PIOK Napisano 7 Września 2006 Udostępnij Napisano 7 Września 2006 no to ja się również dopiszę też jestem z krakowa z borku fałęckiego pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysieksikora Napisano 8 Września 2006 Udostępnij Napisano 8 Września 2006 a ja jestem z Woli duchackiej zach:) PZDR Krzysiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horb Napisano 8 Września 2006 Udostępnij Napisano 8 Września 2006 No cóż jak tak wszyscy się wpisują to i ja. Jak najbardziej mieszkam w Krakowie a co do dzielnicy to chyba najdokładniej będzie określić to jako Zakrzówek W każdym razie na piekne skałki mam 5 minut z domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmkaczor Napisano 10 Września 2006 Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Witam, jestem z Łobzowa (poddzielnica na Krowodrzy). Mam bliziutko na Błonia i nad Wisłę (10 min.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
epafras Napisano 10 Września 2006 Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Witam, jestem z Łobzowa (poddzielnica na Krowodrzy). Mam bliziutko na Błonia i nad Wisłę (10 min.) ja przez dwa lata mieszkałem bardzo blisko ulicy Lobzowskiej i moze nadal bede tam mieszkał zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmkaczor Napisano 11 Września 2006 Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Ja mieszkam, bardziej koło stacji PKP i komisariatu policji na Łobzowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukekot Napisano 12 Września 2006 Udostępnij Napisano 12 Września 2006 Również Kraków - centrum, taka mała przecznica od Karmelickiej; do niedawna było J. Lea ale jestem po przeprowadzce. Z jeżdzeniem obecnie ciężko - praktycznie tylko do pracy i z powrotem, powód: kapitalny remont nowego mieszkanka (o własnych siłach wykonywany :eek: ) + żonka od 4 tygodni w ciąży więc trzeba się opiekować - ale już myślę co by ją zabrać na jakąś delikatną przejażdzke po wałach wisły lub przynajmniej na błonia:) - tylko nie wiem czy to bezpieczne i czy nie stwarza jakiś zagrożeń dla przyszłego młodego/młodej ... :034: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jelitek Napisano 18 Września 2006 Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Gdyby ktoś z Was był zainteresowany jazdą w grupie z fajnymi ludźmi zapraszam na www.cyklokrak.com co weekend organizujemy wypady szosowe albo terenowe. Do wyboru do koloru, zapraszamy :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 18 Września 2006 Udostępnij Napisano 18 Września 2006 kraków prokocim nowy warto dodac mnie sobie do gg 2401045 gdyz czesto dzien wczesniej lub nawet 2 mam opis kto jedize ze mna tu lub tam albo kto ma ochote pojezdzic itp smigam glownie lasek wolski ale takze lubie udezac na dolinki podkrakowskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmkaczor Napisano 18 Września 2006 Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Gdyby ktoś z Was był zainteresowany jazdą w grupie z fajnymi ludźmi zapraszam na www.cyklokrak.com co weekend organizujemy wypady szosowe albo terenowe. Do wyboru do koloru, zapraszamy :-) Właśnie tak myślę, czyby się do Was nie dołączyć, bo fajnie to wszystko wygląda Na razie nie mogę się zarejstrować na forum cyklokraka (jakieś problemy z serwerem?). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jelitek Napisano 19 Września 2006 Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Dziwne, na forum wszystko dziala poprawnie ludzie sie rejestruja bez problemu, a jakie bledy Ci wyskakuja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmkaczor Napisano 19 Września 2006 Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Hmm... nie otzrymałem przez parę dni maila z kodem aktywacyjnym, spróbuję jeszcze z innego konta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diabelek Napisano 19 Września 2006 Udostępnij Napisano 19 Września 2006 Witam jestem z Bochni i z przyjemnością wybrałbym się na mały maratonik po kraku lub w okolice fajnie by było poznać nowe osoby i pośmigać po ciekawych trasach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jelitek Napisano 20 Września 2006 Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Kaczor spróbuj, ja jak się rejestrowałem jakiś czas temu to też miałem ten problem. A jakby nadal się to pojawiało to pisz na priva, zarejestruję Cię a później sobie zmienisz hasło :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmkaczor Napisano 20 Września 2006 Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Dało radę na innego maila Nick mam taki sam jak tutaj. