banana frog Napisano 14 Września 2007 Udostępnij Napisano 14 Września 2007 To może i ja się dopiszę... Jestem z Ruczaju (nowe osiedla w kierunku na Skawinę) i pomykam na biało-granatowym crossie Kross . Raczej wypadam sporo poza miasto (jeżdżę po szosie i lubię traski ok. 100 km :banana: ), ale ostatnio dużo jeżdżę też po mieście. Nie wiem czy udałoby mi się z kimś zgadać na wypadzik (dziwny układ czasowy), ale może zobaczymy się gdzieś na trasie albo w mieście . PS Widziałem dzisiaj bikerkę w czerwonej bluzie i na (czerwonym? biało-czerwonym?) GF w pobliżu Mostu Zwierzynieckiego. Może to Aleksandra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdan Napisano 16 Września 2007 Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Witam wszystkich, Ja mieszkam w Łobzowie, w poblizu placu inwalidow. Chetnie jezdze na jakies calodniowe wycieczki (dolinki podkrakowskie, jura). Jesli masz ochote pokrecic ze mna to odezwij sie na gg 4596987 to sie jakos dogadamy ( czesto siedze na niewidocznym wiec pisac ) Pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bert Napisano 16 Września 2007 Udostępnij Napisano 16 Września 2007 no to jakby coś się kręciło to też mógłbym chętnie dołączyć jak mi się uda. Moje gg 3822808. albo sam zagadam to się jeszcze zobaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 16 Września 2007 Autor Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Zdan to możemy sie jakoś ugadać przez rok akademicki, też mieszkam na placu. Tyle że ja szosą kręcę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus18 Napisano 17 Września 2007 Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Plac inwalidów? To przecież(chyba) obok mojego liceum nr.9 na Czapińskiego Ja niestety sie wypisuje przynajmniej na najblizsze dwa tygodnie poniewaz nauka w LO mnie przygniata i oprócz wertowania stron nie mam czasu na nic. Chyba ze w weekendzik znalazlbym czas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 17 Września 2007 Autor Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Jesli chodzi o mnie to ja w weekeny odpadam bo poprostu siedze wtedy 70 km od Krk . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubus18 Napisano 17 Maja 2008 Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 No to jak, jest jakiś chętny amator do towarzyszenia i poganiania drugiego amatora? 17 lat, najchętniej w weekendy(lub wakacje), najlepiej ktoś z okolic południowego lub zachodniego Krakowa, preferuję 50% ścieżki ubite i 50% lasy(dolinki podkrakowskie, Tyniec, Ojców, Rudno, itd), jazda spokojna, żadne wyścigi, jazda mająca na celu wyeliminowanie zagrożenia jakim jest zajęcie ostatniego miejsca na maratonie Krakowskim 29 sierpnia GG:5414999 lub pw. Pozdrawiam P.S.A może jakiś zbiorowy forumowy wypad? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twiggy Napisano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Coś ten Kraków mało na rowerze jeździ. Jeżeli ktoś chętny na spokojną jazdę to czekam na wiadomości. Ewentualnie GG, numer dostępny w profilu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pocio Napisano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 bo ma swoje fora i tutaj nie piszą o codziennych jazdach. Przyjedź dowolnego dnia pod ZOO to się dowiesz ilu rowerzystów jest w Krakowie i możesz nieźle zdziwić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twiggy Napisano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Wiem ilu jest, tylko chodziło mi o ludzi z tego forum. Dobra, nie robie już OT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 10 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Coś topic obumarł Jest ktoś chętny na rowerowanie w tym tygodniu? nie za bardzo znam się na Krakowie, więc osoba obeznana mile widziana, która pokaże ciekawe trasy tak 20-40 kilometrowe na początek Najlepiej wieczorem, może być i noc, bo w dzień studia Jeżdżę na rowerze MTB, więc i posiadacz/posiadaczka również MTBka mile widziani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drwall Napisano 15 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2009 witam jak tylko snieg stopnieje idziemy na bika trzeba sie ugadac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 16 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Jak dla mnie może być i śnieg byle nie roztopiona plucha tylko ładny chrupiący pod kołami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomy Napisano 18 Marca 2009 Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 Się ociepli, się dołączę. To co dziś za oknem to jakaś masakra meteorologiczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamos05 Napisano 25 Marca 2009 Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Ja coprawda enduro ale nie mam kompletnie z kim jeździc...chętnie sie dołącze do jakiegoś bikera/bikerki (to w szczególności ), z mojej strony mogę zaoferowac trip po najciekawszych trasach w lasku wolskim bo mam do niego dosłownie 2 minuty (mieszkam na Woli Justowskiej)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magdaa161 Napisano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 A ja jako nowa osoba mam pytanko, czy są w Krakowie jakieś kluby, lub po prostu zbiorowiska osób,które jeżdzą rowerami miejskimi? Strasznie bym chciała się do kogoś takiego przyłączyć. Extreme ja raczej nie jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reka123 Napisano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Hmm na początek mogę Ci polecić Krakowską Masę Krytyczną, w ostatnie piątki każdego miesiąca o 18 spod "Adasia" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drwall Napisano 16 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2009 a no właśnie kolejna jest 24.IV.2009 ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reka123 Napisano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Noo a ja musiałem sobie nogę uszkodzić... ale mam nadzieję, że uda mi się dotrzeć. Jak na złość mam wtedy popołudniu jeszcze zakończenie roku szkolnego... >.<. Najwyżej wpadnę w garniaczku i ze świadectwem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wowo3003 Napisano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Wybiera sie ktoś na piątkowa Masę? Ja i drwall będziemy na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paviarotti Napisano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Będę na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wowo3003 Napisano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Do zobaczenia w takim razie . Mój rower jest w stopce, ja Twojego Radona tez już oglądnąłem, także albo ja Ciebie, albo Ty mnie wypatrzysz Może ktoś jeszcze jedzie z forumowiczów? Fajnie byłoby się poznać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reka123 Napisano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 No tym razem mieliśmy jedną z najliczniejszych Mas:). Udało mi się wyrobić i dołączyłem do zacnej grupy ok 160 rowerzystów:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabek Napisano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Witam, Czy ktoś wie gdzie w Krakowie można tanio dostać opony Kenda Kwest? Z góry dziękuję za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekkrakow Napisano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Pytaj tu : http://www.bikeserwis.pl.tl/ Wiem, że niedawno handlował Kendami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.