madek Napisano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 No coz ja siedzialem w pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rak71 Napisano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Ja też byłem na Paradzie!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał87 Napisano 30 Września 2009 Udostępnij Napisano 30 Września 2009 witam, był by ktoś chętny na sobote (03.10) na jakiś dłuzszy wypad w okolice karpacza albo jakies inne ciekawe miejsce? jestem z centrum polski i przyjade do Jeleniej Góry na weekend jak by ktoś miał ochote pojeździć i pokazać jakieś fajne trasy to prosze o kontakt na gg 8668042. przyjade w piątek mam nadzieje ze do godziny 13 wiec jakoś koło 14-15 tez chetnie bym wyskoczył na rower i w niedziele do godz. 13 równiez będe chcaił posmigać a w tych rejonach będe pierszy raz więc pewnei będzie co jeździć, jak są chętni to zapraszam, a nocleg mam chyba gdzieś w rejonie cieplic, gdzieś w pobliżu uzdrowiska cieplice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madek Napisano 30 Września 2009 Udostępnij Napisano 30 Września 2009 W sobote jest maraton w Polanicy Zdrój, ale czesto robimy ze znajomymi wycieczki niedzielne wiec jak bedzie pogoda to mozliwe ze cos posmigamy. Masz czas tylko do 13? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał87 Napisano 30 Września 2009 Udostępnij Napisano 30 Września 2009 w niedziele tylko do jakieis 13-14 bo koło 15-16 będę wracał do domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firestorm Napisano 11 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Hmm... Pogoda kiepska to z domu się ruszać nie chce. Też tak macie? Ale za to czasami mam taką ochotę by wyskoczyć gdzieś na teren i nie patrzyć. Deszcz nie deszcz byle by sobie pojeździć ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Logan85 Napisano 11 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Hmm... Pogoda kiepska to z domu się ruszać nie chce. Też tak macie? Ale za to czasami mam taką ochotę by wyskoczyć gdzieś na teren i nie patrzyć. Deszcz nie deszcz byle by sobie pojeździć ;P Pogoda kiepska ? Co to znaczy ? Pogoda na rower ZAWSZE jest dobra lub bardzo dobra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BarteX88 Napisano 14 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Nie chciałby ktoś z jeleniej kupić ciuszków bądź też roweru ?? http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=5097111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rak71 Napisano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Dzisiaj zrealizowałem swój cel,który od dawna chodził mi po głowie a mianowicie kąpiel w lodowatej wodzie. Kiedy przeczytałem w internecie informację,że odbędzie się w Przesiece doroczna kąpiel Morsów,pomyślałem że muszę to wykorzystać. Fajnie zorganizowana impreza prowadzona przez "Ducha Gór"muzyka,grochówka,kiełbaska z rożna,grzaniec a nawet sauna i to wszystko za darmo! Naprawdę warto było tam pojechać,niesamowite wrażenie po takiej kąpieli!!! POLECAM WSZYSTKIM! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Logan85 Napisano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Szalejesz raku, szalejesz Jak tam nowy sezon ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rak71 Napisano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Szalejesz raku, szalejesz Jak tam nowy sezon ? Witam!Sezon rozpoczęty na dobre.udało mi się przejechać od początku roku 1300 km.Jak zdrowie i czas dopisze to może 10000 km wykręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Logan85 Napisano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2010 Przypominam, że 17stego i 18stego kwietnia, w ramach akcji "Polska na rowery!" organizowane są wycieczki. Szczegóły tutaj: jelonka.