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 20 Września 2006 Udostępnij Napisano 20 Września 2006 nio ludzie kto w czwartek na rower?gdziekolwiek kiedykolwiek tego dnia?ja naprawde mam rzadko z kim jezdzic moze akurat bede na twoim poziomie i bedizemy razem mogli smigac czesto?znalazlem kolege z ktorym jestesmy praktycznie na rowni moze plus minus 5% w zaleznosci od dnia i smigac mozna we dwoch z rowna przyjemnoscia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
axi Napisano 21 Września 2006 Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Akurat na forum Cyklokraka dawałem na dzisiaj ogłoszenie na wyjazd o 11:00 spod smoka... Ojców + Bolechowicka. Co prawda odzew znikomy ale udało mi się innego znajomego wyciągnąć . na pewno będziemy jechać w Giebułtowie koło kościoła tak jak idzie czerwony szlak (wcześniej go troszkę zetniemy szosą aż do drogi na Pękowica, żeby się nie tłuc tyle po gruzie ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
młoda_15 Napisano 21 Września 2006 Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Diabelek ja też jestem z Bochni :030: :030: :030: Być może kiedyś się minęliśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diabelek Napisano 21 Września 2006 Udostępnij Napisano 21 Września 2006 cześć Młoda a kto wie Być może kiedyś się minęliśmy dobrze wiedzieć że nie jestem sam z Bochni pozdrawiam!! Szakq z checia bym sie wybrał gdyby to był inny dzień :/ Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 21 Września 2006 Udostępnij Napisano 21 Września 2006 a jutro tj w piatek przed poludniem do wolskiego?znam kilka fajnych scierzek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diabelek Napisano 22 Września 2006 Udostępnij Napisano 22 Września 2006 :/ sorki że nie odpisałem ale mam w plecki egzaminy i musiałem się iść uczyć i tylko na chwilke wpadłem na forum:(dogadamy sie jeszcze kiedyś ok szakq i przepraswzam ze nie odpisałem odrazu :025: jak tylko bede miał wolną chwilke to dam na pewno znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
młoda_15 Napisano 22 Września 2006 Udostępnij Napisano 22 Września 2006 Diabelek - jak masz na imię? Długo już jeździsz na rowerze? :030: Z jakiej części Bochni jesteś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 22 Września 2006 Udostępnij Napisano 22 Września 2006 nie ma sensu tak na forum sie umawiac lepeij na gg moj numer podalem do ogolnej wiadomosci po prostu dodaj mnie do listy i po opisach patrz moich albo sam zagadaj wlasnie wrocilem z wolskiego 2 i pol godzinki pojezdzilem i mam kolorowo w glowie bylo super idealna pogoda a na dodatek przejechalem nowa dla mnie sicezke trudna jak na moje umiejetnosci calutka oraz pokonalem zjazd z ktorym juz od dluzszego czasu psychicznie sie meczylem do tego malo ludzi nikt pod kola nie wchodzi a i dla fotografow by sie znalazlo kilka super ujec na jednym podjezdzie oniemialem po prostu-jak kadr z national geografic ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diabelek Napisano 22 Września 2006 Udostępnij Napisano 22 Września 2006 gg numer mam wpisany szakq wiec jak coś to sie odezwe ale mi smaka narobiłeś na jazde Młoda wiesz jak coś to też na gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bert Napisano 27 Września 2006 Udostępnij Napisano 27 Września 2006 hmmmmmm ostatno mnie na forum nie było (praca, wyjazd ) a szkoda bo widzę że szakq jakieś wypady chciał proponować a się ni załapałem na lasek Wolski (a szkoda) no cóż może w przyszłości cosik wypali mam gg zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.