zulufoxtrot Napisano 6 Maja 2016 Napisano 6 Maja 2016 Profil wycieczki trekkingowy, etapy po około 80km dziennie ale bez ciśnienia i wyścigowania się. Mój rower HERCULES 30D trekking z wyposażeniem w sakwy przód/tył. Z grubsza zarys trasy mniej więcej taki: Dokładny przebieg etapów i daty do zrobienia i uzgodnienia. Noclegi w jakiś w miarę low budget hostelach. Nawigacji używam z Locus Map Pro albo Vectorial Map (iPhone) ale to są detale. Szukam zdecydowanych i chętnych osób - wiek i płeć obojętna, liczy sie kondycja i chęci:-) Wyjazdy w miarę rano żeby na wieczorne mecze zdążać bo akurat Euro wypada wtedy finały. Ewentualnie dołączę do planowanej wyprawy w te rejony i podobnym terminie. Dokładny termin: 20.czerwca do 11.lipca z ewentualnym -/+3 dni przesunięcia w którąś stronę bo tak dostałem urlop więc nie mam zbytniej elastyczności ze względu na pracę
Root Admin Mieciu Napisano 17 Maja 2016 Root Admin Napisano 17 Maja 2016 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.