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CobraJG Napisano 2 Maja 2010 Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Witam wszystkich. Też jestem z Jeleniej Góry i często sobie pomykam na rowerku mam nadzieje że gdzieś się spotkamy na szlaku. W sumie mam w planach wyjazd 2-3dniowy do Pragi spanie pod namiotami itd ale najpierw muszę kupić nowy rower crossowy bo stary rower zaniemógł to mój temat odn moich typów jeśli ktoś chciałby pomóc to będę wdzięczny. http://www.forumrowerowe.org/topic/68308-rower-cross-author-zenith-vs-unibike-zethos-ktory-wybrac/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Logan85 Napisano 3 Maja 2010 Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Witamy na forum! Może się kiedyś zgadamy na wspólna przejażdżkę zakorkowanymi ulicami Jeleniej Góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Logan85 Napisano 21 Maja 2010 Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 W niedzielę 23. maja odbędzie się Rowerowa Parada Retro. Start godzina 11 z Placu Ratuszowego. Rowerzyści spacerowym tempem pojadą do Cieplic, na plac Piastowski, gdzie przed Hotelem Caspar zatrzymają się na krótką przerwą. Później – przez Park Zdrojowy (póki jeszcze można) – dojadą do Parku Norweskiego, gdzie zapowiedziano rodzinny piknik i zabawę z rozdaniem nagród. Szczegóły Jelonka.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schakal Napisano 27 Maja 2010 Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Witam, ja także jestem z Jeleniej Góry Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rak71 Napisano 2 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Wczoraj pobiłem mój dotychczasowy rekord z ubiegłego roku przejechałem 406 km w 15 h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ew_a_ Napisano 2 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Wow! Gratuluję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CobraJG Napisano 2 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Gratulacje 400km to już jest wyczyn ja wczoraj testowałem nowe siodełko Velo Plush bardzo dobre ergonomiczne . Minus z przodu za szerokie i troszkę sobie klejnoty obtarłem a jutro jadę na 2 dni w góry sowie z grupą 5 osób. Wczoraj zrobiłem troszkę mniejszą od Raka71 bo ok 80 km Jelenia - Szklarska - Jakuszyce - Wodospad Kamieńczyka - Szrenica - Łabski Szczyt - Szklarska dolna - Jelenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schakal Napisano 3 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Wow 400km to ja nawet nie marzę o czymś takim Podziwiam i chylę czoła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chfiecik Napisano 26 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 nie wiem, czy to odpowiedni dział ;pp ale ktoś coś tam wspominał o dojechaniu do Karpacza, Świątynia Wang i później wjazd na śnieżkę... i moje pyt brzmi.. czy tak normalnie można sobie tam wjechać rowerem ? bo z tego co słyszałem to tylko jak rozgrywany jest wyścig... proszę o odpowiedź i pozdrawiam ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ew_a_ Napisano 26 Listopada 2010 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Tak normalnie nie można, chyba, że będziesz miał wyjątkowo dużo szczęścia i nie trafisz na strażników Próbować zawsze można, a jak już się nie uda, to zawsze możesz powiedzieć, że nie jesteś stąd i nie wiedziałeś, że tu nie można rowerem wjeżdżać Chociaż nie wiem czy tam jakieś tabliczki nie stoją, że jest zakaz jazdy rowerem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Logan85 Napisano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 I jak tam misiaczki, jeździcie ? Ja wczoraj zmieniłem oponki na kolcowane, teraz to mi żaden lód niestraszny Podczas dojadzów i powrotów z pracy widzę przynajmniej jednego rowerzystę, więc nie jest chyba aż tak źle a Wy jakie macie odczucia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chfiecik Napisano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2010 ew_a dzięki za info ) Ja na razie niestety jeździć nie mogę, bo mój bike przechodzi generalne odświeżanie )) jakoś w next tygodniu przyjdą części i będę gotowy do przygody na śniegu :DD POZDRAWIAM aLL ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianDro Napisano 6 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 może ktoś opisałby swoje trasy z okolic Jeleniej Góry. Mieszkam w Jelonce od niedawna. Najczęściej jezdzę trasą do Łomnicy - potem jadę na Karpniki zaliczam bukowiec i przez Kostrzycę dojezdzam do obwodnicy na Karpacz. Tamtędy wracam do Jelonki. Taka trasa 40 km ale po asfalcie. Chciałbym pojezdzic po lasach. Jak macie jakieś propozycje byłbym wdzięczny. na Łopatę sobie wjedź żółty szlak w gore od Strużnicy, częsty odcinek maratonu jeleniogórskiego. ostra górka, początek szutrowy, końcówka pseudo-asfaltowa. polecam:) ...więc przedstawię się i ja:) Damian Drobyk, Jelenia Góra, można mnie zobaczyć często gdzieś na trasie wokół Jelonki... a miejsc do jazdy nie brakuje. Pozdrawiam forumowiczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.