rak71 Napisano 29 Marca 2008 Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Jelenia Góra>>Staniszów>>Sosnówka>>Miłków>>Ścięgny>> Kowary>>Gruszków>>Strużnica>>Karpniki>>Łomnica>>J.Góra DST.-46,4 AVS.-25,1 Max.-52,1 Time.-1,51 h A wiatr dzisiaj rzeczywiście daje w kość Dzisiaj jeszcze pod wieczór kilka km po Jelonce haha DST.-13,9 AVS.-26,7 Max.-47,5 Time.-0,31 h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ew_a_ Napisano 30 Marca 2008 Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 dzisiaj pojechałam sobie w okolice krzyża i robiłam rundy przełajowe i w końcu udało mi sie wyjechać podjazd, gdzie w tamtym roku nie dałam rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rak71 Napisano 30 Marca 2008 Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Dzisiaj do południa wypad na giełdę na Lubańską. A po południu pojechałem sobie tak: Jelenia Góra>>Maciejowa>>Wojanów>>Łomnica>> Mysłakowice>>Miłków>>Sosnówka>>Podgórzyn>>Cieplice>> Jelenia Góra DST.-53,2 AVS.-27,8 Max.-56,8 Time.-1,55 h ewa początek sezonu a Ty zaliczyłaś podjazd,którego nie mogłas w tamtym roku!To brawo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ew_a_ Napisano 30 Marca 2008 Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 a no trzeba sie brać do roboty teraz moj cel to chojnik, bo w tamtym roku miałam tam problemy tez i całego nigdy nie udało mi sie podjechac. No a po chojniku to góra szybowcowa stokiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rak71 Napisano 31 Marca 2008 Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Dzisiaj:Jelenia Góra>>Łomnica>>Karpniki>>Krogulec>>Bukowiec>> Kostrzyca>>Kowary>>Ścięgny>>Miłków>>Sosnówka>> Podgórzyn>>Sobieszów>>Piastów>>Kromnów>>St.Kamienica >>Rybnica>>Goduszyn>>Jelenia Góra DST.-64,4 AVS.-27,0 Max.-62,4 Time.-2,23 h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rak71 Napisano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Dzisiaj:Jelenia Góra>>Siedlęcin>>Rybnica>>Barcinek>>Pasiecznik>> Wojciechów>>Golejów>>Łupki>>Wleń>>Nielestno>>Czernica>> Janówek>>Chrośnica>>Przełęcz Kapella>>Dziwiszów>>J.Góra DST.-67,2 AVG.-27,0 Max.-60,9 Time.-2,32 h trasa razem z synem: Jelenia Góra>>Mysłakowice>>Miłków>>Sosnówka>>Podgórzyn>> Podzamcze>>Sobieszów>>Cieplice>>Jelenia Góra DST.-36,5 km Time.-1,59 h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker80JG Napisano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Niedziela rundki cieplice podgóryn sobieszów cieplice x 2 poniedziałek jg - cieplice - sobieszów - podgórzyn - sosonówka (dojazd lasem) - miłków - mysłakowice - łomnica - JG wtorek rundki jak wczesniej napisałem ale odwrotnie i x 3 (wiało bocznym stasznie) dzis luzik jutro chyba na rudawy sie wybiore ale nie wiem czy mnie praca nie wyhamuje Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ew_a_ Napisano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 a ja dzisiaj w siedlęcinie 10x podjazd (5x rozjazd 5x) i potem rozjazd i do domu w drodze na siedlęcin trochę mnie zmoczyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
biker80JG Napisano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Moze zle ewa czytam ale ty podjazd traktujesz jako rozjechanie??? ten nawias mnie nurtuje hihi ten podjazd w pewnym momencie dosc trzyma tj około 100 m (chodiz mi o podjazd w kierunku drogi na zgorzelec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ew_a_ Napisano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 hehe tak, źle czytasz po 5 podjazdach zrobiłam sobie rozjazd w stronę jeleniej i potem znowu do siedlęcina i kolejne 5 podjazdów ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rak71 Napisano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Dzisiaj:Jelenia Góra>>Łomnica>>Karpniki>>Krogulec>>Bukowiec>> Kostrzyca>>Miłków>>Sosnówka>>Podgórzyn>>Cieplice>>J.Góra DST.-39,6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rak71 Napisano 4 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Dzisiaj trochę po Jelonce pojeździłem,zahaczyłem też Łomnicę. Z Łomnicy ścieżką rowerową do domu. DST.