robciozg Napisano 5 Maja 2016 Napisano 5 Maja 2016 Witam Lubię pojeździć wokół Zielonej Góry w weekendy zwłaszcza, może znajdzie się chętne towarzystwo na wyprawy 40 - 60 kilometrowe po okolicznych lasach, drogach, znam wiele ciekawych tras, a może tez ktoś coś nowego zaproponuje? Może nawet jakąś większą grupę się skleci :-)
alagor96 Napisano 5 Maja 2016 Napisano 5 Maja 2016 Zmień temat na poprawny, bo go ci administracja usunie. Jeśli chodzi o post, to niestety nie jestem z okolicy, ale zdaje się, że szajbajk jest, więc spróbuj na jego grupie na fb, na pewno się ktoś znajdzie.
robciozg Napisano 5 Maja 2016 Autor Napisano 5 Maja 2016 Dzięki, za info, mam nadzieję że teraz ten post będzie wisiał :-), a chętni może się znajdą
unclednken Napisano 5 Maja 2016 Napisano 5 Maja 2016 Siema. Jestem chętny jak najbardziej! Dzisiaj chcę zrobić pętlę wyścigu, który odbędzie się 15.05 w ZG.
robciozg Napisano 5 Maja 2016 Autor Napisano 5 Maja 2016 Siema. Jestem chętny jak najbardziej! Dzisiaj chcę zrobić pętlę wyścigu, który odbędzie się 15.05 w ZG. To trasa na wzgorzach piastowskich? Sporo jezdze rowerem, ale chyba na zawodowe trasy sie nie nadaje, myslalem o bardziej rekreacyjnych wycieczkach. Dzieki za propozycje
unclednken Napisano 5 Maja 2016 Napisano 5 Maja 2016 To trasa na wzgorzach piastowskich tak. Rekreacja też mile widziana. Na czym jeździsz, to może kiedyś się spotkamy na trasie?
robciozg Napisano 5 Maja 2016 Autor Napisano 5 Maja 2016 Mam Treka elite series 8.7 na kołach 26" opony, XR2, co na mój wzrost jest ideałem, ale widzę że kolega też ma Treka :-). Za bardzo na rowerach się nie znam, poleciła mi to osoba co zna się na nich bardzo dobrze i... był to najlepszy zakup w moim życiu, Trek to naprawdę porządna firma, a mój rowerek jest wyśmienity :-), po prostu wszystko w nim działa bez zarzutach, świetnie jest wkomponowane, rozwiązane, właściwie mogę z tego roweru nie schodzić, swoją drogą naprawdę polecam markę Trek
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.