ew_a_ Napisano 1 Września 2007 Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Takiemu to dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Logan85 Napisano 1 Września 2007 Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Każdy może się dołączyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rak71 Napisano 1 Września 2007 Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Logan85 Gratuluję przejazdu!Szkoda że w tym roku nie miałem czasu na podobną wyprawę Mam nadzieję że za rok pojadę gdzieś dalej. A tym czasem dzisiejsza traska to:J.G.>>Mysłakowice>>Kowary>>Przełęcz Kowarska (Tu drugi w tym roku kapeć)>>Jarkowice>>Bukówka>>Lubawka>>Chełmsko Śl.>>Krzeszów>>Kamienna Góra>>Marciszów>>Miedzianka>>Janowice Wlk.>>Trzcińsko>>Łomnica>>J.G. DST.-107 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Logan85 Napisano 3 Września 2007 Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Zdjęcia z wyprawy: http://www.panoramio.com/user/462567 http://picasaweb.google.com/jerzy.krolikow...urDePolonge2007 Moja galeria http://picasaweb.google.com/Loganik85 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ew_a_ Napisano 6 Września 2007 Udostępnij Napisano 6 Września 2007 A ja przez ostatnie dni przesiadłam sie na trenazer. Nic przyjemnego ale jeszcze jeden maraton mnie czeka i zawody, wiec nie mozna odpuszczac miejmy nadzieje, ze w najblizszych dniach pogoda sie poprawi... P.S. Logan niezłe fotki z wyprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rak71 Napisano 9 Września 2007 Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Witam!Kto z was wybiera się na paradę rowerów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ew_a_ Napisano 9 Września 2007 Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Ja chetnie bym sie wybrała, bo byłam w tamtym roku i mi sie spodobało. Niestety parada jest wtedy, kiedy mam maraton szkoda, ze w tym roku TDP konczy sie w sobote... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BarteX88 Napisano 10 Września 2007 Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Logan gratuluję wyprawy Zamieściłeś może jakąś dłuższą relację ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Logan85 Napisano 12 Września 2007 Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Witam!Kto z was wybiera się na paradę rowerów? Ja Wiecej na temat parady http://gazeta.lca.pl/wiadomosci/more/11371 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ew_a_ Napisano 13 Września 2007 Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Dzisiaj w końcu udało mi sie pojezdzic na powietrzu trasa: Zabobrze - Cieplice - Podgórzyn - Sosnówka - Miłków - Karpacz (Orlinek) - Kostrzyca - Bukowiec - Łomnica - Zabobrze razem 60 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Logan85 Napisano 15 Września 2007 Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Właśnie wróciłem z Parady Rowerów Było 1500 osób Przyznać sie kto był ? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ew_a_ Napisano 15 Września 2007 Udostępnij Napisano 15 Września 2007 A ja własnie wrociłam z BM w Polanicy i musze sie pochwalic 2. miejsce w dzisiejszej edycji i 3. miejsce w generalce Zaluje tylko ze parada rowerow mnie omineła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tolas Napisano 15 Września 2007 Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Jutrzejsza trasa: Centrum>Cieplice>Centrum>Obwodnica>Szklarska Poręba>Obwodnica>Centrum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Logan85 Napisano 16 Września 2007 Udostępnij Napisano 16 Września 2007 A ja własnie wrociłam z BM w Polanicy i musze sie pochwalic 2. miejsce w dzisiejszej edycji i 3. miejsce w generalce Zaluje tylko ze parada rowerow mnie omineła Winszuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ew_a_ Napisano 16 Września 2007 Udostępnij Napisano 16 Września 2007 A dziekuje Dzisiaj rozjazdowka: Zabobrze - Cieplice - Sobieszow - Podgórzyn - Cieplice - Zabobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rak71 Napisano 16 Września 2007 Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Witam!na początku dla ewy duże brawa Zacznę Od piątku.więc tak,umówiłem się z moim kuzynem z Legnicy że spotkamy się gdzieś pomiędzy Jelenią a Legnicą.Ja wyjechałem trochę wcześniej od niego.Moja trasa to:J.G.