-35,5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rak71 Napisano 6 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Dzisiaj króciutko:Jelenia Góra>>Cieplice (Lubańska- giełda)>>Goduszyn>> Siedlęcin>>Jeżów>>Jelenia Góra DST.-22,7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rak71 Napisano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Dzisiaj przed pracą pojechałem sobie tak: Jelenia Góra>>Maciejowa>>Komarno>>Radomierz>>Janowice Wlk.>>Trzcińsko>>Karpniki>>Krogulec>>Bukowiec>> Kostrzyca>>Kowary>>Ścięgny>>Karpacz>>Miłków>> Sosnówka>>Staniszów>>Jelenia Góra DST.-60,7 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rak71 Napisano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Dzisiaj przed pracą postanowiłem odwiedzić naszych południowych sąsiadów.Wyruszyłem około 7 rano,a to dlatego ,że na 14-stą do pracy!No i trzeba spokojnie wrócić.Wolałem mieć zapas czasu,różnie może być. A pojechałem tak: Jelenia Góra>>Siedlęcin>>Rybnica>>Stara Kamienica>>Mała Kamienica>> Kwieciszowice>>Proszowa>>Przecznica>>Gierczyn>>Krobica>>Czerniawa Zdr.>>Nove Mesto P.Smrkem(CZ)I powrót prawie tą samą trasą. DST.-84,9 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ew_a_ Napisano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 a ja wczoraj i dzisiaj standardowa trasa: Zabobrze - Cieplice - Sobieszów - Podgórzyn - Cieplice - Zabobrze w niedziele pierwsze zawody... zobaczymy jak to będzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rak71 Napisano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Dzisiaj po mieście trochę i skoczyłem jeszcze do Maciejowej>>Wojanów>>Łomnica>>J.G. DST.22,7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Logan85 Napisano 12 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Witam Dawno mnie tu nie było Ze względu na nadmiar obowiązków i co za tym idzie całkowity brak czasu na przyjemności, od jakiegoś czasu śmigam codziennie na Perłe Zachodu i z powrotem Informuje, że załatano już dziury na ścieżce. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rak71 Napisano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Dziasiaj:Dzisia:J.Góra>>Cieplice(Lubańska)>>Goduszyn>>J.Góra J.Góra>>Goduszyn>>Rybnica>>Barcinek>>Pasiecznik>> Wojciechów>>Maciejowiec>>Pilchowice>>Strzyżowiec>> Siedlęcin>>Jeżów>>Jelenia Góra DST.-59,8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ew_a_ Napisano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 i po zawodach 4. miejsce w open w kobietach i tym samym 4. miejsce w kategorii "panie", czyli tej najwyższej :-))) pierwszy start w sezonie zaliczam do udanych :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rak71 Napisano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Dziś:Jelenia Góra>>Cieplice>>Podgórzyn>>Przesieka>>Zachełmie>> Sobieszów>>Cieplice>>J.Góra>>Łomnica>>Wojanów>>Bobrów>> Trzcińsko>>Janowice Wlk.>>Radomierz>>Komarno>>Maciejowa>> Jelenia Góra DST.-71,5 km AVS.-28,3 Max.-53,2 Time.-2,31 h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rak71 Napisano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Dzisiaj:Jelenia Góra>>Dziwiszów>>Kapella>>Radzyń>>Podgórki>> Wojcieszów>>Kaczorów>>Radomierz>>Janowice >>Trzcińsko Karpniki>>Krogulec>>Bukowiec>>Kostrzyca>>Mysłakowice>> Łomnica (ścieżką row.)>>Jelenia Góra DST.-59,3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rak71 Napisano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Dzisiaj:Jelenia Góra>>Goduszyn>>Rybnica>>Stara Kamienica>>Kromnów> Piastów>>Sobieszów>>Podgórzyn>>Sosnówka>>Miłków>> Mysłakowice>>Jelenia Góra DST.-50,3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rak71 Napisano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Jelenia Góra>>Staniszów>>Sosnówka>>Miłków>>Ścięgny>>Kowary> Gruszków>>Strużnica>.Karpniki>>Trzcińsko>>Bobrów>>Wojanów>> Maciejowa>>Jelenia Góra DST.-54,5 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ew_a_ Napisano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 a ja już od poniedziałku nie mam roweru i odzyskam go dopiero w sobotę chyba :-( a tu taka piękna pogoda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.