Skocz do zawartości

[Jelenia Góra]

Mieciu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!wczorajsza traska to:J.G.>>Łomnica>>Karpniki>>Strużnica>>Gruszków>>Kowary>>Karpacz(Orlinek)>>Sosnówka>>Staniszów>>J.G.

DST.-66km. :)

Napisano

A ja dzisiaj taka rozjazdowka przed jutrem: Zabobrze -> Cieplice -> Sobieszów -> Podgórzyn -> Cieplice -> Zabobrze :D

Napisano

Witam!Dzisiejsza traska to :J.G.>>Kapela>>Świerzawa>>Nowy Kościół>>Złoty Las>>Wilków>>Leszczyna>>Łaźniki>>Męcinka>>Piotrowice>>Jawor>>Paszowice>>Lipa>>Kaczorów>>Maciejowa>>Wojanów>>Dąbrowica >>J.G

DST.-123km. :)

Napisano

Gratulacje! ew_a_ :D

Trzeba składać kasę na jakiegoś dobrego górala! :P .Chętnie pojeździł bym rowerkiem MTB

Napisano

Trenowanie w większej grupie chyba jest lepsze a co ma do tego kasa przeciez i tak sie sam finansuje. Jezeli jakis nabór bedzie to prosze daj Ewa info. Pozdro

Napisano

Tyle że w naszym klubie to nikt razem nie trenuje, każdy osobno jak mu sie podoba. Bo żadnego trenera ani nic takiego nie ma.

Napisano

No witam, jest to pierwszy mój post, więc jako tako przywitać się trzeba :)

Też jestem z Jeleniej Góry, jeżdżę na pożyczonym Salamandrze 06 z widelcem Manitou Splice Elite. W sumie tras nie mam zbyt ciekawych, bardziej turystyczne, bo za słaby i za młody jestem raczej na trasy 50km+. Muszę trochę potrenować, moje trasy: Centrum->PKS->Grzybek->Perła zachodu->Siedlęcin->Jeżów->Centrum,

Centrum->Mała Poczta->Karola Miarki->Cieplice->Osiedle XX-lecia->Podgórzyn->Borowice a potem zjazd :)

Jak kumpel wróci to kupię sobie rower (Salamander 07) i zaplanujemy jakąś grubszą trasę.

Napisano

Witamy Tolas. Podobne trasy kiedys jeździłem teraz bardziej sie nastawiłem ze jedze blizej gór czyli wszytkie trasy od strony Cieplic. Ja myslałem ATT ze wy razem cos trenujecie ale ok dzieki za info czyli dalej jezdze pod pulsometr hehe Pozdro

Napisano

Cholera no, w parę sekund cały mój plan wziął w łeb.

Ciotka: "Nie możesz sprzedać telefonu bo nie jest do końca twój, poza tym nie możesz się sprzeciwiać woli ojca (ojciec nie chce mi kupić roweru, bo niby nie zasłużyłem, więc sam postanowiłem zebrać kasę) więc ja ci nie dam tych 700zł które przysłała dla ciebie Mania skoro masz za nie kupić rower"

Moja rodzina mnie zabija.

Napisano

Serdecznie witamy nowego kolege na forum :P

Dzisiejsza trasa: Zabobrze--> Przesieka--> szlakiem ER-2 "Liczyrzepa" do Jakuszyc, powrót główną drogą przez Szklarską i Piechowice

Razem 73 km

Napisano

...Powitanie dla Tolas'a ... a tak nawiasem... czy jest ktos chetny przygarnac od czasu do czasu czlowieka z rowerkiem MTB ?? i wyskoczyc gdzies na jakies wycieczki po okolicy?? ja z okolic Jeleniej i caly czas napedzam sie sam... a szkoda jesli jest nas tylu w poblizu... pozdrowki dla ekipy z jeleniej :P i okolic :(

Napisano

z płoszczynki na płoszczyne miałem max 72,47 lekko dokręcając :blink: a na Kapelę można wjechać ciekawą ścieżką lasem z "prawej" strony.

Napisano
  wacha333 napisał:
...to robimy jutro ustawke o 17 na kapeli :) i razem sobie pozazdroscimy tego zjazdu :blink:

Nie mam jak dojechać za bardzo, poza tym niestety przerzutki coś mi szwankują ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.