Logan85 Napisano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 W Izerach to jeszcze śnieg leży ostanio chcieliśmy po nich pojeździć, ale okazało się, że zaraz za Rozdrożem Izerskim droga jest pełna sniegu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oxygen Napisano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Myślę ,że jazda po Izerach zacznie się dopiero po połowie maja. Tymczasem dzisiaj ; Jel-Góra>Siedlęcin G.>Goduszyn>Cieplice ( buł akurat wyścig szosowców juniorów)> Podgórzyn>Zachełmie>Cieplice>Jel.Góra. 44,51 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Durango24 Napisano 11 Maja 2009 Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 Witam Jestem z okolic Małej Poczty xD jest ktoś jeszcze z tamtąd moze? Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 29 Maja 2009 Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 ja jestem z okolic małej mozna powiedziec. na czym jezdzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cebek Napisano 2 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Witam wszystkich! Po dłuższej przerwie wróciłem na rower i mam zamiar poprzypominać sobie stare trasy rudaw janowickich, karkonoszy i innych przyległości. Pozdrawiam z Kowar!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
canonier Napisano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Cześć! Jestem z Cieplic, jak by chciał ktoś polatac po okolicach to z wielką checia bo samemu to nuuuudno... Jak cos to pisac na gg 10707655 (latam tylko po asfaltach) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Durango24 Napisano 15 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 na dualu 16,5/ 26" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ew_a_ Napisano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 I znowu jakaś cisza się tu zrobiła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 4 Lipca 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Znajdzie się ktoś chętny na wspólną jazdę na początku sierpnia (mniej więcej w dniach 3-7)? Planuję w tych dniach wybrać się z bratem i rowerami na krótki urlop i miło by było pojeździć z kimś kto zna ciekawe trasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firestorm Napisano 8 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Ja mieszkam W cieplicach ;D Moja trasa to nowa uzdatnialnia wody w Cieplicach i tam jest droga do Marczyc... Wyjeżdżamy przy zalewie w sosnówce a dalej to tam gdzie was pedały poniosą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rak71 Napisano 8 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Witam!dawno mnie tu nie było !no to się pochwalę: Korzystając z optymistycznych prognoz pogody postanowiłem wyjechać na trasę , pobić swój dotychczasowy rekord przejechanych kilometrów w ciągu jednego dnia. Wyruszyłem z domu o godzinie 3.30 nad ranem.Noc była wyjątkowo ciepła 16 st. więc nie musiałem zabierać kurtki,dzień zapowiadał się upalnie i taki był do godz.13.00. Dużą część trasy przejechałem w upale przekraczającym 30 st. a do tego było bardzo duszno . Z Jeleniej Góry pojechałem w stronę Lubania Śl. W Lubaniu skręciłem na drogę woj.nr 296 do Żagania przez Węgliniec i Iłową.Na rogatkach Żagania na zdezelowanej kostce brukowej złapałem gumę.Po naprawie dętki i małym posiłku ruszyłem dalej do Żar i Lubska.W Lubsku wjechałem na drogę nr. 289 do Nowogrodu Bobrzańskiego.Z Nowogrodu ruszyłem do Kożuchowa tam wjechałem na drogę 297 do Bolesławca.Mijając Szprotawę zrobiłem sobie przerwę na mały posiłek. W Szprotawie niestety z zachodu zaczęły nadciągać ciemne burzowe chmury co zapowiadało niezłą ulewę i burzę.Postanowiłem szybko ruszyć w dalszą drogę aby odjechać jak najdalej od tych ciemnych chmur w nadziei,że może mnie ominą.Ale niestety po ujechaniu 20 km.dopadła mnie silna burza.Akurat przejeżdżałem przez Starą Oleszną i tam w miejscowym sklepie się schroniłem.Po upływie 30 minut burza przeszła ale niestety deszcz ciągle padał.Nie chciałem dłużej czekać i ruszyłem w deszczu do Bolesławca.Przed Bolesławcem przestało padać,i zrobiło się całkiem przyjemnie. Dalszą część trasy jechałem już w dobrych warunkach. Udało mi się pobić, wcześniejszy rekord z roku 2007 który wynosił 269 km. Wczoraj przejechałem 311,7 km. ze średnią prędkością 27,7 km/h w czasie 11,22 h Na drugi rok do pobicia 400 km! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firestorm Napisano 12 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 hmmm... Niezła trasa... Jeśli uda ci się podbić do 400 km to naprawdę jestem pod wrażeniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firestorm Napisano 13 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Jest ktoś chętny do wspólnej jazdy w Jeleniej lub w Cieplicach? Można pojedynczo można większą grupą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Logan85 Napisano 13 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Napisz gdzie lubisz jeździć, jakie tempo, itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CoolBreeze Napisano 13 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Hej, byłem w tym roku w Cieplicach przez tydzień, bardzo sympatyczna mieścina Ale słyszałem że tam obecnie nie wesoło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Firestorm Napisano 15 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Nie wesoło? Może i tak trochę z pogodą... Napisz gdzie lubisz jeździć, jakie tempo, itp No to tak... Lubię jeżdzić po mieście jak i w terenie lubię jeżdzić za miastem jak i po polnych drogach... Ogólnie mówiąc lubię jeżdzić wszędzie... A do tempa to się dostosuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Logan85 Napisano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Cześć czołem kluski z rosołem Dzisiaj miałem przyjemność wprowadzić mojego kolegę w świat turystyki rowerowej. Z okazji zakupu sakw pojechaliśmy sobie lekką i przyjemną trasą z Zabobrza szlakiem ER-6 "Dolina Bobru" do Wojanowa, dalej czarnym łącznikiem do Karpnik, później żółtym i czerwonym szlakiem przez Łomnice. Jeśli ktoś ma ochotę pooglądać żerujące bociany to zapraszam na czerowny szlak do Łomnicy rak71 moje gratulacje widzę, że cykloza postępuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Logan85 Napisano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Nie wiem jak Wy, ale ja bardzo lubie jeździć po jelonce po zmroku, oczywiście ze światłami Pomyślałem, że można by stworzyć coś na wzór "Nocnego Patrolu" odbywającego się w Lublinie. Goście mają nawet swoją stronę http://nocnypatrol.org.pl/ Piszę się ktoś na coś takiego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madek Napisano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Ale jezdzisz po ulicach czy w terenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Logan85 Napisano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Ale jezdzisz po ulicach czy w terenie? W nocy tylko po ulicach, najlepiej mi się jeździ Wolności. Cztery pasy ruchu dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ew_a_ Napisano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Może i fajny pomysł, ale lepiej by było gdzieś w terenie pojeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość usama aus beskyd.lviv.ua Napisano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 witam panstwo! jestem z ukrainy i planuje byc v JG 16.08 i wyjechac ztad do turnova w czhechach. czhy chcialo by panstwo spendzic te pojazdke razem? wychodzi blizko 80 km w jedne strone. dalej chce pociagem do prahy, a dalej... ale planuje teraz tylko JG - Turnov Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Logan85 Napisano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Przypominam, że w najbliższą niedzielę odbędzie się IX Parada Rowerów Link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ew_a_ Napisano 21 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Szkoda, że krzyżuje się z zawodami w Zieleńcu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Logan85 Napisano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Prawie 2000 osóby było na Paradzie, a z naszego forum chyba tylko ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.