scotch1964 Napisano 5 Maja 2016 Udostępnij Napisano 5 Maja 2016 Witam. Właśnie zkaupiłem nowy rower od Gianta i chciałbym was zapytać jaki U-Lock bądź linkę kupić? Bo akutalnie posiadam jakąś tam od meridy ale to tak średnio (starszego roweru <wart 1.2k> nie bałem się zabezpieczać nią) ale teraz mam wątpliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talento259 Napisano 5 Maja 2016 Udostępnij Napisano 5 Maja 2016 https://www.centrumrowerowe.pl/akcesoria/zamki-i-zapiecia-rowerowe/u-locki/p,u-lock-keeper-12-kryptonite,46969.html - powinno wystarczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szwaggier Napisano 5 Maja 2016 Udostępnij Napisano 5 Maja 2016 Jestem posiadaczem tego: https://www.centrumrowerowe.pl/akcesoria/zamki-i-zapiecia-rowerowe/u-locki/p,u-lock-pitbull-dt-linka-8005-onguard,360513.html Na razie wożę w plecaku razem z linką bo nie mam czasu zamontować do ramy. Linka jest na tyle długa, że można objąć też przednie koło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scotch1964 Napisano 6 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 Kupiłem on-guarda 8005 120zł myślę że starczy ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czeczen Napisano 8 Maja 2016 Udostępnij Napisano 8 Maja 2016 Starczyć starczy, ale nie polecam wożenia na ramie bo grzechocze masakrycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scotch1964 Napisano 8 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 8 Maja 2016 Zoabcze jak to sie wpasuje w Talona 2. Jak nie to plecak i po problemie ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frigodaw Napisano 8 Maja 2016 Udostępnij Napisano 8 Maja 2016 Od trzech lat używam u-locka firmy Kryptonite model Evolution Series 4. Waży niecałe dwa kilo, daje się zapiąć do większości ławek i znaków. Przez jego gabaryty nie woziłem go nigdy na ramie (bidon), ani w plecaku. Mam do tego specjalną sakwę z tyłu (konkretnie author a-n472) w której mieści się idealnie i generalnie zajmuje w niej bardzo mało miejsca. Są jego dwie wersje wymiarowe, jedna dłuższa 29,2cm a druga krótsza 22,9cm. Tą krótką też da się do większości znaków zapiąć rower bez problemu, o porządnych miejscach do roweru nie wspominając. Przypinanie roweru do wyrwikółki ulockiem raczej mija się z celem, chyba że dasz radę złapać dolną rurę roweru z rurą stojaka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beder Napisano 17 Maja 2016 Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 Kryptonite evo mini z dodatkową linką w zestawie Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.