Skocz do zawartości
  • 0

Rower do 2000 zł

Gość Kamil

Pytanie

Gość Kamil
Napisano

Witam,

mam do was pytanie jako doświadczonych wyjadaczy dwóch kółek. Stanąłem przed wyborem roweru dla siebie, częściowo decyzję podjąłem i wybrałem rower:

ERIES CROSS DYSK ALIVIO 2016

Jednak zanim podejmę decyzję ostateczną chciałbym się was poradzić, czy ten rower jest wart swojej ceny, a może jest coś innego bardziej wartego uwagi (nie zależy mi na marce a na podzespołach).

Teraz krótko o mnie, mój wzrost 170 długość nogi 73 cm. Jeździć zamierzam głownie po mieście czasem wypad po wiejskich drogach.
Przymierzam się też do jazdy na rowerze do pracy jeśli kondycja oczywiście pozwoli:)

Dziękuje za wszelkie rady. Problem błahy jednak jest to swego rodzaju lokowanie pieniędzy.

Pozdrawiam
Kamil

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Przy nodze 73 cm mieć będziesz problem z większością crossów; ten eries ma około 76-77 cm wysokość górnej ramy (dla 17") i to bynajmniej nie w najwyższym miejscu ...

Gość Kamil
Napisano

Mam rozumieć że nie sięgnę nogą do pedałów? Jak tak to mi przykrość zrobiłeś :P
Jutro się raz jeszcze zmierzę w takim układzie...

Napisano

Nogami do pedałów sięgniesz, ale nie staniesz nad ramą okrakiem - czy trzeba opisywać ból gdybyś awaryjnie musiał zeskakiwać z siodełka ?? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...