poliglota Napisano 6 Maja 2016 Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 Witam. Dzisiaj zauważyłem że moje klocki dziwnie się zużyly. Zużycie największe jest na dole klocka a najmniej na górze (przy otworze na srubke). Mój zacisk nie ma śrubek półokrągłych, czy to może być przyczyną takiego zużycia klocków? Będę wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radomir82 Napisano 7 Maja 2016 Udostępnij Napisano 7 Maja 2016 Pewnie zacisk jest za wysoko i nie "łapie" całej tarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poliglota Napisano 7 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 7 Maja 2016 Gdzie znajdę info odnośnie grubości podkładek, szukałem i nic nie znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 8 Maja 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 8 Maja 2016 Jak nie możesz tego znaleźć, to zmierz. Widzisz ile klocka nie dotyka tarczy i która stronę. Dodaj lub odejmij właśnie tyle mm podkładek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi