Skocz do zawartości

[Jelenia Góra]

Mieciu

Rekomendowane odpowiedzi

Logan85 Gratuluję przejazdu!Szkoda że w tym roku nie miałem czasu na podobną wyprawę ;) Mam nadzieję że za rok pojadę gdzieś dalej.

A tym czasem dzisiejsza traska to:J.G.>>Mysłakowice>>Kowary>>Przełęcz Kowarska (Tu drugi w tym roku kapeć)>>Jarkowice>>Bukówka>>Lubawka>>Chełmsko Śl.>>Krzeszów>>Kamienna Góra>>Marciszów>>Miedzianka>>Janowice Wlk.>>Trzcińsko>>Łomnica>>J.G. DST.-107 km. ;)

A ja przez ostatnie dni przesiadłam sie na trenazer. Nic przyjemnego :) ale jeszcze jeden maraton mnie czeka i zawody, wiec nie mozna odpuszczac :) miejmy nadzieje, ze w najblizszych dniach pogoda sie poprawi... :)

P.S. Logan niezłe fotki z wyprawy :)

Witam!na początku dla ewy duże brawa ^_^

Zacznę Od piątku.więc tak,umówiłem się z moim kuzynem z Legnicy że spotkamy się gdzieś pomiędzy Jelenią a Legnicą.Ja wyjechałem trochę wcześniej od niego.Moja trasa to:J.G.>>Czernica>>Rząśnik(w końcu porządny asfalt tam położyli)>>Sokołowiec>>Pielgrzymka>>Jerzmanice >>Złotoryja>>Kozów (tu się spotkaliśmy).Dalej pojechaliśmy do Złotoryji i stamtąd mieliśmy jechać w kierunku Jeleniej Góry przez Pielgrzymkę,Sobotę,Wleń.Ale zmieniliśmy plany bo chcieliśmy zdążyć na metę etapu TdP w Jeleniej Górze.pojechaliśmy przez Nowy Kościół.Świerzawe,Kapele.(przed Świerzawą złapałem gumę,a także pękła mi opona,ale po sklejeniu mogłem jeszcze jakoś jechać ;) ).Po wyścigu pojechaliśmy do sklepu kupiłem nową gumę.I dalej pojechaliśmy do Barcinka,przez Goduszyn,Rybnicę.W Barcinku przy przystani rowerowej sie rozstaliśmy.kuzyn został u rodziny a ja wróciłem do Jeleniej Góry.DST-124 km.

Następmego dnia spotkaliśmy sie na Placu Ratuszowym na Paradzie Rowerów.

J.G.>>*parada*>>Karpacz Orlinek>>(po wyścigu)Wang>>Sosnówka>>Borowice>>Podgórzyn>>Cieplice>>Wojcieszyce>>Kromnów>>Stara Kamienica>>Barcinek.Na przystani się rozstaliśmy,a ja wróciłem Do Jeleniej Góry DST 74 km ;)

Dzięki ewa!Jakoś mi poszło.nie było tak źle.Ale dotrzymać tempo tym najlepszym to kosmos!I tak średnia z całego maratonu wyszła mi 33 km.W kategorii masters 1 byłem siódmy na ośmiu,z szóstym przegrałem o 20 sekund.Pierwszy raz startowałem w takich zawodach,no i spodobało mi się :P

ps. ewa jak wczoraj wracałem z tego maratonu to chyba Cię widziałem koło zajezdni.Była gdzieś 14.30 :D

21.IX.2007

Zabobrze-->droga kolo Celwiskozy-->gleba na przejeździe kolejowym :D--> zniszczone siodełko :P--> prowadzenie roweru 4,5km do domu, z podejrzeniem polamania reki :P

Razem 9km :P

Na szczescie po wizycie w szpitalu okazalo sie ze reka jest tylko mocno potluczona, tak wiec bede zyc... az do smierci :D

Rak o 14.30 to ja juz w domu byłam :D koło zajezdni przejezdzałam jakos przed 14 chyba :D

A własnie jak wczoraj rano jechałam to pełno takich grupek szosowcow widziałam :P A dzisiaj standardowa przejazdzka: Zabobrze - Cieplice - Sobieszów - Podgórzyn - Cieplice - Zabobrze :P

Logan oj wiem cos o glebach na przejazdach kolejowych hehe :P

Gość BarteX88

Witam. Tak jak wczoraj pisałem dziś byłem w Jeleniej, a raczej w Podgórzynie. Tam przebraliśmy się i wsiedliśmy na rowery. Zjazd do Jeleniej i z Sudeckiej trasą TDP pojechaliśmy do Karpacza na Orlinek. Później w dół i w lewo do Borowic gdzie na końcu drogi sudeckiej skręciliśmy w lewo na ostry podjazd (dużo %) :). Na samym szczycie okazało się że przekroczyliśmy granicę polsko-czeską.

8af0ca8ab2c4821dm.jpgad4986046ce3b447m.jpg9f54c851a8a8e7eem.jpg

Po krótkim odpoczynku zjazd z powrotem na drogę sudecką i dalej w dół przez Przesiekę do Podgórzyna :)

Dane z licznika:

DST:59,42 km

TIME: 2:41:00

AVS: 22,1

Juz wiem. Ten szczyt nazywa sie Odrodzenie :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...