rak71 Napisano 7 Marca 2008 Udostępnij Napisano 7 Marca 2008 Dzisiaj:Jelenia Góra>>Dziwiszów>>Kapella>>Radzyń>>Podgórki>> Wojcieszów>>Kaczorów>>Radomierz>>Maciejowa>>J.Góra DST.-45,2 km AVS.-26,2 Max.-63 km/h Time.-1,44 h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rak71 Napisano 9 Marca 2008 Udostępnij Napisano 9 Marca 2008 Dziś:Jelenia Góra>>Jeżów Sud.>>Siedlęcin>>Strzyżowiec>> Pilchowice Zapora>>Maciejowiec>>Wojciechów>>Pasiecznik>> Barcinek>>Stara Kamienica>>Kromnów>>Wojcieszyce>> Cieplice>>Jelenia Góra DST.-50,9 km AVS.-26,8 km/h Max.-54,3 Time.-1,54 h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ew_a_ Napisano 10 Marca 2008 Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 dzisiaj troche dłuzszy trening: Jelenia - Łomnica - Janowice - Kaczorów - Płonina - Bolków - Domanów - Pastewnik - Świdnik - Kaczorów - Janowice - Łomnica - Jelenia, tak mniej wiecej :-) dyst. 81 km. i pod koniec jazdy kapeć, już piąty w tym roku chyba jakis rekord bedzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rak71 Napisano 10 Marca 2008 Udostępnij Napisano 10 Marca 2008 Dzisiaj:Jelenia Góra>>Cieplice>>Podgórzyn>>Podzamcze>> Sobieszów>>Cieplice>>Jelenia Góra DST.-24,2 km AVS.-29,2 Max.-43,4 Time.-0,50 h Ja kapci też trochę w tym roku złapałem,chyba nawet więcej niż 5,ale gumy zmienione i mam nadzieję pojeździć trochę bez przymusowych postojów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rak71 Napisano 11 Marca 2008 Udostępnij Napisano 11 Marca 2008 Dziś pojechałem sobie tak:Jelenia Góra>>Łomnica>>Mysłakowice>>Kostrzyca>> Kowary>>Przełęcz Kowarska>>Przełęcz Okraj>> Mala Upa (CZ)>>Przełęcz Kowarska>>Kowary>>Gruszków>> Strużnica>>Karpniki>>Łomnica>>Jelenia Góra DST.-65,3 km AVS.-22.2 Max.-51,7 Time.-2,57 h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rak71 Napisano 12 Marca 2008 Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 A dzisiaj z braku czasu i nie pewnej pogody pojechałem sobie krótko ale dobrze! Jelenia Góra>>Jeżów Sud.>>Góra Szybowcowa>>J.Góra DST.-14,5 km AVS.-22,6 Max.-56,4 Time.0,38 h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rak71 Napisano 13 Marca 2008 Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Dziś pogoda jeszcze bardziej nie pewna!Nie miałem zamiaru dzisiaj wyjeżdżać ,bo raz deszcz raz śnieg a zaraz słońce! Czyli trzy pory w jednym dniu! Ale około 17-stej zrobiło się całkiem znośnie,i asfalt był w miarę suchy,to postanowiłem się co nieco ruszyć z domu! A pojechałem sobie na wzgórze "PAULINUM" Tam zrobiłem pięć rundek i z powrotem do domu. DST.-10,5 km AVS.-23,1 km Max.-44,7 Time.-0,27 h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rak71 Napisano 14 Marca 2008 Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Dziś:Jelenia Góra>>Cieplice>>Sobieszów>>Piechowice>> Michałowice>>Jagniątków>>Sobieszów>>Podzamcze>> Podgórzyn>>Marczyce>>Staniszów>>Jelenia Góra DST.-43,7 km AVS.-23,7 Max.-58,1 Time.-1,51 h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rak71 Napisano 15 Marca 2008 Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Dzisiaj króciutko!J.G.>>Cieplice (Lubańska)>>goduszyn>>J.G. DST.-16,5 km AVS.-22,6 Max.-53,2 Time.-0,43 h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ew_a_ Napisano 15 Marca 2008 Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 a ja dzisiaj: Jelenia - Łomnica - Mysłakowice - Kostrzyca - Miłków - Sosnówka - Podgórzyn - Sobieszów - Cieplice (po drodze zahaczyłam o stadion na lubanskiej zobaczyc przełaje ) - Jelenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rak71 Napisano 16 Marca 2008 Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Dzisiaj z braku czasu pojechałem na Górę Szybowcową haha DST.-14,5 AVS.-24,2 Max.-58,1 Time.-0,36 h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Logan85 Napisano 18 Marca 2008 Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Na http://jelenia-gora.bip.info.pl/index.php?idmp=194&r=r pojawił się przetarg Opracowanie koncepcji drogi rowerowej spinającej euroregionalne trasy rowerowe ER-2 âLiczyrzepaâ z ER-6 âDolina Bobruâ (Chojnik â Węzeł Grabarów) Zapraszam do lektury Na jelonce ukazał sie art. na temat ulicy Goduszyńskiej http://jelonka.com/news,single,init,article,14046 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rak71 Napisano 18 Marca 2008 Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Dzisiaj pomimo chłodu i wiatru musiałem przetestować nowe buty i pedały SPD. A pojechałem na Górę Szybowcową i z powrotem do domu. DST.