kowal119 Napisano 3 Września 2006 Udostępnij Napisano 3 Września 2006 http://allegro.pl/item123699365_shimano_de...xt_rd_m750.html Brać taką przerzutkę za 36 zł?? 5 godzin do aukcji ale nie wiadomo czy facet nie wycofa oferty. Moze jednak to: http://allegro.pl/item124680126_super_prze...ano_alivio.html lub to: http://allegro.pl/item124215681_super_prze...ano_alivio.html ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topol Napisano 3 Września 2006 Udostępnij Napisano 3 Września 2006 xt,to xt!! nie zapomnij jednak ze uzywana,stanu technicznego tak naprawde nie stwierdzisz,a i sprzedajacy całkowitej prawdy tez może nie powiedzieć. Brał bym alivio 2005 /50zł,NOWA/Z tego roku to troche licho wyglądaja. WYBÓR NALEŻY DO CIEBIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal119 Napisano 3 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 3 Września 2006 A skąd mam wziąć za 50 zł alivio 2005 nowe?? Nie znalazłem takiego A tak mogę mieć za 35 zł XT, przerzutkę drugą od góry Pomoże mi ktoś szybko?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
verul Napisano 3 Września 2006 Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Widze ze potrzebujesz zeby Ci powiedziec ze masz kupic Wyglada na odrapana ale to nic nie znaczy. Najwyzej sprzedasz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal119 Napisano 3 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Nigdy nie kupowałem na allegro a tym bardziej już używanego sprzętu. Opłaca się?? 35 to przecież niewiele. Za to mogę mieć tourneya I chyba nawet nowy nie będzie chodził tak jak używany xt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 3 Września 2006 Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Nigdy nie kupowałem na allegro a tym bardziej już używanego sprzętu. Opłaca się?? 35 to przecież niewiele. Za to mogę mieć tourneya I chyba nawet nowy nie będzie chodził tak jak używany xt nie ma kosztu przesyłki dolicz do 35zł - 6 albo 7 złociszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 3 Września 2006 Udostępnij Napisano 3 Września 2006 @kowal119 nie ekscytuj się tak tym bo jeszcze Cię zdążą przebić . Poza tym ten Xt'ek ma już 8000km to jednak sporo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal119 Napisano 3 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Ja się tylko pytam czy brać czy nie brać. Nigdy nie miałem xt, ani używanego sprzętu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 3 Września 2006 Udostępnij Napisano 3 Września 2006 @kowal119 Brać to możesz tylko ,że nikt Ci nie gwarantuje ceny za którą sądzisz ,że upolujesz ani tego również ,że będzie pełnosprawna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal119 Napisano 3 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Tylko zadałem pytanie jak wy postąbiliście w takiej sytuacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 3 Września 2006 Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Tylko zadałem pytanie jak wy postąbiliście w takiej sytuacji. to ja bym nie brał i co teraz zrobisz ? niech ta licytacja sie juz konczy i oby zakup sprawił radość powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal119 Napisano 3 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Dobra. Niech się dzieje co chce. Idę teraz do kościoła a jak wróce to będzie po wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebekfireman Napisano 3 Września 2006 Udostępnij Napisano 3 Września 2006 kowal119 ostateczna cena aukcji klaruje się dopiero w ostatnich minutach. I nie zdziw się jak cena podskoczy o 50% więc tymi 35 zł się nie podniecaj A jeżeli chodzi o doradzenie - to jeżeli za 35 zł pójdzie to kup - chociaż już trochę przebiegu ta przerzutka ma, ale powinna jeszcze działać jak należy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topol Napisano 3 Września 2006 Udostępnij Napisano 3 Września 2006 A skąd mam wziąć za 50 zł alivio 2005 nowe?? Nie znalazłem takiego A tak mogę mieć za 35 zł XT, przerzutkę drugą od góry Pomoże mi ktoś szybko?? Jeszcze wczoraj ja widziałem.Poczekaj chwile,jutro,pojutrze może wskoczy na allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majster Napisano 3 Września 2006 Udostępnij Napisano 3 Września 2006 ktoś dał złotówkę więcej... jak na razie. ja bym jednak brał nie jest łatwo zajechać xt, a rysy są normalne. jedyne ryzyko to to, czy nie jest pokrzywiona albo zepsuta od środka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koniczynpolny Napisano 3 Września 2006 Udostępnij Napisano 3 Września 2006 ja bym używanej nie ruszał w końcu napęd to napęd - ma starczyć na jakiś czas a jakiś powód musi być że koleś sprzedaje ;> lepiej odpuść parę piwek i kup to http://allegro.pl/item124599998_nowa_przer...tyl_promo_.html Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal119 Napisano 3 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 3 Września 2006 http://allegro.pl/item124215681_super_prze...ano_alivio.html Takie cudo kupiłem w końcu za 15 zł. Co mam zrobić po wygraniu aukcji, jak skontaktowac sie ze sprzedawcą?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topol Napisano 3 Września 2006 Udostępnij Napisano 3 Września 2006 dostaniesz meila od allegro.Wszystko masz tam wytłumaczone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebekfireman Napisano 3 Września 2006 Udostępnij Napisano 3 Września 2006 http://allegro.pl/item124215681_super_prze...ano_alivio.html Takie cudo kupiłem w końcu za 15 zł. No cena niezła i trochę śmierdząca Ciekawe czy to będzie faktycznie ten model - może to będzie jakieś ALIVIO sprzed kilku lat. Jak dojdzie daj znać co ciekawego dostałeś A tak wogóle to lepiej przed zapłatą wypytaj na wszelki wypadek od jakiego czasu ma tą przerzutkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal119 Napisano 3 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 3 Września 2006 Nie sądzę, gdyż cena nie zależy od sprzedawcy, lecz od kupujących. Mam nadzieje, że będzie to coś przyzwoitego. Spytam sie o model przerzutki teraz. Rzeczywiscie brak real foto to spory minus który również zaniża cenę, ale ten sprzedawca ma dużo pozytywów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
topol Napisano 4 Września 2006 Udostępnij Napisano 4 Września 2006 wybierz opcje za pobraniem.Troche wiecej zapłacisz,ale po podpisaniu sie na liscie /nie płacąc jeszcze/u listonosza otworz i sprawdz co to.Jesli bedzie coś nie tak zaklej szybko i oddaj listonoszowi. Wiekszosc listonoszy na to nie pujdzie,ale takie jest twoje prawo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.