jarekwer Napisano 1 Maja 2009 Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Andrew proszę bardzo. Mała statystyka na życzenie (niestety nie w tabeli ale też czytelna): Zielona Góra - 8 Nowa Sól - 8 Gorzów - 7 Żary - 4 Słubice - 3 Żagań - 2 Dobiegniew - 1 Strzelce Krajeńskie - 1 Witnica - 1 Gubin - 1 Szczaniec - 1 Rzepin - 1 Liczyłem same konta. Ale jak by dodać jeszcze żonę Radssonna to Nowa Sól byłaby na pierwszym miejscu Międzyrzecz - 1 pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bzdecikk Napisano 3 Maja 2009 Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 W Gubinie to spokojnie więcej jak 5 trenujących rowerzystów się znajdzie A w Żarach to dopiero jest zatrzęsienie - odsyłam do klubu Żary MTB Team Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 4 Maja 2009 Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Jarekwer > dzięki za zebranie tego do kupy Powoli zbliżamy się do 40'tki. Szkoda, że tak wielu bikerów z ZG się wykruszyło ostatnimi czasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarekwer Napisano 4 Maja 2009 Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Myśle że w soli jest nas więcej. Lecz nie wszyscy tu zaglądają. Ps w końcu coś się ruszyło. Myślałem że już nikt tu nie zaglądnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yacek84 Napisano 5 Maja 2009 Udostępnij Napisano 5 Maja 2009 Witam! dorzucam 1pkt dla Nowej Soli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karel Napisano 19 Maja 2009 Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 Witam wszystkich. Dopiszcie i mnie do tej wesołej kompanii. Pozdrawiam z Międzyrzecza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaspro Napisano 20 Maja 2009 Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Witam!!! Międzyrzecz :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matthewgray Napisano 27 Maja 2009 Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Sława Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartolomju Napisano 29 Maja 2009 Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 jeden więcej z Zielonej Góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciuch Napisano 29 Maja 2009 Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 już dwóch:) mozna by się wybrac na wspólne trasy jak sie pogoda poprawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartolomju Napisano 30 Maja 2009 Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 no trzeba bedzie jezdzic jak tylko slonce wyjdzie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nosek Napisano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Stolicą Polski jest Gorzów Wielkopolski a największa dziura to Zielona Góra. xD .Jestem z Gorzowa.Podajcie fajne trasy w gorzowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartolomju Napisano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 w gorowie kolo ratusza jest nawet niezla trasa ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nosek Napisano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2009 Ta a w zielonej górze są fajne tramwaje PS:Oni tramwajów nie mają. Phi:).Aha i fajną macie drużynę.Czekaj w której oni są lidze?Aha już wiem oni nie mają ligi nie grają zawodowa (Buaahahaahah). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa156 Napisano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Nosek, a macie tramwaj z numerem 63:27? Po co tutaj się wpisałeś, żeby podsycać chorą niechęć obu stolic lubuskiego do siebie? Przyjedź do Zielonej to pokażemy Ci kilka fajnych tras. Wypijesz piwo i stwierdzisz, że Zielona i jej mieszkańcy jest fajna. Pozdro z południa województwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartolomju Napisano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 kto byl dzisiaj na MTB kolo Mosiru? chwalic sie wynikami!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosa156 Napisano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 To jakieś MTB było?! I to koło MOSIRu? Kto to organizował? Żadnego info nie było A zresztą... i tak jestem teraz w Pozku w szkółce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartolomju Napisano 27 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 teraz mtb organizuje tkkf a nie cyklomaniak, nawet fajnie bylo, ale plasko i wyscig byl szybki ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matys85 Napisano 1 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 no ja tam też byłem i na pierwszym w maju tez uczestniczyłem. potwierdzam wyscig byl plaski i szybki jak na mtb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziutek Napisano 14 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Kolejny punkt dla nowej soli (tyle ze damski ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ISIDORO Napisano 24 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Świebodzin wita. W niedzielę wyścig MTB w Łagowie. Ja tam w okolicznych lasach ćwiczę podjazdy. Niektóre z nich sztywne jak w górach. Ostatnio wytyczyłem i podjechałem trasę na szczyt Wzgórz Poźrzadelskich. Przednia! Nie wspomnę o Bukowcu czyli najwyższym wzniesieniu w lubuskiem. W naszym regionie trudno o kilkukilometrowy podjazd ( ten od strony Sieniawy.)Tylko szkoda, że w mojej okolicy prawdziwych bikerów jak na lekarstwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mushishi Napisano 24 Lipca 2009 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2009 Świebodzin wita. W niedzielę wyścig MTB w Łagowie. Ja tam w okolicznych lasach ćwiczę podjazdy. Niektóre z nich sztywne jak w górach. Ostatnio wytyczyłem i podjechałem trasę na szczyt Wzgórz Poźrzadelskich. Przednia! Nie wspomnę o Bukowcu czyli najwyższym wzniesieniu w lubuskiem. W naszym regionie trudno o kilkukilometrowy podjazd ( ten od strony Sieniawy.)Tylko szkoda, że w mojej okolicy prawdziwych bikerów jak na lekarstwo. A jutro w Drzonkowie koło ZG, co do wyścigu w Łagowie to zamierzam się pojawić. Sprawdzi się jaką potrafią trasę przygotować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gothic Napisano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 Gorzowski pozdrower :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ksawi Napisano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2009 bmx owner pozdrawia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zahas Napisano 5 Września 2009 Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Middle of Nowhere - pod tym hasłem jest w słowniku angielskiego 1) zadupie, odludzie; 2) Ośno Lubuskie. Pozdrowienia i do zobaczenia gdziekolwiek na szlaku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.