Marcin_P. Napisano 5 Maja 2016 Napisano 5 Maja 2016 Na razie tylko badanie rynku i dopinanie budżetu Poczytałem trochę tematów, zarówno na forum jak i ogólnie po necie ale były one sprzed kilku lat i może jest szansa na coś innego. Poszukuję amortyzatora powietrznego: - pod koło 29", - skok 100mm, - bez piwotów, - tarcza 180mm. - sterówka taperowana, ale zwykłą rurkę też przeżyję, - oś raczej 9mm bo inna wiązała by się z wymianą piasty. Budżet planuję na jakieś 400-450zł bez pompki, bo takową będę mógł pożyczać. Interesują mnie w tym budżecie raczej wyłącznie używki. Czas mnie nie goni, a czasem można wyrwać coś fajnego w super stanie. Za czym powinienem się rozglądać Waszym zdaniem? Epicon, Raidon, First czy coś innego? Poszukuję amortyzatora powietrznego pod koło 29" i skoku 100mm.
vdcmike Napisano 5 Maja 2016 Napisano 5 Maja 2016 Z takim budżetem to używka raidon i może trafi się jakiś epixon. W każdym razie jeśli chodzi o raidona to ryzyko większe bo mało kto dba o budżetowy amor.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.