render Napisano 6 Maja 2016 Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 Witam Mam pytanie w jaki sposób kasuje się importowane i utworzone prze ze mnie ślady ścieżek na stronie www.bikemap.net http://www.bikemap.net Dodam od razu że mam tam założone konto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turysta Napisano 6 Maja 2016 Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 Jak wejdziesz w aktywność to masz tam przycisk Delete Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
render Napisano 6 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 Mógł by Kolega bliżej i jaśniej bo nigdzie takiej zakładki nie widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turysta Napisano 6 Maja 2016 Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 Ikona loginu > My Routes (ew. Dashboard) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
render Napisano 6 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 szukam ale coś u mnie nie widzę ikony del W zakładce "My routes" są przyciski saved, created, ridden, tracked Nadto filtr sortowania i ikona sposobu wyświetlania no i oczywiście moje ślady i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turysta Napisano 6 Maja 2016 Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 No to wejdź w którąś z zakładek. Przecież to wszystko intuicyjne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.