Blue Napisano 3 Września 2006 Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Witam . Chcialbym zeby tutaj byly jakies rozmowy miedzy krakowakami. Mozemy sie umowic na jakies wyjazdy[ja tylko podczas roku akademickiego] itp. Ciekawi mnie np czy jest ktos z okolic centrum[mieszkam przy placu Inwalidów] z chęcią bym czasem z kims posmigał. Wiadomo ze ludzie sie mieli niby do mapy XC-zone dopisywac, ale jakos marnie to idzie . A z tego co widze jest tu multum ludzi z Kraka. Moze zorganizujemy jakis maly krakowski meeting forumowiczow? [byle w październiku ]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal119 Napisano 3 Września 2006 Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Ja też jestem z bliskich oklolic Kraka. 3 km do centrum to prawie jak Kraków, ale za to jak blisko do OPN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jelitek Napisano 3 Września 2006 Udostępnij Napisano 3 Września 2006 To i ja się dopiszę. Wprawdzie mieszkam obok Myślenic ale jeżdżę głównie w okolicach Krakowa i z Krakowską grupą rowerową ale fajnie jest poznać jak najwięcej krakowskich rowerzystów :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzidzia Napisano 3 Września 2006 Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Ja mieszkam na Kozłówku i myślę że fajnie by było jakiś meeting zorganizować tak jak pisał Blue Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
longbow Napisano 3 Września 2006 Udostępnij Napisano 3 Września 2006 fajnie by było cos zorganizować ale ja pisze sie tylko w czasie roku. Wiesz co blue mozemy razem pomyslec nad organizacja jakiegos wypadu, bo widzimy sie jakies 9 miesiecy w roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 3 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 3 Września 2006 No tak ty bedzies zjechał kamienistym poboczem na góralu,a ja szosą na tej szosowce co ja do kraka planuje wziasc . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chomik XC Napisano 3 Września 2006 Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Ja jestem z NH tak przez wszystkich lubianej Glownie szosa i wypady w weekend do lasku wolskiego. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mag00000 Napisano 3 Września 2006 Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Ja jestem z Borku Fałęckiego:) Całkiem fajna okolica, blisko do Tyńca i na skałki Można sobie pojeździć trochę w terenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kustom Napisano 3 Września 2006 Udostępnij Napisano 3 Września 2006 dopisuje sie, z NH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Faust Napisano 3 Września 2006 Udostępnij Napisano 3 Września 2006 ja jestem z Krowodrzy (Żabiniec) jak ktoś jezdzi w tych rejonach to proszę o kontakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bert Napisano 3 Września 2006 Udostępnij Napisano 3 Września 2006 ooo jaka miła grupka się uzbierała ja również się dopiszę ,jestem z Krakowa więc wypada a dokładnie to takie osiedle Ruczaj niedaleko tzn skałek(kamieniołomy byłe) można sobie tam fajnie pojeżdzić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomero Napisano 3 Września 2006 Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Nie ma nikogo z okolic nowego bieżanowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jelitek Napisano 3 Września 2006 Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Nie ma nikogo z myślenic?? Ja jeżdżę szosa/mtb więc jest mi obojętne gdzie i jak gorzej z czasem :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lis2006 Napisano 4 Września 2006 Udostępnij Napisano 4 Września 2006 ja rowniez jestem z nh jak cos to piszcie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość goldie Napisano 4 Września 2006 Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Mistrzejowice - w zasadzie Złotego Wieku (na razie) mam stamtąd fajną trasę na Zielonki. Zawsze można zrobić meeting gdzieś w centrum i śmignąć w trasę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jafo24 Napisano 4 Września 2006 Udostępnij Napisano 4 Września 2006 No to ja się też wpisuje. Kraków-Mistrzejowice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
epafras Napisano 4 Września 2006 Udostępnij Napisano 4 Września 2006 no i ja się dopisze w zasadzie to jestem z Muszyny ale przez 9 miesiecy (rak jak niektórzy) jestem w kraku i też mam zamiar szosóweczke moją zabrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gpielka Napisano 4 Września 2006 Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Czołem ja akurat jestem z Olkusza i polecam trasy typu XC w tym terenie. A na jakiś wypad w Krakowie też chętnie bym się pisał. pozdro dla wszytkich bikerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jelitek Napisano 4 Września 2006 Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Goldie ja Cię Pamiętam z forum Nikona! :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość goldie Napisano 4 Września 2006 Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Jelitek - serio ? A spotkaliśmy sie kiedys na jakims zlocie, albo warsztatach czy tylko virtualnie na forum ??? Kurde - jednak te fora coś w sobie mają - ktoś mnie pamięta skądś Jakoś na drobne kręcenie kaemów można się zgadać co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesiu13_z Napisano 4 Września 2006 Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Ja mieszkam na Woli Duchackiej - zawsze do domu z każdej strony z którejkolwiek bym jechał mam pod górkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jelitek Napisano 4 Września 2006 Udostępnij Napisano 4 Września 2006 Goldie, na tamtym forum miałem nazwę użytkownika Konrad G. niestety zarzuciłem fotografowanie zanim zaczęło mnie porządnie wciągac i przestałem pisać na forum Nikona, a pamiętam Cię po zdjęciu w avatarze :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal119 Napisano 4 Września 2006 Udostępnij Napisano 4 Września 2006 A ja mieszkam w Korzkwi, świetna baza wypadowa do Ojcowskiego Parku Narodowego i do Zielonek. Wybieramy się?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemu Napisano 6 Września 2006 Udostępnij Napisano 6 Września 2006 To i ja się dopiszę Też jestem z kraka - mieszkam na peryferiach. Kraków Sidzina - do lasu tynieckiego mam 10 minut spokojnym tempem. Skałki blisko. Fajny teren:) Pozrawiam, Przemu PS:Jakby ktoś nieznał to Sidzina lezy od strony Skawiny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kielon Napisano 6 Września 2006 Udostępnij Napisano 6 Września 2006 Ja jestem z Brzeska, ale to tylko 50 km. Poza tym studia w Kraku, więc . Ale ciocię mam w NH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.