FigoiFago Napisano 7 Maja 2016 Udostępnij Napisano 7 Maja 2016 Cześć, pod koniec maja lub na początku czerwca planuję kilkudniowy wypad do Gostynińsko-Włocławskiego Parku Krajobrazowego. Czy ktoś może polecić nocleg w okolicach Gostynina, Lucienia? Interesuje mnie lokum dla 3-4 osób z możliwością przechowania rowerów. Ma ktoś namiar na ciekawe miejsce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hopearrow Napisano 10 Maja 2016 Udostępnij Napisano 10 Maja 2016 Poszukaj na bookapart, może coś tam mają. Ewentualnie weź namiot, albo spróbuj couchsurfingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 10 Maja 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Maja 2016 Ja mam tam fajną miejscówkę nad Widoniem, ale to pod namiot. Tylko od czasu, do czasu pojawiają się tam wędkarze (przeważnie z pontonem na nockę), ale na ogół jest bardzo spokojnie i cicho.Jak chcesz, to mogę podpytać kumpla z Włocławka o jakieś noclegi z przechowalnią. Pewnie będzie wiedział coś więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 12 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2016 Jedziemy w 3 lub 4 osoby. Namiot odpada. Adamos jak możesz to zapytaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 12 Maja 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Maja 2016 Adamos jak możesz to zapytaj. Mówisz-masz.... Generalnie, to ponoć trochę słabo w tym rejonie z noclegami przyjaznymi rowerzystom, ale polecane są 2 miejsca: 1. w zasadzie w centrum parku, Miałkówek, "U Jędrka": - http://www.nocowanie.pl/noclegi/gostynin/kwatery_i_pokoje/61022/# 2. trochę słabszy jako baza wypadowa, bo na przedmieściach Włocławka hostel Phoenix: - http://hostel-phoenix.pl/cennik/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 12 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 12 Maja 2016 Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 12 Maja 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Maja 2016 Spox. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FigoiFago Napisano 7 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2016 Stanęło na tym, że wynajęliśmy domek letniskowy w Skrzynkach. 30 zł za dobę od osoby. W domku łazienka, dobrze wyposażona kuchnia, TV, grill. Wypas jak za te pieniądze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fawlty Napisano 7 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2016 Jakiś czas temu nocowałem w tej okolicy na regularnej melinie. Zadzwoniłem do agroturystyki, nie mieli miejsc, ale dali numer do sąsiada. Też nie miał, ale dał do kolejnego. No i tak tam trafiłem. Było wesoło pzdr Fawlty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.