piciu256 Napisano 8 Maja 2016 Udostępnij Napisano 8 Maja 2016 Nie jestem pewien czy dobre pod-forum, ale żadne inne nie pasowało opisem W każdym razie chodzi mi o to czy zna ktoś może jakąś stronę gdzie można coś takiego znaleźć? (jak np. cock shox, tylko to znam :/ ) albo czy ktoś po prostu ma jakieś fajne pomysły na redesign loga RockShox? Chcę sobie coś takiego nakleić na rower, cock shox mi się średnio podoba a wujek Google nie pomaga. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Maja 2016 Udostępnij Napisano 8 Maja 2016 Wpisz w grafike szukajki - DIY Rock hox, badz Funny Rock Shox, cos tam jest, ale z samych przerobek oficjalnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piciu256 Napisano 8 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 8 Maja 2016 Niestety właśnei bardziej chodzi mi o takie np. wyśmiewające RockShox, a w tych oficjalnych jest tylko design zmieniony :/ dziwi mnie że szukajka nic nie znajduje. nawet google grafika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wildix Napisano 13 Maja 2016 Udostępnij Napisano 13 Maja 2016 Na sztywnych widłach naklejają NO SHOX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 13 Maja 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 13 Maja 2016 http://vinilosbici.com/no-shox_c70860/ http://www.pinkbike.com/photo/1797954/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 25 Maja 2016 Udostępnij Napisano 25 Maja 2016 A propos Cock Shox'a to ja sobie przyprawiłem takie logo na koszulince: ...oraz machnąłem takie oto prześmiewce: Dla kolesia który zalicza xylion gleb na większości wypadów Na giepsa, laptop lub peceta: ...i jak kto ma atak lawy z zada: POZDRo-:ver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.