Grathon Napisano 6 Maja 2016 Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 Witam. Wiecie może do czego sa te 2 śrubki pod suportem? Nie odkręcałem ich, ale pewnie do czegoś są. Rama karbon, jeżeli to się przyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 6 Maja 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 Do zamocowania ślizgu linek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grathon Napisano 6 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 Linki mam puszczone w ramie. Ale może jest to seryjnie robione, i można środkiem i na zewnątrz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GTZaskar1991 Napisano 6 Maja 2016 Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 Do ślizgu linek to byłoby po drugiej stronie (prawej) chyba, ja obstawiam, że na coś zewnętrznego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 6 Maja 2016 Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 Mocowanie pod baterie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
apstryk Napisano 6 Maja 2016 Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 Do przykręcenia nóżki ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joesatch Napisano 6 Maja 2016 Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 może silniczek wewnątrz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 6 Maja 2016 Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 Moze zeby bylo jasniej, zewnetrzne mocowanie baterii do elektronicznych przerzutek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZbyszekZmysichKiszek Napisano 13 Maja 2016 Udostępnij Napisano 13 Maja 2016 napinacz lancucha poprzez ruch suportu? mam takie cos w mongoose sabrosa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radomir82 Napisano 13 Maja 2016 Udostępnij Napisano 13 Maja 2016 Uchwyt małego zderzacza hadronów. ps. ciekawe co jeszcze głupiego ktoś wymyśli, 1415chris już odpowiedział na pytanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.