ew_a_ Napisano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 E tam gadasz a dobry pomysł masz z robieniem takich rundek musze wyprobowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker80JG Napisano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 duzo ludzi te rundki jezdzi, Wazne ze blisko domu a jak chcem górek to tez blisko. Dobra to trasa na wytrzymałosc tlenowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ew_a_ Napisano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 a ja dzisiaj łysogórki moze impreza podwórkowa, ale fajny trening i mozna technike wycwiczyc ale duzo błota było... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rak71 Napisano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Witam!wczorajsza moja trasa to:J.G.>>Trzcińsko>>Janowice Wlk.>>Miedzianka>>Marciszów>>Jaczków>>Stare Bogaczowice(pozdrowienia dla grupki bikerów z Wałbrzycha których tu spotkalem i przejechałem z nimi jakieś 5 km. )>>Świebodzice>>Strzegom>>Goczałków>>Targoszyn>>Wądroże Wielkie>>Mikołajowice>>Legnickie Pole>>Małuszów>>Jawor>>Piotrowice>>Chełmiec>>Muchów>>Stara Kraśnica>>Wojcieszów>>Kaczorów>>Maciejowa>>Łomnica>>Mysłakowice>>Miłków>>Sosnówka>>Staniszów (kąpiel w Balatonie)>>J.G. DST 200 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker80JG Napisano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Ciekawa trasa ale długa, z moimi oponkami od górala to bym sie zajechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker80JG Napisano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Dzisiejsza trasa to : JG - Mysłakowice - Kostrzyca - Western city - Karpacz Orlinek - Borowice - Podgórzyn - Sobieszów - Cieplice - JG. 54 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BarteX88 Napisano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Cześć. W niedzielę udało mi się odwiedzić waszą wieś, a to dlatego że wszystkie budki z kebabami były zamknięte To ja myślałem że się nażrem a tu lipa Ale na szczęście była pizzeria. Tutaj krótka relacja pozdrowienia dla rowerzysty na kolarce któremu nie zdążyłem pozdrowić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ew_a_ Napisano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 A tam wszystkie zamkniete pewnie zle szukaliscie hehe ładną traske zrobiliscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker80JG Napisano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Cześć. W niedzielę udało mi się odwiedzić waszą wieś, a to dlatego że wszystkie budki z kebabami były zamknięte To ja myślałem że się nażrem a tu lipa Ale na szczęście była pizzeria.Tutaj krótka relacja pozdrowienia dla rowerzysty na kolarce któremu nie zdążyłem pozdrowić Piekny opis!!! skad ja to znam te nasza Jg zamułe ale z selonem u Kazia rozwaliłes mnie ten gosc co prowadzi salon (nazwa na wyrost0 to chyba wszystkie PRL zaliczył na PKP . Na MC smiec mogłes od 8 jesc nie trzeba było szukac ale tam zarcie bez szału. Pozdro z JG Bład co do Salonu u KaZIA miało byc RP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BarteX88 Napisano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 hehe dzięki traska faktycznie ładna, bardzo podobało mi się to że teren był pagórkowaty no i do tego te super widoki, ale i tak najfajniejsze to były zjazdy, 60 km/h na liczniku i nie trzeba pedałować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ew_a_ Napisano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 To trzeba przyznac, w Jeleniej i okolicach jest gdzie jezdzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BarteX88 Napisano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 to taki trójkąt rowerowy Jelenia-Karpacz-Szklarska. Sam miód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wacha333 Napisano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 ...i Świerzawe ominęliście a byliście tak blisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
focusR Napisano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 waha333 ja jadąc w poniedziałek na Łysą Górę odwiedziłem Świerzawę Też ładna okolica (i Kaczawa chyba trochę czystsza), szkoda tylko, że macie taką małą, zabidzoną stację A co do zjazdu, o którym pisze Bartek to też go pokonałem ... z tą tylko różnicą, że w drugą stronę Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ew_a_ Napisano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Dzisiaj 4x Podgórzyn - Sobieszów - Cieplice (w tym 3 interwały) + dojazd z Zabobrza i powrót. Razem wyszło 61 km Ale robienie takich rundek męczące jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BarteX88 Napisano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Focus, ja najpierw musiałem podjechać, dopiero potem zjechać waha333 następnym razem zaliczę i Świerzawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker80JG Napisano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Dzisiaj 4x Podgórzyn - Sobieszów - Cieplice (w tym 3 interwały) + dojazd z Zabobrza i powrót. Razem wyszło 61 km Ale robienie takich rundek męczące jest Widze ze te rundki co Ci zaproponowałem przejachałas, Meczace sa a jak zawieje na od podgórzyna do sobieszowa to dopiero daja w kosc na jakim odcinku interwały??