Skocz do zawartości

[koszulka termoaktywna] spaio brubeck 4f ...

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Poszukuje uniwersalnej koszulki termoaktywnej (krótki rękaw) do

• rower
  • bieganie
  • piłka

Chodzi mi bardziej o poczucie komfortu,a nie utrzymanie ciepła. ( rowerek bieganie,itp w ciepłe dni)

Przeglądając allegro wstępnie zdecydowałem się na

http://allegro.pl/new-termoaktywna-koszulka-meska-spaio-relieve-w04-i5144669215.html

Polecicie ta koszulkę czy jednak warto pomyśleć o innej ?

Jak dla mnie Under Armour jest... kiepski. Na mnie działa na poziomie przeciętniaków innych firm. Jest znośnie dopóki nie mam ochoty "podnieść ciśnienia". Kupiłem na sugestie w temacie który załozyłem. Mam jedną sztukę z krótkim i jedną z długim i jak do tej pory kapitulowały.

Mnie polecono firmę "Stanteks" i teraz używam ich produktów, są na Alle - Drogo.

Gdzieś nawet był temat na forum ktoś pisał że jak się powoła nie nie to jest zniżka.

Tutaj typowo rowerowa ale wiem że są też inne koszulki.

http://allegro.pl/koszulka-rowerowa-stanteks-sr0035-xxxl-i6124929514.html?bi_s=ads&bi_m=p2,1&bi_c=128279

jka

Podsumowując temat mam na oku te trzy koszulki.

Under Armour model  1236224

Under Armour model   1257468

Nike pro combat

Który wybór będzie najlepszy?

warto jeszcze coś oglądać?

Idź do sklepu i przymierz to zdecydujesz. Ja ostatnio też stałem przed takim wyborem i dla mnie UA przegrało z Nike. UA jest imho dziwnie uszyte, czułem się niekomfortowo. Nike dużo lepiej pod tym względem, materiał też przyjemniejszy w dotyku i lżejszy. Jedyny minus (dla mnie) Nike, to fakt, że te koszulki są strasznie długie, prawie jak sukienka. Fajnie, że dobrze zasłaniają nerki ale zdecydowanie przesadzili z długością. Poza tym jestem bardzo zadowolony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...