Skocz do zawartości

Krakowski topick ;).

Blue

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam ;). Chcialbym zeby tutaj byly jakies rozmowy miedzy krakowakami. Mozemy sie umowic na jakies wyjazdy[ja tylko podczas roku akademickiego] itp.

Ciekawi mnie np czy jest ktos z okolic centrum[mieszkam przy placu Inwalidów] z chęcią bym czasem z kims posmigał. Wiadomo ze ludzie sie mieli niby do mapy XC-zone dopisywac, ale jakos marnie to idzie :). A z tego co widze jest tu multum ludzi z Kraka. Moze zorganizujemy jakis maly krakowski meeting forumowiczow? :D[byle w październiku ;)].

Napisano

To i ja się dopiszę. Wprawdzie mieszkam obok Myślenic ale jeżdżę głównie w okolicach Krakowa i z Krakowską grupą rowerową ale fajnie jest poznać jak najwięcej krakowskich rowerzystów :-)

Napisano

fajnie by było cos zorganizować ale ja pisze sie tylko w czasie roku.

Wiesz co blue mozemy razem pomyslec nad organizacja jakiegos wypadu, bo widzimy sie jakies 9 miesiecy w roku :)

Napisano

ooo jaka miła grupka się uzbierała ja również się dopiszę ,jestem z Krakowa więc wypada a dokładnie to takie osiedle Ruczaj niedaleko tzn skałek(kamieniołomy byłe) można sobie tam fajnie pojeżdzić :):);)

Napisano

Mistrzejowice - w zasadzie Złotego Wieku (na razie) mam stamtąd fajną trasę na Zielonki. Zawsze można zrobić meeting gdzieś w centrum i śmignąć w trasę :)

Napisano

no i ja się dopisze :) w zasadzie to jestem z Muszyny ale przez 9 miesiecy (rak jak niektórzy) jestem w kraku :) i też mam zamiar szosóweczke moją zabrać :)

Napisano

Czołem ja akurat jestem z Olkusza i polecam trasy typu XC w tym terenie. A na jakiś wypad w Krakowie też chętnie bym się pisał. :P

pozdro dla wszytkich bikerów :002:

Napisano

Jelitek - serio ?

A spotkaliśmy sie kiedys na jakims zlocie, albo warsztatach czy tylko virtualnie na forum ???

Kurde - jednak te fora coś w sobie mają - ktoś mnie pamięta skądś :)

Jakoś na drobne kręcenie kaemów można się zgadać co ? :)

Napisano

Goldie, na tamtym forum miałem nazwę użytkownika Konrad G. niestety zarzuciłem fotografowanie zanim zaczęło mnie porządnie wciągac i przestałem pisać na forum Nikona, a pamiętam Cię po zdjęciu w avatarze :-)

Napisano

To i ja się dopiszę:( Też jestem z kraka - mieszkam na peryferiach. Kraków Sidzina - do lasu tynieckiego mam 10 minut spokojnym tempem. Skałki blisko. Fajny teren:)

Pozrawiam, Przemu

PS:Jakby ktoś nieznał to Sidzina lezy od strony Skawiny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...