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ew_a_ Napisano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 A tam przewaznie zawsze wieje ale to dobrze, lepszy trening Interwały w Sobieszowie za takim mostkiem, gdzie pozniej po prawej jest stacja benzynowa Ale nastepnym razem musze wybrac jakis inny odcinek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker80JG Napisano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 ja bym wybrał cos pozamiastem wtedy mozna isc w trupa i nie patrzec czy jakis pies lub dzieciak wyskoczy pod koła, ja zawsze robiłem w latach mojej "kariery" gdy sie scigałem na odcinku tym pod górke od mostu w podgórzynie a długos od potrzeb dostosowywałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ew_a_ Napisano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Następnym razem chyba własnie wybiore ten odcinek A co sie stało ze juz sie nie scigasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker80JG Napisano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 to były lata 90, pierwsze wyscigi itd Sprzetu nie było a jak był to za kosmiczna kase jak przechodziłem do juniora to trzeba było zainwestowac a kasy brak był no i szkoła nie było tez na rower czasu bo uczyłem sie poza JG i jak wrcacałem o 17 -16 to marzyłem sie wyspac ale nie da sie ukryc byłem w takim wieku ze zaczał sie czas imprezek itd... teraz od roku jezdze ale to bardzie rekreacyjnie by moja nadwage zbic i miesien piwny heheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ew_a_ Napisano 31 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Własnie... z tą kasą najwiekszy problem zawsze, ale ze jestem dziewczyna i nie mam az takiej konkurecji, to jakiegos super sprzetu nie musze miec Moge sobie powoli skladac jakis lepszy rower. Na imprezy tez czas znajduje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Logan85 Napisano 1 Września 2007 Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Start 15.VIII.2007r. Rano pociagiem z Warszawy przyjechał do mnie Jurek. We dwóch postanowiliśmy zwiedzić Polske. Etap I „Nad morze” Dzień 1 (90 km): Jelenia Góra --> Siedlęcin --> Wrzeszczyn --> Strzyżowiec --> Pilchowice --> Nielestno --> Wleń --> Bystrzyca --> Bełczyna --> Radomiłowice --> Górczyca --> Sobota --> Lwówek Śląski --> Radłówka --> Gościszów --> Milików --> Nowogrodziec --> Kierzno. Dzień 2 (80 km): Kierzno --> Osieczów --> Osiecznica --> Świętoszów --> Trzebów --> Żagań --> droga wojewódzka do Nowogrodu Bobrzańskiego. Dzień 3 (110 km): Nowogród Bobrzański --> Bogaczów --> Wysoka --> Bobrowice --> Dychów --> Stary Raduszec --> Retno --> Sarbia --> Czarnowo --> Maszewo --> droga wojewódzka do Siedliska --> Gądków Wielki --> droga wojewódzka przez Rzepin do Lubiechnia Wielkiego. Dzień 4 (75 km): Droga wojewódzka z Lubiechnia Wielkiego przez Ośno Lubuskie --> Lemierzyce --> Kłopotowo --> Witnica --> Mosina --> Barnówko --> Ostrowiec. Dzień 5 (130 km): Drogami wojewódzkimi z Ostrowca przez Myślibórz, Rów, Banie, Rożnowo --> Borzym --> Sobieradz --> Gardno --> Żelisławiec --> Binowo --> przez Góry Bukowe w okolice Szczecina --> Pucice --> Komarowo. Dzień 6 (80 km): Komarowo --> Modrzewie, droga wojewódzką do Stępniczki --> Recław -->Kukułowo --> Kamień Pomorski --> Dziwnówek. Dzień 7 (0km) wolne Razem 570 km. Etap II „Wzdłuż Wybrzeża” Dzień 8 (120 km): Drogą wojewódzką z Dziwnówka przez Trzebiatów do Kętrzyna --> Gościnno --> Kłopotowo --> Skoczów --> Strachomino --> Gąski --> Mielno --> Unieście. Dzień 9 ( 105 km): Unieście --> Łazy --> Sucha Kosz. Drogą wojewódzka przez Darłowo, Darłowko do Ustki --> Machowinko. Dzień 10 (100 km): Machowinko --> Gąbino --> Smołdzino --> drogą wojewódzką z Będziechowa, Wicko, Choczewo do Słuchowa --> Nadole. Dzień 11 (100 km): Nadole --> Luzino --> Pobłocie --> Miechucino --> Chmielno --> Ręboszewo --> Brodnica Grn. --> Szymbark --> Gołubie. Dzień 12 (120 km): Gołubie --> Stężyca --> Kościerzyna --> Nw. Kiszewa --> Wdzydze Tucholskie --> Wiele --> Czersk, drogą wojewódzką przez Tuchole do Świtu. Dzień 13 (105 km): Świt --> Gostycyn --> Sępólno Krajeńskie, drogą wojewódzką przez Więcbork , Mroczę Nakło N. Notecią, Szubin do Smolników. Następnego ranka Jurek udaje się do Bydgoszczy, skąd pociągiem wraca do Warszawy. Razem 650km Etap III „Logan goł hom” Dzień 14 (90 km): Smolniki --> Szubin, krajową 5 przez 10 km, później zjazd na Brzyskorzystew --> Cerekwica --> Janowice Wlkp. --> Charbowo --> Kiszkowa --> Stęszewko. Dzień 15 (135 km): Stęszewko --> Krześlice --> Pobiedziska --> Kostrzyn --> Czerlejno --> Trzek --> drogą wojewódzką przez Kleszczewo, Kórnik, Śrem, Jerka, Krzywiń --> Ziemnice --> Kąkolewo --> Rydzyna --> Czernina. Dzień 16 (145 km) Czernina --> drogą wojewódzką przez Górę, Luboszyce, Radoszyce, Rudną, Lubin --> krajową 3 przez Legnicę, Małuszów (tu się zaczyna błądzenie po Parku Krajobrazowym Chełmy) --> Przybyłowice --> Słup --> Chroślice --> Pomocne --> drogą wojewódzką przez Starą Kraśnicę, Kapele, Dziwiszów, Jelenia Góra. Razem prawie 1600 km w 15 dni. KONIEC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ew_a_ Napisano 1 Września 2007 Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Super gratuluje wyprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Logan85 Napisano 1 Września 2007 Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Dziekuje Za rok znowu jadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.