mmark56 Napisano 4 Maja 2016 Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 Witam, uzywam obecnie eTrex Legend hcx, chciałbym go zmienić na inny model z większym ekranem. Gps używam tylko do turystyki rowerowej i zastanawiam się nad modelami Garmin Edge Touring Plus lub eTrex Touch 25,cena jest zbliżona, ekran tej samej wielkości. Co polecają bardziej ode mnie doświadczeni użytkownicy ? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronina Napisano 4 Maja 2016 Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 Ja bym kupił 25 - tkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmark56 Napisano 4 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 Jakieś konkretne powody ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandacz Napisano 4 Maja 2016 Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 Czy jesteś pewny, że nieco większy ekranik dużo wniesie? A nie możesz wykorzystać smartfona jako "mapnika"? Czyli: Legend na kierze do bieżącej nawigacji, a telefon z apką mapową i mapami offline (wg. mnie najlepiej rastrowymi, bo to dobre uzupełnienie wektorów), z wyłączonym modułem GPS, wyciągany z kieszeni w razie potrzeby. Oczywiście, GPS w telefonie także można włączać, jeśli wystąpi taka potrzeba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronina Napisano 4 Maja 2016 Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 Jakieś konkretne powody ? Długo by pisać .Jest lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.