lexy Napisano 4 Maja 2016 Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 Witam, mam problem z wykreceniem ośki qr20 w amorze Fox 36 RC2. Problem polega na tym iz odkrecilem (z ciezkim trudem) nakretkę z lewej strony (jak na zdjeciach) natomiast oska dalej trzyma prawdopodobnie z prawej strony gdzie widac jakis gwint zewnetrzny... nie wiem jak to odkrecic skoro nakretka wyszla i nie ma mozliwosci zlapani gdziekolwiek by odkrecic reszte - jesli jest faktycznie wkrecona :/ Macie jakies pomysly - rady? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek226 Napisano 4 Maja 2016 Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 poluzowałeś śryby na dole goleni ?? te 4 trzymające oś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lexy Napisano 5 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 5 Maja 2016 oczywiscie że odkrecilem te śruby, nawet lekko rozszerzyłem śrubokrętem i nic, trzyma jak przyspawane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.