Tolas Napisano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Ja w sumie będę mógł niedługo, najprawdopodobniej z kolegą. Właściwie niedługo, jak oddam rower na przegląd i wymienię amortyzator to z kolegą mamy zamiar zaliczyć łysą i zjechać szlakiem, bo się napalił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majster Napisano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 no to środa, 10 pod krzyżem? każdy wie gdzie to jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Meva Napisano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Takie pytanko co do zawodow XC i Maratonów jakie bedą sie odbywały w rejonie jeleniej gory jeszcze do konca wakacji i we wrzesniu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tolas Napisano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 W środę mój rower dopiero wyjeżdża z serwisu, poza tym dopiero dzisiaj się zdecyduję z amortyzatorem więc raczej nie środa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ew_a_ Napisano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Takie pytanko co do zawodow XC i Maratonów jakie bedą sie odbywały w rejonie jeleniej gory jeszcze do konca wakacji i we wrzesniu?? Z tego co wiem to: Czasówka na Przełęcz Okraj 15.08.2007 r. MTBO Borowice 15.08.2007 r. Maraton Festiwalu Rowerowego w Szklarskiej Porębie 15.08.2007 r. Bike Maraton Przesieka 18.08.2007 r. Do Przesieki sie wybieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wacha333 Napisano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 no to środa, 10 pod krzyżem? każdy wie gdzie to jest? kolo krzyza ... czyli na zabobrzu przy wiadukcie .. wyjazd z jeleniej czy tak ?? ja jestem chetny... wiec robimy ustawke?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Logan85 Napisano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 A ja jutro rano jade rowerkiem nad morze Nie bedzie mnie na forum jakis czas Trzymajcie za mnie kciuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ew_a_ Napisano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Logan no to tylko pozazdroscic udanej podrozy zycze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majster Napisano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 dzisiaj nie dalo rady Tolas też pisał, że nie może. jutro właściwie ostatnie okazja, później wracam na niziny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majster Napisano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 jutro wieczorem wyjeżdżam, ale rano mam jeszcze czas na wycieczkę. ktoś się zgłosi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ew_a_ Napisano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 no i po maratonie w Przesiece super traska była i fajne zjazdy ja jutro wybieram sie do Szklarskiej na festiwal rowerowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rak71 Napisano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Witam!Dzisiejsza trasa to:J.G.>>Stara Kamienica>>Czerniawa Zdr.>>Nove Mesto>>Frydland>>Liberec>>Jablonec>>Tanvald>>Harrachow>>Szklarska Por.>>Piechowice>>Podgórzyn>>Sosnówka>>Staniszów>>J.G. DST,-160 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker80JG Napisano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Ten to jak pojedzie to odrazu ponad 100 Piwa chociaz sie napiłes w Czechach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rak71 Napisano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 słabe piwko w Harrachowie Na forum piszę tylko o dalszych wypadach.Ale po okolicach też często jeżdżę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker80JG Napisano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Dzisiejsza trasa: JG centrum - cieplice - Sobieszów - Piechowice - szklarska (wyciag) i ta sama droga powrót ok 50 km. Jak po wczorajszej imprezie to az sie dziwiłem ze pod wyciag wjechałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker80JG Napisano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Trasa dzis to 3 x cieplice - sobieszów - podgórzyn- cieplice plus dojazd z JG centrum dystans około 42 km Musze zrzucic troche KG a ta trasa jest w sam raz by jechac ponizej 70%Hrmax Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker80JG Napisano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Trasa jak wyzej tylko ze w druga strone i runde wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ew_a_ Napisano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 A ja dzisiaj Sosnówką do Karpacza i na poczatku podjazdu kapeć, pierwszy w tym sezonie i mam nadzieje, ze ostatni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker80JG Napisano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 Dzisiejsza trasa to JG- Goduszyn - Cieplice - Sobieszów - Podgórzyn - zielony szlak okolice czerwonej doliny do Sosnówki - Głębock - Miłków - Karpacz - Kostrzyca - Mysłakowice - JG centrum około 46 km Pozdro !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rak71 Napisano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 A ja jutro o 7.00 rano wybieram się w okolice Wałbrzycha i Legnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker80JG Napisano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Trasa dzis to 3 x cieplice - sobieszów - podgórzyn- cieplice plus dojazd z JG centrum dystans około 42 km.Pozdro dla bikera w białym kostiumie co robił tez rundki ale w przeciwnym kierunku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ew_a_ Napisano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Moja dzisiejsza traska: Zabobrze - Cieplice - Sobieszów - Piechowice - Szklarska - Świeradów - Stóg Izerski (później koło Chatki Górzystów i koło Orlego) - Jakuszyce - Szklarska - Piechowice - Sobieszów - Cieplice - Zabobrze razem 105 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker80JG Napisano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Sama tak Ewa jeżdzisz???? ile czasu ci ta trasa zajeła???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ew_a_ Napisano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Sama dokładnie zajeło mi to 4 h 35 min. wiem, ze duzo hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker80JG Napisano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2007 Z moja forma to chyba 6 h hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.