Krzyszto2212 Napisano 5 Maja 2016 Udostępnij Napisano 5 Maja 2016 Witam Poszukuje uniwersalnej koszulki termoaktywnej (krótki rękaw) do rower bieganie piłka Chodzi mi bardziej o poczucie komfortu,a nie utrzymanie ciepła. ( rowerek bieganie,itp w ciepłe dni) Przeglądając allegro wstępnie zdecydowałem się na http://allegro.pl/new-termoaktywna-koszulka-meska-spaio-relieve-w04-i5144669215.html Polecicie ta koszulkę czy jednak warto pomyśleć o innej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solar21 Napisano 5 Maja 2016 Udostępnij Napisano 5 Maja 2016 Pomijając już samą nazwę "termoaktywna", popatrz na znaczki na dole opisu. To koszulka raczej ocieplająca do sportów "zimnych", a nie do biegania czy jazdy na rowerze latem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 5 Maja 2016 Udostępnij Napisano 5 Maja 2016 Spaio jest dobre na spacer albo dla osób mało pocących się. Wygodne przyjemne w dotyku, tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzyszto2212 Napisano 5 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 5 Maja 2016 w takim razie proszę o pomoc w wybraniu czegoś do max 90 zł na allegro.. chodzi mi o zwykłą koszulkę z krótkim rękawem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marjanek Napisano 5 Maja 2016 Udostępnij Napisano 5 Maja 2016 Under armour z serii hotgear albo nike pro combat Wydrapane w Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzyszto2212 Napisano 5 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 5 Maja 2016 Under armour z serii hotgear 120 zł - za drogie nike pro combat 90 - 100 zł.. juz lepiej ale jeszcze trche drogie.. czy jest jeszcze jakaś koszulka, którą warto wziąć pod uwagę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzyszto2212 Napisano 6 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 Podsumowując temat mam na oku te trzy koszulki. Under Armour model 1236224Under Armour model 1257468 Nike pro combat Który wybór będzie najlepszy? warto jeszcze coś oglądać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abihabi87 Napisano 6 Maja 2016 Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 ta koszulka Under Armour to raczej do biegania się nadaje, na rower śiedno brak kieszeni z tyłu, na długą wyprawę będziesz mieć problem, bo bierzesz plecak (mokre plecy), albo sakwy ,których ja osobiście nie lubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 6 Maja 2016 Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 Jak dla mnie Under Armour jest... kiepski. Na mnie działa na poziomie przeciętniaków innych firm. Jest znośnie dopóki nie mam ochoty "podnieść ciśnienia". Kupiłem na sugestie w temacie który załozyłem. Mam jedną sztukę z krótkim i jedną z długim i jak do tej pory kapitulowały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jka Napisano 7 Maja 2016 Udostępnij Napisano 7 Maja 2016 Mnie polecono firmę "Stanteks" i teraz używam ich produktów, są na Alle - Drogo. Gdzieś nawet był temat na forum ktoś pisał że jak się powoła nie nie to jest zniżka. Tutaj typowo rowerowa ale wiem że są też inne koszulki. http://allegro.pl/koszulka-rowerowa-stanteks-sr0035-xxxl-i6124929514.html?bi_s=ads&bi_m=p2,1&bi_c=128279 jka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxwel Napisano 8 Maja 2016 Udostępnij Napisano 8 Maja 2016 Podsumowując temat mam na oku te trzy koszulki. Under Armour model 1236224 Under Armour model 1257468 Nike pro combat Który wybór będzie najlepszy? warto jeszcze coś oglądać? Idź do sklepu i przymierz to zdecydujesz. Ja ostatnio też stałem przed takim wyborem i dla mnie UA przegrało z Nike. UA jest imho dziwnie uszyte, czułem się niekomfortowo. Nike dużo lepiej pod tym względem, materiał też przyjemniejszy w dotyku i lżejszy. Jedyny minus (dla mnie) Nike, to fakt, że te koszulki są strasznie długie, prawie jak sukienka. Fajnie, że dobrze zasłaniają nerki ale zdecydowanie przesadzili z długością. Poza tym jestem bardzo zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.