-14,6 AVS.-23 Max.-58,1 Time.-0,38 h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rak71 Napisano 19 Marca 2008 Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 A dzisiaj pomimo fatalnej pogody,znalazłem moment nieco lepszej aury i pojechałem tak szybciutko dalej testować butki i pedałki Pojechałem z domu (ul.Pijarska)-Złotnicza-Grabarów-Zabobrze -Pijarska DST.-11 km AVS.-25,2 Max.-39,5 Time.-0,26 h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rak71 Napisano 20 Marca 2008 Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Jelenia Góra>>Cieplice>>Podgórzyn>>Marczyce>>Sosnówka Staniszów>>Jelenia Góra DST.-25 km AVS.-27 Max.-46,3 Time.-0,56 h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ew_a_ Napisano 21 Marca 2008 Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 http://wiadomosci.onet.pl/1715068,11,item.html ehhh :/:/:/ a te komentarze na onecie żałosne... A ja dzisiaj pomimo wiatru: Zabobrze - Cieplice - Sobieszów - Podgórzyn - Cieplice - Zabobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rak71 Napisano 22 Marca 2008 Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 A dzisiaj tak:Jelenia Góra>>Dziwiszów>>Kapella>>Radzyń>>Podgórki>> Wojcieszów>>Kaczorów>>Mysłów>>Kaczorów>>Radomierz>> Maciejowa>>Jelenia Góra DST.-50,5 km AVS.-24,3 Max.-55,1 Time.-2,05 h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rak71 Napisano 25 Marca 2008 Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 No i zima się nam zrobiła! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ew_a_ Napisano 25 Marca 2008 Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 A ja dzisiaj w śnieżycy sobie pojezdziłam troche akurat jak wyszłam z domu to zaczeło sypac, wiec stwierdziłam, ze nie bede wracac do domu skoro juz wyszłam a trasa to: Zabobrze - Cieplice - Sobieszów - Cieplice - Zabobrze cos ok. 20 km chyba wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rak71 Napisano 26 Marca 2008 Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 ew_a_ Twardzielka jesteś! A dzisiaj Pojeździłem sobie po J.G. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ew_a_ Napisano 26 Marca 2008 Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 a tam twardzielka od razu po prostu miałam juz dosc trenazera a ja dzisiaj podjazdy w siedlęcinie robiłam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rak71 Napisano 27 Marca 2008 Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Dzisiaj pojechałem-Jelenia Góra>>Łomnica>>Mysłakowice>>Kostrzyca>> Bukowiec>>Krogulec>>Karpniki>>Łomnica>>Wojanów>> Maciejowa>>Jelenia Góra DST.-33,1 AVS.-27,1 Max.-52,1 Time.-1,22 h Ciekawe co za bikerkę mijałem w Mysłakowicach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ew_a_ Napisano 27 Marca 2008 Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 a ja dzisiaj: Zabobrze - Cieplice - Sobieszów - Podgórzyn - Sosnówka - Miłków - Kostrzyca - Mysłakowice - Łomnica - Zabobrze. Ta bikerka to chyba ja i nawet nie pomachałeś no hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rak71 Napisano 28 Marca 2008 Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Dzisiaj postanowiłem pojechać trochę dalej.Pogoda w końcu zrobiła się możliwa do dalszych wypadzików.Chciałem też sprawdzić kondycję i ogólnie jak się mi jedzie dłużej na rowerze.Trasę wybrałem dość ciężką,bo było kilka podjazdów. Przed Przełęczą Kowarską zastanawiałem się którędy jechać,czy obwodnicą czy miastem.Niestety wybrałem drogę krótszą przez miasto i Kowary Górne.mogłem przewidzieć,że przecież leży tam jeszcze śnieg,ale nie spodziewałem się że tyle go leży na asfalcie!No i trzeba było jakieś 700 m prowadzić rower do samej Przełęczy.Później było już ok!Po za tym,że miejscami droga była mokra i trzeba było zwalniać. Trasa-Jelenia Góra>>Łomnica>>Mysłakowice>>Kostrzyca>>Kowary>>Przełęcz Kowarska>>Jarkowice>>Miszkowice>>Bukówka>>Lubawka>>Krzeszów>>Czadrów>>Kamienna Góra>>Ptaszków>>Dębrznik>>Marciszów>>Ciechanowice>>Miedzianka>>Janowice Wlk.>>Trzcińsko>>Wojanów>>Maciejowa>>Jelenia Góra DST.- 100,5 km AVS.-24,7 km/h Max.-77,1 km/h Time.-4,04 h ewa tak myślałem,że to Ty! Następnym razem pomacham !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ew_a_ Napisano 29 Marca 2008 Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 a ja dzisiaj tylko Zabobrze - Cieplice - Sobieszów - Cieplice - Zabobrze wiatr troche męczył... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.