mam do was pytanie jako doświadczonych wyjadaczy dwóch kółek. Stanąłem przed wyborem roweru dla siebie, częściowo decyzję podjąłem i wybrałem rower:
ERIES CROSS DYSK ALIVIO 2016
Jednak zanim podejmę decyzję ostateczną chciałbym się was poradzić, czy ten rower jest wart swojej ceny, a może jest coś innego bardziej wartego uwagi (nie zależy mi na marce a na podzespołach).
Teraz krótko o mnie, mój wzrost 170 długość nogi 73 cm. Jeździć zamierzam głownie po mieście czasem wypad po wiejskich drogach. Przymierzam się też do jazdy na rowerze do pracy jeśli kondycja oczywiście pozwoli:)
Dziękuje za wszelkie rady. Problem błahy jednak jest to swego rodzaju lokowanie pieniędzy.
Pytanie
Gość Kamil
Witam,
ERIES CROSS DYSK ALIVIO 2016mam do was pytanie jako doświadczonych wyjadaczy dwóch kółek. Stanąłem przed wyborem roweru dla siebie, częściowo decyzję podjąłem i wybrałem rower:
Jednak zanim podejmę decyzję ostateczną chciałbym się was poradzić, czy ten rower jest wart swojej ceny, a może jest coś innego bardziej wartego uwagi (nie zależy mi na marce a na podzespołach).
Teraz krótko o mnie, mój wzrost 170 długość nogi 73 cm. Jeździć zamierzam głownie po mieście czasem wypad po wiejskich drogach.
Przymierzam się też do jazdy na rowerze do pracy jeśli kondycja oczywiście pozwoli:)
Dziękuje za wszelkie rady. Problem błahy jednak jest to swego rodzaju lokowanie pieniędzy.
Pozdrawiam
Kamil
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.