Kroll Napisano 3 Września 2006 Napisano 3 Września 2006 Planuję zakupić taki amortyzator , jak widać jest on w paru wersjach, jednak sęk tkwi w tym że mam stery klas. 1-calowe. Chciałbym zmienić stery na ahead, jednak jak wygoglowałem jest to mało możliwe. Czy zatem jednym rozwiązaniem aby zamocować mostek jest takie oto urządzenie?
fylyp Napisano 3 Września 2006 Napisano 3 Września 2006 to urządzenie umożliwia zamocowanie mostka ahead (1i1/8 cala lub 1 cal) do rury sterowej na gwint. Jeśli wymienisz stery na ahead , to bedziesz potrzebował mostka ahead 1 cal.
Kroll Napisano 3 Września 2006 Autor Napisano 3 Września 2006 Sprawdziłem na Allegro i ciężko jest dostać mostek na 1 cal.
Kroll Napisano 4 Września 2006 Autor Napisano 4 Września 2006 A możesz mi powiedzieć czym oprócz ceny różnią się te adaptery? 1 i 2
Mod Team Puklus Napisano 6 Lipca 2009 Mod Team Napisano 6 Lipca 2009 Witam W obecnym stanie posiadam stery bodajze klasyczne na to sie mowi czyli gwintowane 1i1/8". Mam zamiar zmienic amorka a ten to juz na ahead. Z tego co wycvzytałem TU to wszystko powinno pasowac. Czyli jak kupie sobie stery to nie bede miał problemow z zamontowaniem ? Rama to merida kalahari 500.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.