NitroS Napisano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Mhm Wszyscy to i Ja . Wprawdzie mam do Krk 3okm. [Kłaj - Taka Wiocha Jakich Niemało] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 20 Sierpnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Pytanie do kolegów z Krakowa ... Czy ktoś móglby zerknąc przy okazji do Bikershopu czy mają tam kask KTM'a taki : http://www.kingbarcelona.com/en/ktm-team-p-803.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekkrakow Napisano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Ja jestem na wyjeździe, jak mnie nikt nie uprzedzi to będę dopiero na maratonie za tydzień w sobotę to wtedy zerknę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 20 Sierpnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Albo czy mogą skołować, no i za ile przede wszystkim bo jak będzie drożej niż u Hiszpanów to dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d0cent Napisano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Lookas: http://lato.bikershop.pl/PList.aspx?id=1005 NAjlepiej go sobie zarezerwuj telefonicznie: 12 423-32-62 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 21 Sierpnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Dziś i tak za późno już na dzwonienie :] cholera ten akurat może być zbyt duży :/ Mają tylko duże i nie ma możliwości kupić mniejszego :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hheniek1987 Napisano 18 Września 2009 Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Witam, wybieram się na szkolenie do Sieprawia, ale jadę kilka dni wcześniej i chciałbym pojeździć po Waszej okolicy. I tutaj proszę o nakierowanie na jakieś ciekawe tereny w okolicach Krakowa. I jeśli ktoś zna namiary na jakiś niedrogi nocleg z opcją przechowania roweru to chętnie wysłucham. Z góry dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miszczunio66 Napisano 26 Września 2009 Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Witam, wybieram się na szkolenie do Sieprawia, ale jadę kilka dni wcześniej i chciałbym pojeździć po Waszej okolicy. I tutaj proszę o nakierowanie na jakieś ciekawe tereny w okolicach Krakowa. I jeśli ktoś zna namiary na jakiś niedrogi nocleg z opcją przechowania roweru to chętnie wysłucham. Z góry dziękuje. W Myślenicach jest bardzo dużo możliwości do jeżdzenia to jest około 10km od Sieprawia, sam mieszkam we wsi zaraz obok Sieprawia i na każdy mój trening jeżdżę do Myślenic. Może napisz na priv jak jesteś jeszcze zainteresowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hheniek1987 Napisano 30 Września 2009 Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Dzięki za zainteresowanie, niestety już byłem na miejscu jak to pisałeś. Ale bardzo mi się tam podobało pomimo tego że od Krakowa jechałem z 15 kg bagażu na plecach:/ i się trochę pogubiłem.Możliwe że bedę za jkiś czas wracał w tamte okolice to się zgłoszę wtedy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamos05 Napisano 18 Października 2009 Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Jest źle...po zeszłotygodniowych opadach śniegu i silnych wiatrach zachodnia częśc Lasku Wolskiego (mniej więcej od Zoo na zachód) jest cała zawalona drzewami, drzewa leżą na ścieżkach średnio co 10 metrów, trzeba albo objeżdżac a tam gdzie sie nie da to przenosic rower, odpowiada ktoś za posprzatanie tego wszystkiego ?? Bo jak na razie to tam nie ma szans na płynną jazdę.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAFI1784 Napisano 11 Stycznia 2010 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 To i ja się dopisuję do grupy i zgłaszam chęć jazdy Kraków- Ruczaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAFI1784 Napisano 9 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Cos strasznie padnięte nasze forum regionalne, wiem że są inne, ale... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Makabra Napisano 23 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Nienawidzę zimy! Wszyscy na nartach pomykają ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAFI1784 Napisano 23 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 doczep płozy do roweru i jak na skuterze śnieżnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noir Napisano 19 Marca 2010 Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 Witam, Ja od niedawna na forumrowerowym Jakby ktoś pytał - Prądnik Czerwony - okolice Parku Wodnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blnd Napisano 23 Marca 2010 Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Witam, był ktoś może wczoraj w Lasku? Da się już jeździć sensownie czy dalej błoto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archipelago Napisano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Gdzie, w okolicach Krakowa, mógłbym oglądnąć i przetestować Kross'a Level A6 2008-2010r.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Go23 Napisano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Gdzie, w okolicach Krakowa, mógłbym oglądnąć i przetestować Kross'a Level A6 2008-2010r.? z tego co pamiętam to w sklepie na ul. klasztornej mają b. duży wybór Kross'ów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rychlapl Napisano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Witam, wiecie w którym sklepie mają jakiś przyzwoity wybór opon szosowych? No i ceny w miarę normalne. Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Go23 Napisano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 sprawdź sobie ten sklep na klasztornej, poza tym w Myślenicach/k Krakowa mają świetny sklep z rowerami. Lepszej i bardziej kompetentnej obsługi niż tam nie spotkałem w żadnym innym sklepie. Sprowadzić mogą Ci wszystko co tylko zechcesz, ceny też mają bardzo atrakcyjne. Można śmiało powiedzieć, że jest to jeden z lepszych sklepów rowerowych w Małopolsce, a może nawet i najlepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAFI1784 Napisano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Ktoś jutro pisze się na jakieś śmiganko? Tak koło 12? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Archipelago Napisano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 sprawdź sobie ten sklep na klasztornej, poza tym w Myślenicach/k Krakowa mają świetny sklep z rowerami. Lepszej i bardziej kompetentnej obsługi niż tam nie spotkałem w żadnym innym sklepie. Sprowadzić mogą Ci wszystko co tylko zechcesz, ceny też mają bardzo atrakcyjne. Można śmiało powiedzieć, że jest to jeden z lepszych sklepów rowerowych w Małopolsce, a może nawet i najlepszy. A orientujesz się może, czy mają tam Unibike Expert? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blnd Napisano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Witam, jutro (sobota 17.04) w granicach godziny 9-10, wybieram się do do Doliny Prądnika. Cała trasa ok 50km. Tempo nie piknikowe nie maratonowe. Zresztą jak będzie zainteresowanie i sił nie braknie możemy wracać przez Bolechowicką Pogoda ma być odpowiednia więc jeśli ktoś ma ochotę to zapraszam. Więcej info na PW. Kuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Temat upadł, a dopisuje się jszcze jeden osobnik z Mistrzejowic...czyli ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waxmund Napisano 17 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 to jeszcze ja chętnie się piszę na jakieś wycieczki (na szosie) w przyszłym tyg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.