Skocz do zawartości

[Jelenia Góra]

Mieciu

Rekomendowane odpowiedzi

No witam, jest to pierwszy mój post, więc jako tako przywitać się trzeba :)

Też jestem z Jeleniej Góry, jeżdżę na pożyczonym Salamandrze 06 z widelcem Manitou Splice Elite. W sumie tras nie mam zbyt ciekawych, bardziej turystyczne, bo za słaby i za młody jestem raczej na trasy 50km+. Muszę trochę potrenować, moje trasy: Centrum->PKS->Grzybek->Perła zachodu->Siedlęcin->Jeżów->Centrum,

Centrum->Mała Poczta->Karola Miarki->Cieplice->Osiedle XX-lecia->Podgórzyn->Borowice a potem zjazd :)

Jak kumpel wróci to kupię sobie rower (Salamander 07) i zaplanujemy jakąś grubszą trasę.

Cholera no, w parę sekund cały mój plan wziął w łeb.

Ciotka: "Nie możesz sprzedać telefonu bo nie jest do końca twój, poza tym nie możesz się sprzeciwiać woli ojca (ojciec nie chce mi kupić roweru, bo niby nie zasłużyłem, więc sam postanowiłem zebrać kasę) więc ja ci nie dam tych 700zł które przysłała dla ciebie Mania skoro masz za nie kupić rower"

Moja rodzina mnie zabija.

...Powitanie dla Tolas'a ... a tak nawiasem... czy jest ktos chetny przygarnac od czasu do czasu czlowieka z rowerkiem MTB ?? i wyskoczyc gdzies na jakies wycieczki po okolicy?? ja z okolic Jeleniej i caly czas napedzam sie sam... a szkoda jesli jest nas tylu w poblizu... pozdrowki dla ekipy z jeleniej :P i okolic :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...