mareckiabc Napisano 6 Maja 2016 Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 Myślę nad którymś z powyższych rowerów, jednak zakup możliwy tylko przez sklep internetowy na odległość. Dlatego jak wiadomo nie ma możliwości przymierzenia roweru a mój wzrost jest na pograniczu rozmiaru M i L. Stąd moja prośba o opinię na temat rozmiarówki lub ewentualnie możliwość przymierzenia. Mam 180 cm wzrostu a długość nogi 85 cm więc wypada to właśnie na granicy. M i L jest odniesieniem 18' i 20' a mi najlepiej by pasowało 19' dlatego moje niezdecydowanie. Byłbym bardzo wdzięczny i oczywiście coś od siebie w ramach podziękowania się znajdzie. Przedstawiciel Rose poleca M ale nie mam pewności. Kiedyś miałem Cube LTD1 w rozmiarze M i był jednak trochę za mały/krótki. Wiem, że od tamtego czasu wiele się zmieniło ale mimo wszystko mam obawy Lub może Bulls Copperhead 3 lub Schockerblaze R9 Elite. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mareckiabc Napisano 27 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 27 Maja 2016 Nikt nie ma żadnego z powyższych modeli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.