Marcin8452 Napisano 7 Maja 2016 Napisano 7 Maja 2016 Niestety, ale chyba muszę wymienić w swoim rowerze koła 26". Rower ma służyć do jazdy w różnych terenach. Jeżdżę dużo po lesie ale oczywiście tym samym rowerem jeżdżę, by załatwić coś na mieście. Tylne koło musi być pod hamulec tarczowy, natomiast z przodu nie mam żadnego hamulca, najlepiej na łożyskach maszynowych. Z tyłu mam również kasetę 8 rz. Przy okazji też chciałbym wybrać opony 26x2.1 No i kolejna ważna rzecz-cena. Nie chciałbym płacić za koła kosmicznej kwoty. Mam jeszcze swoje aktualne koła, ale są strasznie krzywe i powiem szczerze, że nie wiem, czy jest je sens centrować i wtedy kupić nowe piasty, czy też zakupić nowe obręcze. Od kół bym oczekiwał by można było na nich skakać, więc każda porada jest dla mnie na wagę złota. A nie wiem, czy naprawione koła będą odpowiednio wytrzymałe. Będę wdzięczny za wszelką pomoc
modrzew Napisano 8 Maja 2016 Napisano 8 Maja 2016 Podaj konkretny budżet, bo dla jednego kosmos to 200zł a dla drugiego 2000zł. Co to za skoki masz na myśli? I co to za rower bez hamulca z przodu?
Marcin8452 Napisano 8 Maja 2016 Autor Napisano 8 Maja 2016 Chciałbym się zamknąć w max 500zł, oczywiście, jeśli znajdą się sensowne koła za nie wiem, 20zł, to nie chciałbym przepłacać Skoki w lesie, na trasach. Rama: Kona Shred Widelec: Fox talas 32 Coś jeszcze chcesz wiedzieć?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.