjazdami razem z Wami. jeśli jeszcze będzie przyjeżdżali w Bieszczady, koniecznie mi o tym napiszcie. Wiem, ze dopiero co byliscie w okolicy, ale niestety miałem niesprawny rower, rozwaliłem koło. Dopiero dzisiaj dotarło nowe.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.