Skocz do zawartości

Bikerzy z podkarpacia

roswell

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Łukasz z Bratkowic to jest 13 km od rzeszowa

mój rower to Author Kinetic '06 kupiony od Misiek^^ z forum ;)

na razie pracuje nad formą :)

a później zobaczymy... może jakieś dłuższe wypady :):)

Napisano

witam

Tomek z Nowej Dęby ;) szukamm ludzi jezdzacych w okolicy a konkretnie cross country tak tarnobrzeg i okolice nowej deby prosze oi kontakt:)

moj sprzet to skadak na ramnie biria pro rs z psylo z przodu i naped xt lx

w sezonie przejezdzam kolo 6 tys km

Napisano

witam

Tomek z Nowej Dęby :D szukamm ludzi jezdzacych w okolicy a konkretnie cross country tak tarnobrzeg i okolice nowej deby prosze oi kontakt:)

Jak Tarnobrzeg to odrazzu do WIlka pisz ;) on cierpi chyba na brak towarzyszy

Napisano

witam

Tomek z Nowej Dęby :) szukamm ludzi jezdzacych w okolicy a konkretnie cross country tak tarnobrzeg i okolice nowej deby prosze oi kontakt:)

Cześć :)

Wreszcie ktoś z ND na forum :) Chyba się kiedyś nawet minęliśmy, ale pewnie nie kojarzysz :D :D

Pozdrawiam :)

edit:

Tak w ogóle to chyba się wcześniej nie wpisałem :D

Mam na imię Andrzej i jestem z Nowej Dęby, rowerami zainteresowałem się ok. rok temu. Jeżdżę na Giancie Sierra(trochę słaby :) ).

Napisano

Cześć :D

Wreszcie ktoś z ND na forum :) Chyba się kiedyś nawet minęliśmy, ale pewnie nie kojarzysz :P:D

Pozdrawiam :)

edit:

Tak w ogóle to chyba się wcześniej nie wpisałem :)

Mam na imię Andrzej i jestem z Nowej Dęby, rowerami zainteresowałem się ok. rok temu. Jeżdżę na Giancie Sierra(trochę słaby :D ).

Co jest kaziu?? :lol: Ja czasami pomykam, ale na razie mam strasznieeeeeee lipny rower ale już w tym sezonie się to powinno zmienić:D

Jestem Szymek z Nowej Dęby

Seth może kojarzysz chłopaczka turlającego się na żółto- czarnym roweryku??

Napisano

Jeżeli było to do Nowej Dęby, to niestety nie mamy pociągów B) przejeżdzają jedynie, ale się nie zatrzymują na 99%, 100% pewności nie mam, ale raczej się nie mylę

Napisano

welcome widze ze duzo nas tu z nowej deby sie narobilo:) mnie moze kojarzycie na birii pro rs pomykam po debie i okolicach w teamowych ciuvchach i helmeciku:) glównie teraz na weakendach bo w rzeszowie siedze:)

ale mlodzicy sami:) a kojarzycie taka panne co na meridzie czarnej pomyka:) ona tez z nowej deby:) sie moze jakos na weakendzie spykniemy:)

jakby co to moze poznajecie rower?

http://www.bikefoto.pl/rower/zdjecie/13865/

http://www.bikefoto.pl/rower/zdjecie/13866/

http://www.bikefoto.pl/rower/zdjecie/13867/

Napisano

Seth_Io, wysłałem PM :) Co do ludzi z ND, to mam jeszcze jednego kolegę(na krossie a2), który mówił, że będzie jeździł regularnie w przyszłym sezonie :D

Napisano

cześć jestem kompletnym amatorem z Rzeszowa. Jeżdże dosyc rzadko. Nie mam umiejętności ale na wiosne bede miał nowy sprzęt (scott scale 40 lub 50). Od wiosny zaczne jeżdzić na serio na nowym sprzęcie (xc). pozdro dla wszystkich :P

Napisano

no nie wiem czy zaczne teraz jeżdzić. Bedzie nowy sprzęt to se będę jeździł. Na razie od czasu do czasu bede śmigał na starym sprzęcie. i wątpie czy sie pojawie w niedziele. ;]

Napisano

Jestem Paweł z Tarnobrzega. Pomykam na kolarce (stara ale jara i fajna :)) Zacząłem studia w Rzeszowie więc często ostatnio tam przebywam. Zamierzam na wiosnę zabrać rower do Rzeszowa i tam pośmigać szczególnie w kierunku Bieszczad :D

• 4 miesiące temu...
Napisano

Panowie(i Panie tez oczywiscie) z Bieszczadow,to moze ja rzuce jakas propozycje;) Co powiecie na wspolny wyjazd po bieszczadzkich trasach na dlugim weekendzie? Wpisujcie sie jezeli tylko planujecie spedzic calkiem ciekawie czas xD Pozdr.

Napisano

@Misiek - kiedy dokladnie zamierzacie wyjechac.Chetnie bym sie przylaczyl ale obawiam sie ze zaczniecie w sobote-niedziele,mnie wtedy niestety nie ma :/ Jezeli jednak planujecie inny termin to prosze o info;) Pozdr,

• 2 tygodnie później...
Napisano

@Misiek^^

Jestem zainteresowany wspólnymi wyjazdami razem z Wami. jeśli jeszcze będzie przyjeżdżali w Bieszczady, koniecznie mi o tym napiszcie. Wiem, ze dopiero co byliscie w okolicy, ale niestety miałem niesprawny rower, rozwaliłem koło. Dopiero dzisiaj dotarło nowe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...