rak71 Napisano 27 Października 2007 Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Dzisiaj pojechałem sobie na Przełęcz Karkonoską.O tej porze jeszcze tam nie byłem.Na górze mgła jak mleko!Ale wjechałem bez problemów,no może poza tym że jakieś 2 km przed szczytem okulary zaparowały mi tak że jechałem omal po omacku no i zjeżdżając zmarzłem i zmokłem trochę. DST.-50 km. Wczoraj stuknęło 11000 tys.km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ew_a_ Napisano 27 Października 2007 Udostępnij Napisano 27 Października 2007 A ja dzisiaj sobie na kolorowe jeziorka pojechałam fajna wyprawa, bo pojechałam z kolezanką i pierwszy raz jechałam z kolezanką, ktora cos jezdzi mgła, mokro, zimno, ale za to jaka radosc z jazdy na rowerze dystants: 62 km, czas: 2h 50 min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tolas Napisano 27 Października 2007 Udostępnij Napisano 27 Października 2007 Wczoraj była ładniejsza pogoda ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 30 Października 2007 Autor Root Admin Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Siemka, mam takie pytanko, czy orientujecie się czy da się przejechać szczytam Karkonoszy ze Szklarskiej do Karpacza. Oczywiście wiem ze tak nie wolno <lol>. Głównie chodzi mi o to ze w penym momencie na pewno trzeba sie przeprowadzić lub wnieść po szlaku (dokładnie nei wiem) i pytanie bzmi czy jest to duzo do prowadzenia czy tylko kawałek I jak ogólnie trasa ?? Zdaje mi się ze to jest nawet w okolicach Odrodzenia bo jak była czasówka w Borowicach to się przygladałem. W tym roku to juz ciut za zimno ale strasznie chciałbym sobie taką traskę zaliczyć i nie wiem czy się da jadąc. da sie .. tu masz zdjecia http://picasaweb.google.com/pawmia7921/Row...WKarkonosze3Dni nam sie udalo... od Hali szrenickiej przez Odrodzenie, Sniezke i Okraj... na Okraju zrobilismy sobie nocleg bo juz pozno bylo... a z hali szrenickiej wystartowalismy z samego rana. dzien wczesniej oczywiscie dojazd ... ze szklarskiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ew_a_ Napisano 5 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 A ja moge sie pochwalic swoim nowym klubem Cyklosport Bolesławiec teraz tylko czekac do nowego sezonu achhh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Logan85 Napisano 7 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Na jelonka.com jest art. na temat przebudowy ulicy Lubańskiej, Pan Zbigniew Leszek walcze o kawałek drogi dla Nas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ew_a_ Napisano 7 Listopada 2007 Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Pan Zbigniew Leszek walczy cały czas tylko, że władze Jeleniej Góry jakoś chyba nie bardzo się tym przejmują... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rak71 Napisano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Witam! A dzisiaj po dłuższej przerwie wybrałem się na zaporę w Pilchowicach!Ot taka mała przejażdżka DST.-24 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Logan85 Napisano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 hehe, ja teś dzisiaj po dłuższej przerwie postanowiłem wsiąść na rowerek. DST 6 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ew_a_ Napisano 3 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 a ja ubolewałam wczoraj nad tym, ze słonce swieci a ja nie moge isc na rower, bo mam niesprawny... a brat wszystkie klucze potrzebne do wrocka sobie zabrał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BarteX88 Napisano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 a ja ubolewam bo mam 3 kolokwia za niecałe 2 tygodnie chciałbym zapowiedzieć że fajnie byłoby w okresie wakacyjnym zrobić mini zlot osób z Jeleniej i okolic. pojeździlibyśmy troszkę razem. Co do terminów to jeszcze zbyt wcześnie aby o tym pisać ktoś jest za ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ew_a_ Napisano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 hehe mnie na razie tylko matura czeka ale to jeszcze mam czas co do zlotu jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rak71 Napisano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Ja też jestem za.A w Legnicy mam kuzyna który też jeździ na rowerku.Swego czasu często spotykaliśmy się między Jelenią a Legnicą,a potem razem po okolicach śmigaliśmy.Pewnie tez będzie chętny na takie spotkanie. No chyba że nie chcecie staruszków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BarteX88 Napisano 7 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Oczywiście że chcemy Tylko jest taki problem że ja z Legnicy, no i przypuśćmy Twój kuzyn nie będziemy mieli siły mocno kręcić korbami w Jeleniej, trzeba przecież siły na powrót zostawić. Chyba że busa ojcu zakoszę Póki co czekam na kolejne chętne, spragnione spotkania osoby , może ktoś jeszcze by się znalazł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ew_a_ Napisano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2007 Ja się boję, ze ja sie tam zamecze i nie dam rady hehe a teraz własnie spadam na rower z bratem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rak71 Napisano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Witam!W sobotę jechałem sobie tak:Jel.Góra>>Dziwiszów>>Podgórki>>Wojcieszów>>Kaczorów>>Świdnik>>Marciszów>>Kamienna Góra>>Pisarzowice>>Leszczyniec>>Ogorzelec>>Przełęcz Kowarska>>Kowary>>Kostrzyca>>Mysłakowice>>Jel.Góra DST.-89,6 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ew_a_ Napisano 14 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 A ja się muszę pochwalić, ze dzisiaj prezydent Jeleniej Góry wreczył mi statuetke najlepszego sportowca 2006/2007 w kategorii dziewcząt liceum :D A i przy okazji mam informacje ze w nadchodzacym nowym roku odbedzie sie BM w Jeleniej Górze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rak71 Napisano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 To gratulacje Ewa!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ew_a_ Napisano 15 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Dziekuje ;-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ew_a_ Napisano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Wesołych Świąt, smacznego karpia, sprawnych rowerów, dużo przejechanych km i samej radości z jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rak71 Napisano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Ewcia!Przyłączam się do twoich życzeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Logan85 Napisano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 Ja rownież Mery Krismas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ew_a_ Napisano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2007 Zrobiłam sobie dzisiaj przejazdzke Zabobrze - Cieplice - Sobieszow - Cieplice - Zabobrze, ale rower taaaaaaaki brudny oj bedzie troche czyszczenia... uroki zimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Logan85 Napisano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2007 Dzisiejsza trasa: Zabobrze, szlakiem ER-6 przez Dąbrowice i Wojanów, dalej czarnym łącznikiem na Karpniki, dalej pomarańczową "Obwodnicą Rudawską" na Kapnicką Przełęcz (475mnpm), na parkingu zamieniłem kilka słów z pewną rodziną z Wrocławia ktora przyjechała zwiedzić Rudawy Dalej juś Trzcińsko --> Wojanów--> Dąbrowica i do domku DST 35 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rak71 Napisano 25 Grudnia 2007 Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2007 O Ja! Nie ma jak sportowy tryb życia! Nie to co ja ! Zaćmienie jakieś! kiedy otrząsnę się z jedzenia i picia! Muszę sie pozbierać i przejechać sie choć z 5 km ale trudne to będzie! A serce się rwie!tylko jakoś sił nie mam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.