>>Czernica>>Rząśnik(w końcu porządny asfalt tam położyli)>>Sokołowiec>>Pielgrzymka>>Jerzmanice >>Złotoryja>>Kozów (tu się spotkaliśmy).Dalej pojechaliśmy do Złotoryji i stamtąd mieliśmy jechać w kierunku Jeleniej Góry przez Pielgrzymkę,Sobotę,Wleń.Ale zmieniliśmy plany bo chcieliśmy zdążyć na metę etapu TdP w Jeleniej Górze.pojechaliśmy przez Nowy Kościół.Świerzawe,Kapele.(przed Świerzawą złapałem gumę,a także pękła mi opona,ale po sklejeniu mogłem jeszcze jakoś jechać ).Po wyścigu pojechaliśmy do sklepu kupiłem nową gumę.I dalej pojechaliśmy do Barcinka,przez Goduszyn,Rybnicę.W Barcinku przy przystani rowerowej sie rozstaliśmy.kuzyn został u rodziny a ja wróciłem do Jeleniej Góry.DST-124 km. Następmego dnia spotkaliśmy sie na Placu Ratuszowym na Paradzie Rowerów. J.G.>>*parada*>>Karpacz Orlinek>>(po wyścigu)Wang>>Sosnówka>>Borowice>>Podgórzyn>>Cieplice>>Wojcieszyce>>Kromnów>>Stara Kamienica>>Barcinek.Na przystani się rozstaliśmy,a ja wróciłem Do Jeleniej Góry DST 74 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rak71 Napisano 22 Września 2007 Udostępnij Napisano 22 Września 2007 Witam! Zaraz wyjeżdżam na maraton Września Jeleniogórskiego,Ciekawe jak mi pójdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ew_a_ Napisano 22 Września 2007 Udostępnij Napisano 22 Września 2007 Powodzenia życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BarteX88 Napisano 22 Września 2007 Udostępnij Napisano 22 Września 2007 Czy ktoś z Jeleniej posiada pomarańczowo białą szosówkę Authora ? Kilka razy już ją widziałem u mnie w Legnicy, dziś na Nowodworskiej ps. jutro z kumplem jedziemy autkiem do was pojeździć, mam nadzieję że do Karpacza na Orlinek wjadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rak71 Napisano 23 Września 2007 Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Dzięki ewa!Jakoś mi poszło.nie było tak źle.Ale dotrzymać tempo tym najlepszym to kosmos!I tak średnia z całego maratonu wyszła mi 33 km.W kategorii masters 1 byłem siódmy na ośmiu,z szóstym przegrałem o 20 sekund.Pierwszy raz startowałem w takich zawodach,no i spodobało mi się ps. ewa jak wczoraj wracałem z tego maratonu to chyba Cię widziałem koło zajezdni.Była gdzieś 14.30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Logan85 Napisano 23 Września 2007 Udostępnij Napisano 23 Września 2007 21.IX.2007 Zabobrze-->droga kolo Celwiskozy-->gleba na przejeździe kolejowym --> zniszczone siodełko --> prowadzenie roweru 4,5km do domu, z podejrzeniem polamania reki Razem 9km Na szczescie po wizycie w szpitalu okazalo sie ze reka jest tylko mocno potluczona, tak wiec bede zyc... az do smierci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ew_a_ Napisano 23 Września 2007 Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Rak o 14.30 to ja juz w domu byłam koło zajezdni przejezdzałam jakos przed 14 chyba A własnie jak wczoraj rano jechałam to pełno takich grupek szosowcow widziałam A dzisiaj standardowa przejazdzka: Zabobrze - Cieplice - Sobieszów - Podgórzyn - Cieplice - Zabobrze Logan oj wiem cos o glebach na przejazdach kolejowych hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BarteX88 Napisano 23 Września 2007 Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Witam. Tak jak wczoraj pisałem dziś byłem w Jeleniej, a raczej w Podgórzynie. Tam przebraliśmy się i wsiedliśmy na rowery. Zjazd do Jeleniej i z Sudeckiej trasą TDP pojechaliśmy do Karpacza na Orlinek. Później w dół i w lewo do Borowic gdzie na końcu drogi sudeckiej skręciliśmy w lewo na ostry podjazd (dużo %) . Na samym szczycie okazało się że przekroczyliśmy granicę polsko-czeską. Po krótkim odpoczynku zjazd z powrotem na drogę sudecką i dalej w dół przez Przesiekę do Podgórzyna Dane z licznika: DST:59,42 km TIME: 2:41:00 AVS: 22,1 Juz wiem. Ten szczyt nazywa sie Odrodzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rak71 Napisano 23 Września 2007 Udostępnij Napisano 23 Września 2007 BarteX88 Widzę że Odrodzenie zaliczyliście bez schodzenia wjechaliście? ewa to musiałaś być Ty Może to była 14.00 już nie pamiętam. A dzisiaj stukło mi na liczniku 10000 tys km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ew_a_ Napisano 23 Września 2007 Udostępnij Napisano 23 Września 2007 no to mozliwe, ze ja nawet chyba cos pamietam, ze ktos jechac z naprzeciwka Bartex chyba Was widziałam dzisiaj jak skrecaliscie na sudecką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.