Skocz do zawartości

[Jelenia Góra]

Mieciu

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj pojechałem sobie na Przełęcz Karkonoską.O tej porze jeszcze tam nie byłem.Na górze mgła jak mleko!Ale wjechałem bez problemów,no może poza tym że jakieś 2 km przed szczytem okulary zaparowały mi tak że jechałem omal po omacku :)

no i zjeżdżając zmarzłem i zmokłem trochę. ;)

DST.-50 km.

Wczoraj stuknęło 11000 tys.km. :P

• Root Admin
Siemka, mam takie pytanko, czy orientujecie się czy da się przejechać szczytam Karkonoszy ze Szklarskiej do Karpacza. Oczywiście wiem ze tak nie wolno <lol>. Głównie chodzi mi o to ze w penym momencie na pewno trzeba sie przeprowadzić lub wnieść po szlaku (dokładnie nei wiem) i pytanie bzmi czy jest to duzo do prowadzenia czy tylko kawałek I jak ogólnie trasa ?? Zdaje mi się ze to jest nawet w okolicach Odrodzenia bo jak była czasówka w Borowicach to się przygladałem. W tym roku to juz ciut za zimno ale strasznie chciałbym sobie taką traskę zaliczyć i nie wiem czy się da jadąc.

da sie :o .. tu masz zdjecia :Dhttp://picasaweb.google.com/pawmia7921/Row...WKarkonosze3Dni

nam sie udalo... :D od Hali szrenickiej przez Odrodzenie, Sniezke i Okraj... na Okraju zrobilismy sobie nocleg bo juz pozno bylo... a z hali szrenickiej wystartowalismy z samego rana. dzien wczesniej oczywiscie dojazd ... ze szklarskiej.

• 4 tygodnie później...
Gość BarteX88

a ja ubolewam bo mam 3 kolokwia za niecałe 2 tygodnie :D

chciałbym zapowiedzieć że fajnie byłoby w okresie wakacyjnym zrobić mini zlot osób z Jeleniej i okolic. pojeździlibyśmy troszkę razem. Co do terminów to jeszcze zbyt wcześnie aby o tym pisać :P ktoś jest za ? ;)

Ja też jestem za.A w Legnicy mam kuzyna który też jeździ na rowerku.Swego czasu często spotykaliśmy się między Jelenią a Legnicą,a potem razem po okolicach śmigaliśmy.Pewnie tez będzie chętny na takie spotkanie. :)

No chyba że nie chcecie staruszków :D

Gość BarteX88

Oczywiście że chcemy :) Tylko jest taki problem że ja z Legnicy, no i przypuśćmy Twój kuzyn nie będziemy mieli siły mocno kręcić korbami w Jeleniej, trzeba przecież siły na powrót zostawić. Chyba że busa ojcu zakoszę :)

Póki co czekam na kolejne chętne, spragnione spotkania osoby :), może ktoś jeszcze by się znalazł :thumbsup:

Witam!W sobotę jechałem sobie tak:Jel.Góra>>Dziwiszów>>Podgórki>>Wojcieszów>>Kaczorów>>Świdnik>>Marciszów>>Kamienna Góra>>Pisarzowice>>Leszczyniec>>Ogorzelec>>Przełęcz Kowarska>>Kowary>>Kostrzyca>>Mysłakowice>>Jel.Góra

DST.-89,6 km :)

A ja się muszę pochwalić, ze dzisiaj prezydent Jeleniej Góry wreczył mi statuetke najlepszego sportowca 2006/2007 w kategorii dziewcząt liceum :):D:D A i przy okazji mam informacje ze w nadchodzacym nowym roku odbedzie sie BM w Jeleniej Górze :)

• 2 tygodnie później...

Dzisiejsza trasa: Zabobrze, szlakiem ER-6 przez Dąbrowice i Wojanów, dalej czarnym łącznikiem na Karpniki, dalej pomarańczową "Obwodnicą Rudawską" na Kapnicką Przełęcz (475mnpm), na parkingu zamieniłem kilka słów z pewną rodziną z Wrocławia ktora przyjechała zwiedzić Rudawy <_< Dalej juś Trzcińsko --> Wojanów--> Dąbrowica i do domku :o DST 35 km ;)

O Ja! Nie ma jak sportowy tryb życia! ;)

Nie to co ja ! :wacko: Zaćmienie jakieś! :teehee:

kiedy otrząsnę się z jedzenia i picia! :)

Muszę sie pozbierać i przejechać sie choć z 5 km :D

ale trudne to będzie! :wacko:

A serce się rwie!tylko jakoś sił nie mam! :blush:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...