RaVeK Napisano 3 Września 2006 Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Witam! Założyłem temat aby zaproponować wspólne wypady na rower! Nie jestem profesjonalistą a chciałbym zapoznać jakiś "wygów" rowerowych! Jeśli jesteś z Legionowa i okolic to napisz, a możemy ustawić się na jakąś wycieczkę Z powodu skzoły będą to głownie Weekendy i piątki:) Ale zobaczymy co da się zrobić PZdR! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazyl1987 Napisano 8 Września 2006 Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Wiatm! Jestem z Serocka(15km od Legionowa),więc jeśli masz jakieś propozycje odnośnie wyjazdów lub krótkich pojeżdżawek to pisz. Chętnie się spotkam i pośmigam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVeK Napisano 8 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 8 Września 2006 Tylko dobrze by było w jakiś weekend, najepeij w sobotę i to od rana:) tylko nie wiem gdzie:) Zobaczymy może w następną sobotę .... ostrzegam że moge nie byc zbyt wymagającym do jeżdżenia;-) Ale zawsze trzeba próbowac:) Jak coś to sie odezwe PZdR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazyl1987 Napisano 18 Września 2006 Udostępnij Napisano 18 Września 2006 Zapraszam na Legionowską Masę Krytyczną połączoną ze Światowym Dniem Bez Samochodu, która będzie miała miejsce 22 września 2006 roku o godzinie 19.00. Start z rynku miejskiego w Legionowie!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.