ew_a_ Napisano 12 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Żyjemy, ale jeździmy, no przynajmniej ja ja się jeszcze zastanawiam czy w Langu też nie wystartować, a w skandii chyba pojadę najkrótszy dystans to może coś wywalczę w K2 a o generalkę tu nie walczę, więc można spróbować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Logan85 Napisano 17 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Jeździmy, jeździmy Fotki z dwóch wypadów: http://picasaweb.google.com/Loganik85/0102...8ZbiornikBukWka http://picasaweb.google.com/Loganik85/0812082008Wakacje2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufoludek Napisano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Wszyscy jezdża wiec nei mają czasu pisać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ew_a_ Napisano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 A jutro kibicujemy naszym kolarzom na olimpiadzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker80JG Napisano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 i mamy SREBRO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a teraz z innej beczki startuje w Piechowicach w swoim pierwszym maratonie czy ktos moze mi powiedziec cos o trasie? jade mege czyli 48 km jak na mega to mały cos dystans mi sie wydaje czy ta trasa taka trudna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufoludek Napisano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 Technicznie łatwa, na początku długi podjazd i pod koniec długi podjazd , reszta powinna być na stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ew_a_ Napisano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 Maratony u Grabka ogólnie nie są trudne technicznie :-) ja też oczywiście się zjawię i jadę mega a następnego dnia jest uphill pod Łabski Szczyt i chyba na to też się wybiorę P.S. Warto było wstać o 4 rano, żeby pokibicować Mai i Oli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufoludek Napisano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 Maratony u Grabka ogólnie nie są trudne technicznie W sumie to masz racje , ale ten jest wybitnie łatwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ew_a_ Napisano 23 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 Porównywalny ze Świeradowem? :> o ile byłeś, bo nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ufoludek Napisano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 No byłem i jak tak pojechałem przedwczoraj na trase zobaczyc to wydaje mi sie ze łatwiejsza trasa niz Swieradów. No chyba ze cos było na kawałku który opuściłem bo czasu brakło. A tak to cały czas albo asfalt jest albo mocno ubity szuter. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rak71 Napisano 21 Września 2008 Udostępnij Napisano 21 Września 2008 ale tu smutno żyjecie jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ew_a_ Napisano 23 Września 2008 Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Ja żyję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Logan85 Napisano 24 Września 2008 Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Ja teś hyhy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madek Napisano 24 Września 2008 Udostępnij Napisano 24 Września 2008 ja tez i jezdze oczywiscie chociaz w chwili obecnej rower jest w rozbiórce i czeka na nowe koła i hamulce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ew_a_ Napisano 25 Września 2008 Udostępnij Napisano 25 Września 2008 A ja w sobotę ostatni maraton w Polanicy i później to już rozjazd robię :-) i składam nowy rower na przyszły sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATT Napisano 25 Września 2008 Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Ja też żyję, ba nawet mam się dobrze A co do maratonu to miejmy nadzieję że pogoda się utrzyma to będzie fajnie w Polanicy Bo sama trasa już jest prosta więc chociaż pogoda będzie utrudnieniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ew_a_ Napisano 25 Września 2008 Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Pogoda ma się poprawić i całe szczęście, bo w błocie mój rower już całkiem odmawia posłuszeństwa, a muszę walczyć o 10. miejsce :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 5 Października 2008 Autor Root Admin Udostępnij Napisano 5 Października 2008 widzę, że jelenia odżyła... wrócę, to będzie z kim jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ew_a_ Napisano 5 Października 2008 Udostępnij Napisano 5 Października 2008 A ja teraz już studia we Wrocku i tu poznaje nowe trasy do trenowania ;-) i już nawet pierwszą glebę we Wrocku zaliczyłam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Logan85 Napisano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 A gdzie są rowerzyści z Jeleniej Góry ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madek Napisano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Skladaja rower do kupy w pokoju ;P Ale i tak dopiero gdzies od lutego bede mial czas cos pojezdzic No i sezon powoli zacznie sie na dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ew_a_ Napisano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 A ja jestem we Wrocławiu i cały czas trenuję ;-) i już nawet zdążyłam mieć tutaj dosyć poważny upadek na rowerze... najlepsze jest to, że górach nigdy na rowerze sobie aż takiej krzywdy nie zrobiłam, jak na nizinach we Wrocławiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Logan85 Napisano 22 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2009 Dzisiaj Zaborze --> Sobieszów, z panną trochę po Parku Norweskim --> Sobieszów --> Zabobrze 31km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sky Napisano 14 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2009 Witam wszystkich:) Jestem mieszkańcem wsi Stara Kamienica, leżącej 11km od Jeleniej Góry. Miesięcznie robie na dwóch kółkach ok. 850km(od momentu kiedy zejdzie śnieg, do momentu gdy przychodzą przymrozki poniżej 3 stopni ) Chciałbym Wam przedstawić dwie trasy, którymi lubie sobie pojeździć Trasa nr 1, ok. 75-80km, wiekszość po asfalcie lecz są odciniki po drogach bardzo kamienistych z dużymi podjazdami i zjazdami. Przedstawię ją w postaci listy wsi i miast(aż jedno chyba ), przez które trzeba będzie przejechać., gdyby ktoś miał pytania proszę pisać (przydatna jest jak najnowsza mapa (zgubiłem się 2 razy ) Trasa nr 1 Stara Kamienica->Barcinek->Pasiecznik->Wojciechów(dość długi podjazd drogą asfaltową)->Golejów(zjazd drogą asfaltową, też dość długi)->Łupki(można zjechać z drogi asfaltowej na drogę leśną, całkiem przyzwoitą)->Wleń->Nielestno->Pilchowice->Maciejowiec(długi podjazd drogą asfaltową, w niektórych miejscach dużo piasku na nawierzchni,małe natężenie ruchu)->Pokrzywnik(~500-1000m po stromym podjeździe drogą asfaltową->Pasiecznik(drogą prowadzącą przez pola, bardzo kamienistą, radzę uważać na większe kamieni)->Janice(droga asfaltowa w bardzo złym stanie)->Grudza->Nowa Kamienica->Kłopotnica(krótki odcinek po drodze szutrowej, nasępniej długi zjazd po nowej drodze asfaltowej przez las, małe natężenie ruchu drogowego)->Rębiszów(krótkie podjazdy i zjazdy po drogach asfaltowych)->Proszowa->Kwieciszowice->Mała Kamienica->Stara Kamienica Jechałem tą trasą ok. 5h i 30 min. Trasa nr 2 Stara Kamienica->Barcinek->Wrzeszczyn(przejazd przez zapore)->Siedlęcin(długi podjazd drogą asfaltową)->Strzyżowiec->Pilchowice(przejazd przez zapore)->Maciejowiec->Wojciechów->Pasiecznik->Barcinek->Stara Kamienica Ot trasa na zabicie czasu, niezbyt wymagająca, po drodze ładne widoki :) Jutro dodam jeszcze kilka krótszych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oxygen Napisano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 Jestem nowy na forum. Z Jeleniej Góry. Jeżeli chodzi o jazdę to jestem spontaniczny co do tras. Chyba ,że jadę z kimś i się umawiamy co do trasy. Często jeżdżę w kierunku na Janowice, Karpniki, Bukowiec. Bardzo lubię Izery.Zresztą wszędzie lubię jeździć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.