rak71 Napisano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Witam!wczorajsza traska to:J.G.>>Łomnica>>Karpniki>>Strużnica>>Gruszków>>Kowary>>Karpacz(Orlinek)>>Sosnówka>>Staniszów>>J.G. DST.-66km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ew_a_ Napisano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 A ja dzisiaj taka rozjazdowka przed jutrem: Zabobrze -> Cieplice -> Sobieszów -> Podgórzyn -> Cieplice -> Zabobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rak71 Napisano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 Witam!Dzisiejsza traska to :J.G.>>Kapela>>Świerzawa>>Nowy Kościół>>Złoty Las>>Wilków>>Leszczyna>>Łaźniki>>Męcinka>>Piotrowice>>Jawor>>Paszowice>>Lipa>>Kaczorów>>Maciejowa>>Wojanów>>Dąbrowica >>J.G DST.-123km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ew_a_ Napisano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 A moja dzisiejsza traska to trasa Mega Bike Maratonu w Świeradowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Logan85 Napisano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 A moja dzisiejsza traska to trasa Mega Bike Maratonu w Świeradowie To jeszcze się pochwal które miejsce zajełaś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ew_a_ Napisano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Trzecie w K1 A dzisiaj wjechałam na Śnieżke i nie żyje i znowu 3. miejsce w juniorkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rak71 Napisano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Gratulacje! ew_a_ Trzeba składać kasę na jakiegoś dobrego górala! .Chętnie pojeździł bym rowerkiem MTB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wacha333 Napisano 5 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 ...gratki... ja tez dotarlem na sam szczyt :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ew_a_ Napisano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Dzieki waha było co jechac nie? hehe A mi za to przydałaby sie szosa, ale brak kasy, moze kiedys... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker80JG Napisano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Wszedłem Ewa na wasza stronke. Jakie warunki sa zeby dostac sie do waszego teamu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATT Napisano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Trzeba być przyjacielem prezesa i z tego co sie orientuje na razie nowego naboru żadnego nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ew_a_ Napisano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Dokładnie tak jak pisze ATT niestety brak kasy jak na razie. Moze z czasem cos sie zmieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker80JG Napisano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Trenowanie w większej grupie chyba jest lepsze a co ma do tego kasa przeciez i tak sie sam finansuje. Jezeli jakis nabór bedzie to prosze daj Ewa info. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATT Napisano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Tyle że w naszym klubie to nikt razem nie trenuje, każdy osobno jak mu sie podoba. Bo żadnego trenera ani nic takiego nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tolas Napisano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 No witam, jest to pierwszy mój post, więc jako tako przywitać się trzeba Też jestem z Jeleniej Góry, jeżdżę na pożyczonym Salamandrze 06 z widelcem Manitou Splice Elite. W sumie tras nie mam zbyt ciekawych, bardziej turystyczne, bo za słaby i za młody jestem raczej na trasy 50km+. Muszę trochę potrenować, moje trasy: Centrum->PKS->Grzybek->Perła zachodu->Siedlęcin->Jeżów->Centrum, Centrum->Mała Poczta->Karola Miarki->Cieplice->Osiedle XX-lecia->Podgórzyn->Borowice a potem zjazd Jak kumpel wróci to kupię sobie rower (Salamander 07) i zaplanujemy jakąś grubszą trasę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker80JG Napisano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Witamy Tolas. Podobne trasy kiedys jeździłem teraz bardziej sie nastawiłem ze jedze blizej gór czyli wszytkie trasy od strony Cieplic. Ja myslałem ATT ze wy razem cos trenujecie ale ok dzieki za info czyli dalej jezdze pod pulsometr hehe Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rak71 Napisano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Witaj Tolas! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tolas Napisano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Cholera no, w parę sekund cały mój plan wziął w łeb. Ciotka: "Nie możesz sprzedać telefonu bo nie jest do końca twój, poza tym nie możesz się sprzeciwiać woli ojca (ojciec nie chce mi kupić roweru, bo niby nie zasłużyłem, więc sam postanowiłem zebrać kasę) więc ja ci nie dam tych 700zł które przysłała dla ciebie Mania skoro masz za nie kupić rower" Moja rodzina mnie zabija. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Logan85 Napisano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Serdecznie witamy nowego kolege na forum Dzisiejsza trasa: Zabobrze--> Przesieka--> szlakiem ER-2 "Liczyrzepa" do Jakuszyc, powrót główną drogą przez Szklarską i Piechowice Razem 73 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wacha333 Napisano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 ...Powitanie dla Tolas'a ... a tak nawiasem... czy jest ktos chetny przygarnac od czasu do czasu czlowieka z rowerkiem MTB ?? i wyskoczyc gdzies na jakies wycieczki po okolicy?? ja z okolic Jeleniej i caly czas napedzam sie sam... a szkoda jesli jest nas tylu w poblizu... pozdrowki dla ekipy z jeleniej i okolic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tolas Napisano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 waha, ja Tobie zazdroszczę drogi do jeleniej, ten zjazd z kapeli... Hmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wacha333 Napisano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 ...to robimy jutro ustawke o 17 na kapeli i razem sobie pozazdroscimy tego zjazdu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Logan85 Napisano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 To lepiej zobacz zjazd z Płoszczynki na Płoszczyne. Kapela się chowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majster Napisano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 z płoszczynki na płoszczyne miałem max 72,47 lekko dokręcając a na Kapelę można wjechać ciekawą ścieżką lasem z "prawej" strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tolas Napisano 8 Sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 ...to robimy jutro ustawke o 17 na kapeli i razem sobie pozazdroscimy tego zjazdu Nie mam jak dojechać za bardzo, poza tym niestety przerzutki coś mi szwankują ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.