dzemowiec Napisano 1 Września 2011 Udostępnij Napisano 1 Września 2011 dzięki wszystkim za dotychczasową pomoc Jak jeszcze komuś przyjdą do głowy jakieś pomysły w temacie, proszę piszcie. pozdrawiam, dzemowiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bicyclegirl Napisano 5 Września 2011 Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Dopiero co się zalogowałam, nawet nie mam jeszcze avka i od razu tu wparowałam żeby się przywitać Jestem z Nowego Bieżanowa, jeżdżę na rowerze i jestem kobietą. A tu pewnie sami panowie :>? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MirekH81 Napisano 6 Września 2011 Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Witamy... Pewnie jakaś dziewczyna się znajdzie, jednak chyba nie jest to takie ważne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kateem Napisano 7 Września 2011 Udostępnij Napisano 7 Września 2011 Wybiera się ktoś w dniu dzisiejszym do Lasku Wolskiego w godzinach wieczornych (17-18)? Chętnie się przyłączę (o ile nie zacznie padać) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RockHopper Napisano 3 Października 2011 Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Witam krakowską ekipę. Ciekawy jestem, czy jest tu ktoś ze starej ekipy, która w latach 90' okupowała słynne "Wilcze Doły" w Sikorniku pod Kopcem Kościuszki? Swego czasu dzień w dzień zjeżdżało tam nawet 20-30 osób, żeby spotkać się, pogadać, a przede wszystkim polatać na legendarnych "hopach" w lesie... Ja mam na imię Rafał, na MTB jeżdżę od 1993 roku. Kiedyś próbowałem swych sił jako zawodnik w XS, dziś czysta amatorszczyzna. Ale wciąż lubię jeździć szybko i agresywnie. Nie toleruję słabego sprzętu, tj. rowerów typu "Makro", czy "Tesco" z promocji w gazetce Choć mój leciwy staruszek na ramie z 1993 roku pewnie nie jest wiele więcej wart niż rowery z marketów No ale - na opowieści z krypty przyjdzie jeszcze czas. Piszę tu m.in. dlatego, że poszukuję boosterów do Magury HS-33. Może jest tu ktoś z Krakowa, kto posiada takowe, albo zna namiar na niedrogie "podkowy" do zwykłych szczękowych Magur. Będę wdzięczny za jakiekolwiek info, bo niestety jeszcze nie mogę założyć tematu w dziale "Kupię". Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saladdin Napisano 31 Października 2011 Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Witajcie, Ja jeżdżę "trekkingowo" i lubię poznawać okolice Krakowa (tudzież opłotki samego miasta). Chętnie wymienię się doświadczeniami z przyjemnych widokowo tras. Żeby nie gadać po próżnicy, opiszę Wam 2 moje (wczorajszą i dzisiejszą) - długi weekend swoje robi:) Wczoraj: Pętla wokół Kombinatu, 52 km, po płaskim właściwie. Tu szczegóły: http://www.gpsies.com/map.do?fileId=cwkcvftwfdzanuqa Dziś: Na wzgórze Kaim i z powrotem, 30 km, głównie płasko, choć finałowy podjazd bardzo ostry (choć króciutki), zapraszam tu: http://www.gpsies.com/map.do?fileId=pqbvyohuzhjpwdch Nic bardzo wymagającego, ale ładnie. Ja tam lubię takie tereny po prostu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavvel Napisano 31 Października 2011 Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Robiłem podobną trasę do Twojej, tyle, że w Ruszczy ja pojechałem w lewo A Kaim mam pod nosem praktycznie, więc... nie byłem jeszcze Podziel się jeszcze A nóż coś wykorzystam. P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.