ew_a_ Napisano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Dzisiejsza trasa: Zabobrze -> Cieplice -> Sobieszów -> Podgórzyn -> Sosnówka -> Miłków -> Mysłakowice -> Bukowiec -> Kostrzyca -> Karpacz (Orlinek) -> Sosnówka -> Podgórzyn -> Cieplice -> Zabobrze dystans: 82 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wacha333 Napisano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 z płoszczynki na płoszczyne miałem max 72,47 lekko dokręcając a na Kapelę można wjechać ciekawą ścieżką lasem z "prawej" strony. a moge poprosic Cie o dokladniejszy namiar na ta sciezke ?? bo nie bardzo wiem o co Ci chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majster Napisano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 trudno opisać, ale spróbuję. na drodze z Dziwiszow do Maciejowa trzeba skręcić w lewo kawałek za smażalnią ryb. droga prowadzi do stawów - przed nimi skręcić w prawo i jechać aż się skończą. później w lewo i przez las mniej więcej prosto aż do niebieskiego szlaku, który idzie szczytem i prowadzi do Kapelli. bez mapy trudno znaleźć, z mapą też . i oczywiście jest zakaz wjazdu bo "ścinka drzew", jak we wszystkich lasach teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wacha333 Napisano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 trudno opisać, ale spróbuję. na drodze z Dziwiszow do Maciejowa trzeba skręcić w lewo kawałek za smażalnią ryb. droga prowadzi do stawów - przed nimi skręcić w prawo i jechać aż się skończą. później w lewo i przez las mniej więcej prosto aż do niebieskiego szlaku, który idzie szczytem i prowadzi do Kapelli. bez mapy trudno znaleźć, z mapą też . i oczywiście jest zakaz wjazdu bo "ścinka drzew", jak we wszystkich lasach teraz. wielkie dzieki mniej wiecej juz wiem :P a przynajmniej to ze to jest na drodze z dziwiszowa do maciejowej... a reszte sie znajdzie wiec do zobaczenia na trasie no chyba ze masz ochote na wspolny wypad na kapele:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rak71 Napisano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Ale wam zazdroszczę!Remont w domu i nici z jazdy na tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tolas Napisano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 wielkie dzieki :) mniej wiecej juz wiem a przynajmniej to ze to jest na drodze z dziwiszowa do maciejowej... a reszte sie znajdzie wiec do zobaczenia na trasie no chyba ze masz ochote na wspolny wypad na kapele:) Ja może i bym miał, ale nie wiem czy dam radę, bo młody słabiak jestem bez krzty kondycji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majster Napisano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 to co, jakaś ustawka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tolas Napisano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 No można by się jakoś ustawić, w sumie na pewno nie zaszkodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wacha333 Napisano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 ja jestem chetny tylko dajcie znac jakos wczesniej bo pracuje i musialbym sobie ustawic tak robote zeby miec czas... w kazdym razie dzisiaj na pewno gdzies wyskocze moze byc na kapelle jesli ktos z was ma ochote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tolas Napisano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Ja mogę niestety tylko dzisiaj, bo jutro muszę o 15 oddać rower ciotce kolegi, więc jeśli jechać gdzieś w piątek czy sobotę, to musiałbym na złomie mojego ojca, nie serwisowanym od 3 lat x] W każdym razie idę gdzieś pojeździć, jeśli coś będzie wiadomo na temat tej ustawki to dajcie znac. 691 281 242 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker80JG Napisano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Dzisiejsza trasa: Zabobrze -> Cieplice -> Sobieszów -> Podgórzyn -> Sosnówka -> Miłków -> Mysłakowice -> Bukowiec -> Kostrzyca -> Karpacz (Orlinek) -> Sosnówka -> Podgórzyn -> Cieplice -> Zabobrze dystans: 82 km Poważnie 82 km ci wyszły bo mi cos tu na oko troche mnie wychodzi ;-) No ale jak licznik tak pokazał to raczej z nim nie wygram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ew_a_ Napisano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Powaznie Mozesz nawet przejechac taka traske i sprawdzic hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tolas Napisano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Hehe, ja jakoś dojechałem na tę kapelę, waha na łysej górze złapał kapcia i musiałem zjechać sam ;pp I mało co się nie zabiłem, bo za szeroko wziąłem jeden zakręt i na piasku mi się przednie koło lekko obsunęło ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ew_a_ Napisano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Kiedys jak pojechałam z kolega na kapele, to tez akurat na górze złapał kapcia i biedak nie mial tej przyjemnosci ze zjazdu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker80JG Napisano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Dlatego nauczyłem sie bez detki nie ruszac sie nigdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ew_a_ Napisano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 A mnie dzisiaj zmoczyło na zjezdzie z Okraju czułam sie jakbym na basenie była Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 11 Sierpnia 2007 Autor Root Admin Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 ekipa się zbiera w jeleniej ... rodzinne miasto forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Logan85 Napisano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 A mnie dzisiaj zmoczyło na zjezdzie z Okraju czułam sie jakbym na basenie była Jechalas w stroju kapielowym ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ew_a_ Napisano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Jechalas w stroju kapielowym ? haha nie nie wziełam ze soba, bo nie spodziewałam sie takiej ulewy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rak71 Napisano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 @Tolas? To co,nie poczekałeś na @Wachę?Jak załata dętkę??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Logan85 Napisano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 @Tolas? To co,nie poczekałeś na @Wachę?Jak załata dętkę??? Wlasnie, i nie pomogles mu w łataniu ? Ban jak nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tolas Napisano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Wlasnie, i nie pomogles mu w łataniu ? Ban jak nic Powiedział, że mu się już nie chce wymieniać dętki i powiedział, żebym jechał, bo po niego tato podjedzie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majster Napisano 12 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 też wczoraj zmokłem, w okolicach jakuszyc. pod kurtką byłem suchy, a cała reszta jakbym do wody wpadł właśnie kończyłem trzecią pętlę maratonu, który tam będzie za kilka dni (w związku z festiwalem, ale w tym roku wyjątkowo nie jest w szklarskiej maraton). jak to nie przekona moich rodziców żeby mnie puścili to już nie wiem co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majster Napisano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 co powiecie na jakąś ustawkę jutro? np. można by pojechać do rudaw janowickich skoro kapella już była? np. o 10 pod górą z krzyżem. a jak nie to znowu jadę sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wacha333 Napisano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 a moze ustawmy sie na srode?? jutro pracuje w kazdym razie ja jestem chetny na kazdego rodzaju ustawki mozna na mnie liczyc :P tyle ze musze miec wolny dzien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.